icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ivca88
3. okt 2015

@barborka0 mne pride aj nejaky rozpity.... druhy si nerobila ?

nicolevr
3. okt 2015

Taaak teda....Dnes som spravila dalsi,lekarnicka mi odporucila Clearblue,no az doma som precitalatala,ze to je az 25kovy...Ten pred tym bol 10... Vidno zase iba dusikaka.... Co poviete? Pockam volaky tyzden a otestujem znova? 🙂 Kiezby sa uz podarilo 🙂

nicolevr
3. okt 2015

Je robeny az teraz,nie rano,pretoze nebolo kedy....

katy31
3. okt 2015

@nicolevr tam nemá byť +?

nicolevr
3. okt 2015

@katy31 ono tam je, no na fotke nieje este poriadne vidiet, test este nevyschol... Dam foto neskor, ale je ho pekne vidiet, aj ked slabsie (nazivo). Uz ked priatel vidi, co on nevidel predtym. :D
Hadam sa neteime zbytocne uz... Ked bude suchy, este odfotim, tu ani ja poriadne teraz nevidim...

nicolevr
3. okt 2015

Ospravedlnujem sa, ze to tu zapratavam fotkami, no velmi tuzim, aby to boli tieie vytuzene...🙂 skoda,ze nieje 10tkovy...

steinarka
3. okt 2015

@nicolevr noo cosi tam je, ale toto ti nik nepovie na 100%, nakolko to vyzera sice ako duch, ale kludne to moze byt kanalik.. je to take neurcite.. 😖

nicolevr
3. okt 2015

Tretia fotka nenabehla :P

steinarka
3. okt 2015

@nicolevr hlavné je stáť oboma nohami na zemi, čakať a nezabúdať, že trpezlivosť ruže prináša 😉 držím palce

nicolevr
3. okt 2015

@steinarka testujemm asi este skoro...:D nedockavost... Chcemm vyckat nejaky tyzden,mozno plus par dni a potomm skusim 🙂 Juuuuuuj

steinarka
3. okt 2015

@nicolevr a co je to skoro.. kolko dní si po ovulacii?? pripane kolko mas do ms?

nicolevr
3. okt 2015

@steinarka vobec netusim, kedy mam ovulku. Snazime sa tak prirodzene, takze netusim,kedy sa mohlo podarit, ak sa podarilo. No teraz mi ms meskala 3 dni, dostala som potom iba na dva dni (25.9.) taku, ze sa to ani tak nedalo nazvat, tak som 30.9. testla prvy krat 10tkovym... Pretoze moja ms trva 5,6 dni...Ako kedy...Uz som mala aj cely tyzden.. Preto mi to prislo zvlastne... 🙂

steinarka
3. okt 2015

@nicolevr aha ano, uz si spominam..

misicka35
3. okt 2015

@luta13 dakujem pekne.... Len keď uschil ten test, tak aj vybledol... to nevadi? Tebe sa to tusim už krati, tak prajem nech všetko dobre dopadne 🙂

lili9999
4. okt 2015

Zda sa mi to alebo?

katy31
4. okt 2015

@lili9999 nedzá, krásna čiaročka, držím palce

meli8412
4. okt 2015

@lili9999. Určite to nie je duch. Gratulujem!!!! Už sa len objednať k doktorovi.

nefertitka
4. okt 2015

Mali ste niekedy niekto takuto slabu ciarocku cca 4-5den meskania a bolo nakoniec vsetko v poriadku?mne ms nemeskava,ovu bola okolo 20dc a testy iba taketo. Asi idem zajtra radsej k dr. Pred dvoma dnami bol minimalny ruzovy vytok,ten prestal. Cela som z toho zmatena. Ale ze uplne.

luta13
4. okt 2015

@nefertitka ...neviem, zda sa mi to slabucke, je to ruzove v skutocnosti? ci nie? vidim tam slabeho dusika...no neviem, ja som mala silnejsieho ducha po 3 dnoch meskania MS, takze tazko povedat...najlepsie asi ak zbehnes k Dr., ten Ti skor povie, na com si...inak ten ruzovkavy vytok, co si mala, moze byt kludne uhniezdovanie vajicka podla mna...drzim palce, aby Dr.potvdil nieco pozitivne...😉

luta13
4. okt 2015

@lili9999 ...gratulujem...krasne // 😉

luta13
4. okt 2015

@misicka35 ...dakujem, ano krati, uz cakam kazdym dnom, ze to na mna pride, zatial stale nic...no ak vybledol, no neviem...skus testnut este dalsi krat za 2 dni, alebo tak...no
len z rannneho mocu...drzim palce...🙂

luta13
4. okt 2015

@nicolevr ...ja tam osobne vidim slabeho modreho dusika, testuj este za 2-3 dni...skus obycajny test napr.Dr.max, alebo iny 10-tkovy...drzim palce... 😉

katy31
4. okt 2015

@nefertitka ten dole test vyzerá sľubne, ale zajtra bezpodmienečne k lekárovi, daj si zobrať HCG a nech Ťa poriadne pozrie..... sranda to nie je...

veronikax
4. okt 2015

@lili9999 gratulujem 🙂 Krasna jasna tehu ciarocka ;)
@nefertitka nechces skusit iny druh testika ? 🙂 Ak ti meska par dni..tak by ti aj digi uz mal ukazat cisla...ak si tehu ;) Alebo skus nejake ine testiky ;) drzim palce ;) takze si cca 39-40 dc teraz ?

nefertitka
4. okt 2015

@luta13 no, zda sa mi to ruzove...
@katy31 ano, pojdem

nefertitka
4. okt 2015

@veronikax som 36DC, skusila som aj pepino a aj tam bol taky slaby duch

katy31
4. okt 2015

@nefertitka držím palce, daj vedieť, ako si pochodila....

nefertitka
4. okt 2015

@katy31 dakujem, dam, sama som zvedava, hlavne ma teda zmiatol ten vytok, ktory uz dva dni vobec nemam. Som bola v tom, ze sa spusti menzes, kedze ciarka je taka slaba, ale nic, dufam, ze to naozaj nebude mimomaternicove

katy31
4. okt 2015

@nefertitka a mohlo to byť uhniezdenie, tak potom by tie slabé čiarky sedeli... možno Ti teraz začne stúpať HCG.... no každopádne zajtra lekár.... bez debaty... uvidíš... neboj, všetko bude dobré.....

nefertitka
4. okt 2015

@katy31 vdaka;) sama veru uz nic nevyhutam