Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja duchu vidim, aj priatel...No tak neviem...Dnes meska 4. den 🙂
Tie uplne slabucke. Ciarky na fotkach neni vobec vydiet ,,, ale ked ju tam vydis tak potom je tam ,,,. Ja moj test otacam pretacam ale asi je ozaj bieli :(
Vydrz, drzim ti palce 😉 Kolko DPO si? Alebo uz ti meska?
Ja som 12 dpo,,,, zda sa mi ze tam nieco je. Neviem nechcem si namyslat .... Zajtra skusim. Zas 🙂 jasne aj tebe drzim palce ,,,, aj ty skus zajtra. Ak sme zajtra bude o kusok. Zas tmavsi......
@meli8412 Už 4. deň mešká MS. Včera som na teste videla niečo, ale na MD nikto iný na teste nič nevšimol. Dnes podľa mňa je trošku silnejšia duchička,. Myslím to tak, že je viditelnejšia - asi tam niečo je. Pri synovi by som mala dostať MS 6.8.13. a test najprv 8.8.13 ukazal veľmi tazko viditelnu duchicku. Ešte mám nádej :D No doktora každopádne navštívim, keď MS nepríde do stredy. Len v stredu a vo štvrtok ordinuje u nás. Dovtedy každé ráno nový test :D :D :D
Drzim vam silno palce !!!! 🙂)) Uz nech nam oci vybiju tie kolajnice :DDDDD

@nynyky Dufajme a verme! Drzim velmi palceky! Krasne si to napisala "svoj batoztek objimat" 🙂
My si ten den prajeme tiez.....