Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ako hovorim, hlavne, ze ciarka tam je, je jedno aka silna. HCG mas nizke..zbytocne testujes hore dole jej intenzitu, silnejsie to nebude teraz. Tes sa z ciarkocky 🙂 To xce par dni, cca tyzden. 🙂
babyyyy...robila som si testy...vysli mi //. ale slabe, dostala som kramy a aj tak mam druhu slabu...co to znamena?môzem byt tehotna?
Ja som to vybavila tak, ze som si kupila domaci test z krvi, ten na 100% potvrdi 🙂
som objednana az 27meho...dovtedy ma porazi :( su duchovia tak neviem.objednala som si digitalny tehotensky test tak som zvedava co mi ukaze.
@veronikax Rado sa stalo. Približne to takto vyzerá. Ten prvý je, keď som mala ducha, až neviditeľného, až po uschnutí bolo niečo vidieť a tak som si ho spravila a bol tiež slabo poz, ale nemusela som ho tak veľmi pozerať aby som ho videla. Aj píše, že akákoľvek slabulinká čiarka znamená pozitivitu. Na fotke nie je až tak dobre vidieť, ale naživo úplne 😀 A ten druhy je neskorší.
@leto79 sak ja som tehotna :oDDD toto sa nastastie po tych dvoch potratoch udrzalo a uz som v 17tt
@leto79 mamatest a gravitest je uplne to iste len v gravitestoch mas viac ks v balenia su lacnejsie. ale je to to ISTE ;)
no dnes som volala so sestričkou tak mi len do telefonu povedala ze testy su negativne, tehotna nie som a mam si počkať na mrchu... beriem to celkom v poho... ale dosť ma zerie to ze mi mrcha meská už 9dní, čo u mna nikdy nebolo.... a stále mám take vnútorný pocit že niečo nie je v poriadku... možno nie som tehotná, ale to meškanie podľa mňa nie je v pohode
@zuzannaaa Domaci tehotensky test z krvi 😀
http://www.innovapharma.cz/produkty/tehotenske-...
@stratenanajdena no super! nevedela som, lebo nikde ti to nesvieti 😀 To uz bude do vitazneho konca 😀
@cassie2323 takze to bol iba kanalik :/ Povedali ti aj ci mas dojst na vyvolavacku? Ak by ti ms nedosla? 🙂

@kllamarka ano, testujem skoro, ale aspon sa tym vytesujem troska... Horsie bude ak nastane sklamanie.... Keby som nevedela, ze mozem byt tehu, lebo som mala KET, tak netestujem. A nebol to mamatest, ale gravitest s citl 10, ale pozeram, ze vyzera presne rovnako, mozno je to aj ten isty test, len zabaleny v inych skatulkach