Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leto79 lebo ja som z tých "šťastných ", čo za 6,5 roka mali 11x krásne testy a mam z toho jedného synčeka (a to 3x boli po umelom oplo). Takže pre mňa je lepšie zdôvodniť si,že to bol zase kanalik,lebo to tak menej riešim 🙂
Neboj sa,ty máš krásne testy na dobrej ceste,držím palce,nech ten zazracik už príde 🙂
@leto79 u nás je viac diagnóz. Jasné, u nás sa tiež lekári tvária,že len umelým a malého máme prirodzene 4 mesiace po neúspešnom Et a KET. 🙂))
Nkbunky a cytokiny sú markery v reprodukcnej imunologii, ukazujú,že telo sa bráni všetkému cudziemu. Tak to musím stlmit a bude dobre 🙂 tfiluj tfuj tfuj, určite ti to vyjde!
@leto79 Ahoj no tak ciarka je slabulinka ,,, ale ked som si robila v minulosti tak to bol len kanalik , ale teraz mam pocit , ze toto kanalik nie je vtedy pri kanalikoch ked som pozrela na test z boku na tej hrane som nikdy nemala ani naznak a teraz tam vidim slabulinko ruzovkaste aj z vrchu aj zo spodu .. neviem ci pochopis co myslim :D neviem to tak opisat ,,, a 10dpo nie je este skoro ? dakujeem 🙂
@laauraa nevidím tam nič...ale tiež som na pepine na 10DPO mala slabulinkého dúšika každým dňm to silnelo nevydržala som to a niekedy som si ako šiši robila aj dva testy denne ...dnes je čiaročka silná.. 3 dni som testovala s pepinom vždy slaba čiarka potom som kupila rapid clear a urobilia som oba na pepine bola čiarka výrznejšia. a denne som potom sledovala s pepinom a čiarka silnela ....
Možno to nezachytila fotka.
ja dobre zatial vcera mi bolo priserne ked som videla ako brat si robi oblozeny chlebik ledva som do seba dala polkruzka vianocky a caj. A dnes nic len v obchode mi bolo divne ked som citila surove maso. A pobolieva ma podbrusko
@nikijur
@kudusko jaaaj zlatko uz sa tesim na tvoje testiky a dufam ze to vyslo. Mne ukazalo uz na 8dpo ducha s tymi testami

@steinarka dufam, ze ano, ked sa pozries na moje testy do zadu, tak toto asi necakal nikto 😅 . 5 dni slaba ciarka, ani sa mi verit to nechce, chodim na test furt kukat, ci nezmizla, ale je tam, pekna, uz z dialky sa na mna smeje 😀