Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka ja som sa natestovala dosť 5 rokov a videla som neraz kanáliky. Takže aj veronikax nemusela mat kanalik. Ja sa nejdem hádať pretestovala som dosť a aj som si prešla bio tehu aj karet takže asi tak. Ja len ze som sa poučila že keď čiarka už tak dlho nesilnie je škoda do toho vrazat peniaze a radšej pockat
@snazilka1983 tiez som sa za 4 roky natestovala dost 🙂 aj napozerala dost.. nehadam sa.. kazda mame inu skusenost.............................................. 😉 ale fakt toto nemusi mat nic s biochemickym tehotenstvom, no netvrdim, ze to nemoze byt bio
@nynyky mne silnela ciarka az kazde tri dni, bala som sa ze ci nebude mimomaternicove alebo ci sa uz tretikrat nepusti, ale nie, tentokrat sa udrzalo a vsetko je v poriadku. Skratka mi nestupalo hcg kazde dva ale kazde tri dni. Sancu este mas, ja mierne silnejsiu ciarocku vidim. o par dni sa ukaze aj tak pravda 🙂
@stratenanajdena dakujem za povzbudenie. Ms by mala prist az v stredu tak uvidime
baby, tak ja som 5. den po KET, a samozrejem testla som rano, nevydrzala som, lebo po ET som mala na 5. den rano slabulilinku ciarku. Test negativny, resp. po uschnuti sa mi zdalo ze vidim tienik. Test je po zaruke asi 3 mesiace. Tak som dne bola v lekarni a kupila som testy s citl 10 a jeden som hned aj pouzila a vyslo:
tato je s bleskom....
@leto79 nepichli ti pred ET pregnyl?
@snazilka1983 mala som KET, ten ET som mala v 3/2011. Pred KET mi pergnyl nepichli, beriem len utrogestan
Jaj tak to môže byť z pregnylu. Ten je 10 dni v tele. Ale držím palce nech silnie. Ak je to pregnyl bude slahnut.
@snazilka1983 dakujem, snad to vyslo a hlavne dopadne vsetko ok
@snazilka1983 nemoze byt z pregnylu, lebo pregnyl mi pre KET nepichli
@leto79 jaj ja blbá som prečítala pichli heh tak to vyzerá parádne.
@mawiya kanalik to urcite nie je, sledovala som ako sa test farbi - najprv to bolo cele ruzove, az som pozerala, lebo ani kontrolna sa hned neobjavila, a potom to zacalo beliet, a objavila sa slaba tehotenska a silna kontrolna, myslim ze do tych 3 inut ako to pise v navode, potom sa test pekne vycistila a ostali dve fialove ciarky, jedna silna a jedna slaba
myslite ze to mozu byt falosne //?

@veronikax dakujem za podporu