icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikijur
•
9. okt 2015

@looola dakujem nie je to prvý test, ktorý som si robila a za tri dni je slabulinká čiarka na každom dnes som si kúpila drhaší a spravila obidva a výsledok vidiš...takže verím že to bude malinké babenko moje :*

veronikax
•
9. okt 2015

@nikijur na dvojicky to zatial nevyzera 🙂)) slabucka ciarka na 10 dpo 🙂) Zaklad je aby bolo aspon jedno vsak ? 🙂 Tak drzim palce.. aby test tmavol 🙂

nikijur
•
9. okt 2015

@veronikax bohate postačí aj jedno zdravé bábetko 🙂

nynyky
•
9. okt 2015

Viete mi poradit pls? Tieto testy skusam prvy krat a len tak som ho skusila spravit,kedze sa snazime o babo, ale myslim si ze ovulka ani nebolo alebo som ju minula neviem. A toto mi vyslo na teste.je to jemne ruzove len sa mi to zda neako daleko. Co myslite?

nynyky
•
9. okt 2015

Toto je lepsia foto

kllamarka
•
9. okt 2015

@nynyky tehu 🙂 ja som to mala tiez tak

nynyky
•
9. okt 2015

@kllamarka modlim sa nech mas pravdu. Po 2potratoch by to bol teraz zazrak 🙂

kudusko
•
9. okt 2015

@nynyky ahoj Luci dost daleko je ta ciarka ale vsak moznoze nove maju takto vsak aj pepino ma dalej ciarku skusila si este jeden?

nynyky
•
9. okt 2015

@kudusko ahoj Viki. Nie neskusala.ja som to len tak skusila ze ked uz ich mam tolko tak skusim :D vyskusam este zajtra.ms by mala prist az budu tyzden tak uvidime co bude.

kudusko
•
9. okt 2015

@nynyky jaj tak to mas casu ale vsak aj som taka skusam aj ked nie je termin ms inac musim sa ti pochvalit zmenila som dr a som bola milo prekvapena prve sono sliznica vyse 9mm a folik na 11DC 21mm a dnes som bola a uz aj praskol takze zajtra som 1DPO ale co je dolezite u mna je ta sliznica vsak vies preco vkuse som mala len 7mm a teraz takto pekne narastla 🙂 Drzim ti palceky nech je to tehu 🙂

kudusko
•
9. okt 2015

@nikijur Podla mna je uplne jedno ci si 10 alebo 13DPO hlavne ze je to tam a mozes byt kludne 13dpo ked vies ze si na 11Dc mala ovu drzim palce aby silnel 🙂

nynyky
•
9. okt 2015

@kudusko super moja tesim sa. Tak pfuj pfuj pfuj nech sa podari 🙂 tak ak to u mna nevyslo tento mesiac tak idem tiez na vysetrenie ci je vsetko ok.snazime sa uz 5 mes a zvycajne na 4sme otehotneli :/

veronikax
•
9. okt 2015

@nynyky ja tam zatial nic nevidim :/ No pisala si ..ze mas este cas do ms ;) Tak drzim palce nech este pekne vyskoci ciarocka ;)

nynyky
•
9. okt 2015

@veronikax dufam, ze aj vyskoci 🙂 dakujem

nikijur
•
9. okt 2015

@kudusko tiež si myslím že je to jedno podstatné je že tá čiaročka druhá tam je síce slabšia ale je ...uvidíme čo sa zmení do rána ..:D a keď už do utorka vydržím a snad už bude vysledok potom jasný ....a tebe držím palčeky nech sa čo najskôr podarí

kudusko
•
9. okt 2015

@nikijur dakujem moc moc 🙂

nicolevr
•
9. okt 2015

@luta13 Ahojky... No fotku davat bude asi aj zbytocne... :( Vysiel akurat teraz dorobeny, cisto negativny test... :( Uz ani naznak ciarocky... Takze myslim, ze moje predchadzajuce dva testiky s duchmi a pred tym 2 dnove meskajuce "kramiky" ,znacili odchod... :(
Ale nezufam a dame zase tomu cas... Len ma mrzi, ze aj moja polovicka uz videla dve ciarocky... Na buduce neprezradzam...

nikijur
•
9. okt 2015

@nicolevr nezufaj nabuduce to urcite vyjde...a kym nemas menzes stale je sanca...hlabu hore

nicolevr
•
9. okt 2015

@nikijur Dakujem, s hlavou hore ;)
S mojim prvym testovanim asi 3 mesiace dozadu? to bolo tiez tak, ze meskala az 2 tyzdne ani 2dnova nic, tak som robila testik, vysiel uplne slabucky duch a potom dosla normalna ms...
No toto ma teraz naozaj zmiatlo, pretoze ako som pisala, mavam niekedy ms aj tyzden. :D
Veeed raz sa uz musi podarit. 😝

nicolevr
•
9. okt 2015

@nynyky Ahoj! Ja som si presne tento test teraz objednavala z netu, akurat ze testovacia tycinka nieje modra, ale zelena. Inak presne taky obal ma. Hmmm, zaujimave. Nove dizajny? :D
Drzim palceky, nech zosilnie 😉

juland
•
9. okt 2015

Baby, odkial je najlepsie objednat tie testy a kolko stojia? 🙂

1234lubka
•
9. okt 2015

@juland ja son malaovulacne aj tehu od lauritky. Jeden tusim 40centov, velmi rychle dodanie

juland
•
9. okt 2015

Diky moc 🙂

nynyky
•
9. okt 2015

@nicolevr ahoj.no oni su rozne ale zelene maju kocky ovulacne. Ja mam ruzove. Tehu som prvy krat objednavala

nicolevr
•
9. okt 2015

@nynyky to som aj ja pozerala, ze vacsinou su ovulace zelene, no tieto, s takym istym obalom ako mas ty, mi prisli tt... na tom zelenom, je pisane hcg hcg hcg, bla bla... :D preto mi prisli aj smiesne, ked som ten balicek rozbalila... no potom ako som ho spravila, uz som sa usmiala ned tym menej... aaaaaale nevadi... na buduce 🙂
ale uz mi z toho harasi, lebo kolkym sa vobec neukazal pozitivny test a boli... No aj tak myslim, ze moj pripad to nebude, kedze mne druha ciarka zmizla...

nicolevr
•
9. okt 2015

@juland No ja som obejdavala z cdiscount... Ale to je asi len FR stranka... Neviem ako je to s nimi z odosielanim do zahranicia... Asi 5e ma stalo 10ks??

nicolevr
•
9. okt 2015

@juland pred tym tie dva som mala kupovane tu a jeden stoji cca 10e... Takze myslim, ze som natrafila na fajn cenu... Len hadam, ze aj kvalitu, ked tu vidim rovnaky obal a iny tstovaci pruzok :D nieze mam kupenu hovadinu a klame ma neg. vysledok... Ako hovorim, uz mi z toho asi harasi... :D
Pekne to teraz musim hodit za hlavu, nestresovat a lubit sa s priatelom dalej 🙂

meli8412
•
9. okt 2015

@juland Ja som kupovala
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4535844&i9=...
Bola som spokojna, ukazali mi 2 // 😀 , za 10 ks som platila aj s postovnym 5,50€

chmurkaxy
•
9. okt 2015

@juland buď @lauritka alebo @rybkaa majú kvalitné testy.

nynyky
•
9. okt 2015

@nicolevr tak dufajme,ze uz aj my budeme tie stastne co sa im ukazu // a o 9mes si budu svoj batoztek obijmat. Modlim sa nech ten den zazijem a mame babatko.