icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
11. okt 2015

@steinarka uz si tu chybala 😉

meli8412
11. okt 2015

@veronikax Ani si nemyslim, ze im neprajes 🙂 Ja som mala raz 2x ovulku, mala som hlien a potom este utz o tyzden na to hovoril, ze ovulujem 🙂

meli8412
11. okt 2015

@veronikax Vlastne ukazoval 😀

veronikax
11. okt 2015

@meli8412 aj v nasej rodinke sa tak dvojicky splodili ;) Dievcatko je o tyzden mladsia ako chlapcek 🙂) Mamicka mala 2 z ovulku za sebou 🙂) Taaakze....kto vie 😉 heheeh

meli8412
11. okt 2015

@veronikax Stávajú sa zázraky, U mňa sa to stále ešte pred leto, zial z toho tehotenstvo nebolo, ale nevadí, aspoň teraz môžem dúfať a budúci týždeň prvý utz.

steinarka
11. okt 2015

@veronikax 😀 ja som tu, citam, sledujem.. len niekedy proste nema zmysel odpovedat, tak setrim energiou 🙂 🙂 🙂

danka2208
11. okt 2015

Ahojte... Prosím vás vidíte aj na mojom teste malého ducha?mne sa zdá,že tam taký slabý je,či to je len moje prianie...ďakujem za odpoveď

steinarka
11. okt 2015

@danka2208 fotka uplne nekvalitna, ale cosi tam je vidiet..

meli8412
11. okt 2015

@danka2208 Ako by tam nieco bolo, ale nie som si ista, strasne je to rozmazane. Skus dat lepsiu fotku. 🙂

veronikax
11. okt 2015

@meli8412 drzim palce 🙂
@steinarka rozumiem :P mas pre koho setrit ;)
@danka2208 velmi rozmazana fotka....ale na tej prvej vidiet nieco ...asi aj ruzove vsak ? ;)

meli8412
11. okt 2015

@veronikax Ďakujem ti pekne.

steinarka
11. okt 2015

@veronikax 😀 tak nejak.. a ty ako? vsetko ok?

veronikax
11. okt 2015

@steinarka vsetko ok ;) Slniecko svieti ;) Len sa neviem dockat rannej namrazy ;) Velmi mam rada studenu jesen ☺ a cakam 😉

steinarka
11. okt 2015

@veronikax 😵 😵 drzim palce.. a na riadnu jesen cakam aj ja.. ked bude vsetko cerveno zlte, tak skocime nafotit s mm nejake fotecky, nech mam pamiatku.. 😀 lebo u nas to vzdy dopadne tak, ze fotime kazdeho a na nas samych zabudame 😀

kudusko
11. okt 2015

@danka2208 gratulka krasne vidiet ciarku kedy si mala dostat kolko si dc?

cassie2323
11. okt 2015

ahojte dievčence... čo poviete na moj testik?? je to zla foto ale doma som ho aj chlapovi ukazovala a povedal ze tam tu ciarku vidno troška

nynyky
11. okt 2015

Tak som kupila v lekarni inu znacku testu a spravila som poobede a ciarka tam je len slabsia ako rano.co si myslite?

veronikax
11. okt 2015

@nynyky ak to bude tehu...tak rano bude silnejsia 🙂 drzim palce ;)
@cassie2323 je tam nieco 🙂 Ma to aj farbu? Ci je to sive? Len koli tomu sa pytam...ze je tenka 🙂 Drzim palce 🙂
@steinarka je pekne urobit si foto na pamiatku 😉 My sme si aj platno dali urobit 🙂 Akurat triedim foto na vyvolanie ...len cas cca 5 rokov 😄 Potom s velkym bruskom sa budete fotit ? 🙂

cassie2323
11. okt 2015

@veronikax praveze je taka ruzovkasta.... mne už meška mrcha siedmy den... doteraz mi nikdy takto dlho nemeskala... max jeden dva dni....akurat ze vsetky testy doteraz som mala negativne.... posledny test som si robila v piatok....ešte mam doma jeden tak rozmyslam ci skusi zajtra rano alebo ci by som ešte pockala chvilu

vevericka13
11. okt 2015

@zuzannaaa skus o dva dni ked budes tehu tak zosilnie

nikijur
11. okt 2015

naša dnešná čiaročka silnie to zo dňa na deň ...myslím že je to tam :D

nikijur
11. okt 2015
meli8412
11. okt 2015

@nikijur Krasa, gratulujem! 🙂 😀

kudusko
11. okt 2015

@nynyky Luci aj nj tam volaco vidim drzim plce velmi 🙂

bianka...
11. okt 2015

Dakujem vam baby ☺ tak uz to ma iste. Cely den si hovorim som tehotna ano...je to tak. Uprimne? Necakala som to tak skoro...o to viac ma to tak prekvapilo.

nynyky
11. okt 2015

@kudusko dakujem moja 🙂 ty kedy testujes?

veronikax
11. okt 2015

@cassie2323 tento testik je z piatku? 🙂 ak ano...tak urob zajtra rano 🙂 ak to je tehu ciarocka...tak ti zajtra uz isto naskocia riadne kolajnicky ;) Drzim palce 🙂 Ovulka si v tvojom pripade asi dala poriadne nacas 🙂)
@nikijur ooooslavujeeeeme 🙂))) paraaaada 😉 🙂))

kudusko
11. okt 2015

@nynyky ja som Len 16 dc😀

veronikax
11. okt 2015

@bianka... uzivaj si to ;)

nikijur
12. okt 2015

@veronikax jujky tesime aa velmi na prvy a jediny pokus...ani som to necakala ...ze takto hned sa zadari 🙂