Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nynyky ak to bude tehu...tak rano bude silnejsia 🙂 drzim palce ;)
@cassie2323 je tam nieco 🙂 Ma to aj farbu? Ci je to sive? Len koli tomu sa pytam...ze je tenka 🙂 Drzim palce 🙂
@steinarka je pekne urobit si foto na pamiatku 😉 My sme si aj platno dali urobit 🙂 Akurat triedim foto na vyvolanie ...len cas cca 5 rokov 😄 Potom s velkym bruskom sa budete fotit ? 🙂
@veronikax praveze je taka ruzovkasta.... mne už meška mrcha siedmy den... doteraz mi nikdy takto dlho nemeskala... max jeden dva dni....akurat ze vsetky testy doteraz som mala negativne.... posledny test som si robila v piatok....ešte mam doma jeden tak rozmyslam ci skusi zajtra rano alebo ci by som ešte pockala chvilu
@zuzannaaa skus o dva dni ked budes tehu tak zosilnie
naša dnešná čiaročka silnie to zo dňa na deň ...myslím že je to tam :D
Dakujem vam baby ☺ tak uz to ma iste. Cely den si hovorim som tehotna ano...je to tak. Uprimne? Necakala som to tak skoro...o to viac ma to tak prekvapilo.
@cassie2323 tento testik je z piatku? 🙂 ak ano...tak urob zajtra rano 🙂 ak to je tehu ciarocka...tak ti zajtra uz isto naskocia riadne kolajnicky ;) Drzim palce 🙂 Ovulka si v tvojom pripade asi dala poriadne nacas 🙂)
@nikijur ooooslavujeeeeme 🙂))) paraaaada 😉 🙂))

@steinarka uz si tu chybala 😉