icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicolevr
9. okt 2015

@nynyky Dufajme a verme! Drzim velmi palceky! Krasne si to napisala "svoj batoztek objimat" 🙂
My si ten den prajeme tiez.....

juland
10. okt 2015

Dobre rano baby! Uz sa bojim opytat co vidite na obrazke...Ale vyskusam 🙂

zuzannaaa
10. okt 2015

@juland Krasne rano 🙂 Moja aj ja som uz rano testovala ani ja tam nic nemam ,,,, ktory dc si?

juland
10. okt 2015

Ja duchu vidim, aj priatel...No tak neviem...Dnes meska 4. den 🙂

zuzannaaa
10. okt 2015

Tie uplne slabucke. Ciarky na fotkach neni vobec vydiet ,,, ale ked ju tam vydis tak potom je tam ,,,. Ja moj test otacam pretacam ale asi je ozaj bieli :(

juland
10. okt 2015

Vydrz, drzim ti palce 😉 Kolko DPO si? Alebo uz ti meska?

zuzannaaa
10. okt 2015

Ja som 12 dpo,,,, zda sa mi ze tam nieco je. Neviem nechcem si namyslat .... Zajtra skusim. Zas 🙂 jasne aj tebe drzim palce ,,,, aj ty skus zajtra. Ak sme zajtra bude o kusok. Zas tmavsi......

nikijur
10. okt 2015

ahojte baby môj dnešný dúšik mam pocit že to každým dnom silnie dnes som 25DC do mrchy ešte 3 dni

meli8412
10. okt 2015

@nikijur Krasne vidiet aj druhu ciarocku, tisko gratulujem!!!!

meli8412
10. okt 2015

@juland Uz kolkaty den testujes? Uz by to malo byt kazdym dnom silnejsie, ale stale tam mus ducha ☹ Pondelok zbehni k dr., nech ta pozrie.

lavinis
10. okt 2015

@meli8412 ak testuje pred MS, tak tam asi ani silnejsiu mat nebude, ale tato je ozaj slaba, drzim palce kazdopadne

zuzannaaa
10. okt 2015

@juland tak pozri toto je ten dnesny moj vydis nieco ?

zuzannaaa
10. okt 2015
juland
10. okt 2015

@zuzannaaa Ja tam vidim slabu duchu, len tak dalej 🙂

nikijur
10. okt 2015

@meli8412 cítim v bolavých krížok že je to tam :*

juland
10. okt 2015

@meli8412 Už 4. deň mešká MS. Včera som na teste videla niečo, ale na MD nikto iný na teste nič nevšimol. Dnes podľa mňa je trošku silnejšia duchička,. Myslím to tak, že je viditelnejšia - asi tam niečo je. Pri synovi by som mala dostať MS 6.8.13. a test najprv 8.8.13 ukazal veľmi tazko viditelnu duchicku. Ešte mám nádej :D No doktora každopádne navštívim, keď MS nepríde do stredy. Len v stredu a vo štvrtok ordinuje u nás. Dovtedy každé ráno nový test :D :D :D

veronikax
10. okt 2015

@juland nevidim nic....mala by si ine testy skusit ;)
@nikijur kraaasna ciarocka ;)
@zuzannaaa nieco sa tam crta....len pri tych tenkych ciarkach ... to moze byt aj kanalik ;) No ak urobit o 2 dni...uz by mohla byt pekne zafarbena ak to bude tehu ciarka ;) Drzim palce 🙂

nynyky
10. okt 2015

Ahojte dievcence. Tak dnes som skusila opat spravit test s ranneho mocu( ten spodny test). Myslite ze keby to bol len kanalik tak by silnel?

veronikax
10. okt 2015

@nynyky ma aj farbu ciarocka ?? Testik je este mokry vsak ? Siiilno drzim palce...aby to bola tehu ciarka ! ;)

nikijur
10. okt 2015

@veronikax dufam ze bude silniet stale viac a viac 🙂

nynyky
10. okt 2015

@veronikax ked bola mokra tak bola do ruzova ale na fotke je uz sucha. Uvidime co s toho bude

nicolevr
10. okt 2015

@nynyky podla mna to vyzera naozaj nadejne. Ja vidim tmavsiu ciarocku ako pred tym. 🙂 drzim palceky 🙂

veronikax
10. okt 2015

Drzim vam silno palce !!!! 🙂)) Uz nech nam oci vybiju tie kolajnice :DDDDD

meli8412
10. okt 2015

@lavinis Ano, ale jej uz meska 4 dni.

zuzannaaa
10. okt 2015

@veronikax v cera. Na nom nebolo vydno ani to co dnes ... Je to blede .... Zajtra testujem 🙂

meli8412
10. okt 2015

@juland Strasne ti drzim palce, nech mas pravdu a iba ta fotka neukazuje nic a na zivo nech tam je a silnie. 🙂

meli8412
10. okt 2015

@juland Skús ešte cez net objednať domáci tehu test z krvi, ten ti ukáže na 100%. Ja som si taký spravila, keď som mala ducha.

looola
10. okt 2015

@juland , ja na teste žiaľ nič nevidím ☹

looola
10. okt 2015

@zuzannaaa tam máš slabú 2. čiaročku🙂

looola
10. okt 2015

@nynyky , na dolnom teste vidieť slabšiu 2.čiaročku 🙂