Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte....takže dnes je to už 8 dní meškania mrchy... štyri testy negatívne... teda na jednom ten duch čo som včera davala foto....dnes ráno test len s jednou ružovou čiarkou.. tak som to nevydržala a volala som doktorke, lebo som mala na poslednej prehliadke (23.9.) podozrenie na cystu... takže som sa bála, či mi náhodou nemešká mrcha, kvôli tomu... no doktorka povedala že maternicu aj vaječníky mám čisté, takže mi zobrali krv a uvidíme zajtra....
@cassie2323 Drzim palce!! Zajtra daj vediet. O kolkatej mas volat?
@cassie2323 zajtra uz budes mat vysledok ? 🙂 drzim palce 🙂
no mam volat dnes po dvanastej...
@nynyky jej to vyzera nadejne
baby, tak ja som dnes znova testla, objavila sa mi slabucka ciarka do limitu - to som riadne stopla, lebo dost to na pribalovom letaku zdoraznuju, ale ciarka je slabsia ako vcera poobede 😕 . Co si o tom myslite, klesa hcg?
@leto79 podla mna budes poobede testovat zbytocne, lebo ak je malo hcg v rannom koncentrovanom moci, tak duplom ho bude malo v zriedenom pocas dna.. ale uplne ta chapem, no neviem, ci ten poobednajsi test ti nenazenie viac obav ako istoty.. ranny moc je predsalen najlepsi v takych pripadoch
@leto79 mne vychadzali lepsie pobede, rano bola slabsia ako prreosly den poobede. ale to som si aj davala pozor aby som aspon pät hodin predtym vydrzala neist na zachod, no niekedy to bolo len tak tak :D
ale aj tak som ich mavala silnejsie ako ranne, hoc som lezala v noci aj sedem hodin. nechapem ako to presne funguje, ale vtedy poobede - okolo olovrantu mi telo vylucovalo do mocu vacsie mnozstvo hcg...
a co som o tom citala uz len v tejto teme tak nie som jedina co poobede mala silnejsie ciarky. tak drzim place
@stratenanajdena tak myslis, ze mam testnut poobede? Snazim sa neist na zachod aspon do 14.00 (naposledy som bola okolo 10,30 myslim)
@micha_ella Ahoj tak dúfam, že čiarka je už poriadne silná 🙂
@cassie2323 Ahoj. Ako si dopadla?
@leto79 ja som testovala kazdy den a niektore aj dvakrat ale ja som totiz bola zdrvena z dvoch kratko po sebe potratov a trpela som tym. nevedela som si predstavit, zeby som mala dostat ms. tak som testovala. a aj tak prvy slabucky dusik ktoreho som videla len ja, sa objavil na teste az 10 dni po pohl. styku, neviem kedy som mala ovulku. ale boli sme spolu 2 dni pred ms takze sa mi posunula. v kazdom pripade na 11 den uz videl ducha aj moj muz 🙂
@kllamarka nadhera! ciarocku mam, slabulinku , ale vidno ju, to je fakt, len sa trapim nad tym, preco vcera poobede to bolo vyraznejsie
@stratenanajdena a ako si na tom teraz? si po ovu? pred ms?

@leto79 dnes si budes robit test zbytocne.. hcg zase nestupa raketovou rychlostou.. ja som si robila kazde rano.. 😉