icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leto79
17. okt 2015

@steinarka dufam, ze ano, ked sa pozries na moje testy do zadu, tak toto asi necakal nikto 😅 . 5 dni slaba ciarka, ani sa mi verit to nechce, chodim na test furt kukat, ci nezmizla, ale je tam, pekna, uz z dialky sa na mna smeje 😀

chmurkaxy
17. okt 2015

@leto79 lebo ja som z tých "šťastných ", čo za 6,5 roka mali 11x krásne testy a mam z toho jedného synčeka (a to 3x boli po umelom oplo). Takže pre mňa je lepšie zdôvodniť si,že to bol zase kanalik,lebo to tak menej riešim 🙂
Neboj sa,ty máš krásne testy na dobrej ceste,držím palce,nech ten zazracik už príde 🙂

leto79
17. okt 2015

@chmurkaxy no, este nemam vyhrate, testnem v pondelok, dufam, ze zajtra odolam.... To bude uz iste. Ja mam prveho chlapceka po po ET a toto je KET. A co sa vlastne stalo po tych pozitivnych testoch? biochemicke?

chmurkaxy
17. okt 2015

@leto79 hej,biochemické alebo mikropotraty. My sme teraz koncom júna boli na Et,stupalo, klesalo, opäť stupalo a potom koniec. Ešte máme dvoch mrazacikov, musím doriešiť cytokiny a Nkbunky a potom sup na KET 🙂 a koľko ti vkladali?

laauraa
17. okt 2015

Ahojte babule 🙂 robila som si prave tehu test som 10dpo co myslite ? :(

leto79
17. okt 2015

@chmurkaxy to je mi luto s tymi biochemickymi, najprv pekne // a nakoniec nic, to je tazke u nas co musime cez IVF. A zistili ti pricinu ked to bolo tak casto? A co su cytokiny a NK bunky? vkladali jedno, aj pred tym aj teraz. CAR je jednoznacne za jedno

steinarka
17. okt 2015

@laauraa ahoj.. zial, je negativny.. skus o par dni 😉

chmurkaxy
17. okt 2015

@leto79 u nás je viac diagnóz. Jasné, u nás sa tiež lekári tvária,že len umelým a malého máme prirodzene 4 mesiace po neúspešnom Et a KET. 🙂))
Nkbunky a cytokiny sú markery v reprodukcnej imunologii, ukazujú,že telo sa bráni všetkému cudziemu. Tak to musím stlmit a bude dobre 🙂 tfiluj tfuj tfuj, určite ti to vyjde!

leto79
17. okt 2015

@chmurkaxy Dakujem 😵 Ta imunita sa da dnes dobre poriesit, verim, ze ti pomozu a nakoniec sa snad zadari aj druhe babenko prirodzene! Drzim palce!

leto79
17. okt 2015

@laauraa ja by som tam aj cosi videla, myslim, ze fotak to tak nezachyti, opíš ako ciarka vyzera

laauraa
17. okt 2015

@leto79 Ahoj no tak ciarka je slabulinka ,,, ale ked som si robila v minulosti tak to bol len kanalik , ale teraz mam pocit , ze toto kanalik nie je vtedy pri kanalikoch ked som pozrela na test z boku na tej hrane som nikdy nemala ani naznak a teraz tam vidim slabulinko ruzovkaste aj z vrchu aj zo spodu .. neviem ci pochopis co myslim :D neviem to tak opisat ,,, a 10dpo nie je este skoro ? dakujeem 🙂

leto79
17. okt 2015

@laauraa ano, je to dost skoro, tak skoro ti vyrazna ciarka ani nemoze vyjst. Aky si mala test?

laauraa
17. okt 2015

@leto79 asi ano ,, pepino som mala ale v utorok mam volno asi si pojdem kupit ten rapid ..

leto79
17. okt 2015

@laauraa testni tak o 2-3 dni, ak to vydrzis. Mne pepino neukazal ani ducha (mozno veeeeelmi slabuckeho dusika, ktoreho som videla len ja). Ale mamatest a gravitest mi ukazal.

laauraa
17. okt 2015

@leto79 dobre moja dakujem za rady 🙂 a s tym rapid nemas skusenosti ?

leto79
17. okt 2015

@laauraa mam, tiez nie dobre, ale su baby ktore s nim maju dobre skusenosti

nikijur
17. okt 2015

@laauraa nevidím tam nič...ale tiež som na pepine na 10DPO mala slabulinkého dúšika každým dňm to silnelo nevydržala som to a niekedy som si ako šiši robila aj dva testy denne ...dnes je čiaročka silná.. 3 dni som testovala s pepinom vždy slaba čiarka potom som kupila rapid clear a urobilia som oba na pepine bola čiarka výrznejšia. a denne som potom sledovala s pepinom a čiarka silnela ....

veronikax
17. okt 2015

@leto79 kraaasne sa testik zmenil 🙂)) Prekvapil isto 🙂)) Ja mam kanaliky riadne...ale pri tomto testiku...cl si teraz dala foto..take kanaliky nie su 🙂 Este bude z neho pekna ciarka 🙂 Ale mam pocit... ze ak by si aj iny skusila...isto ti pekne ukaze ciarocku 🙂 drzim palce 🙂

veronikax
17. okt 2015

@laauraa zatial este nic nevidno 🙂 Este sa to moze zmenit ;)

looola
17. okt 2015

@laauraa , nevidím tam nič.

looola
17. okt 2015

Možno to nezachytila fotka.

nynyky
18. okt 2015

@nikijur ahoj ako sa mas? Vsetko v poriadku? Som sa chcela opytat ci uz mas neske tehu priznaky? A v ktorom tt si? Mne ukazuje ze 5+1tt

kudusko
18. okt 2015

@nynyky a ty zlatko ako sa máš?No aj mne sa to uz blíži🙂ty máš neake príznaky?

nikijur
18. okt 2015

@nynyky ahoj mne ukaxuhe dnes 4 +5tt a priznaky vyrazky na bruchu...priserne ma nafukuje , citlive naliate prsia a rano ked otvotim chladncku natahuje ma ako zabu hehe inak sa citim fajn len mi to ide pomaly strasne.

nynyky
18. okt 2015

ja dobre zatial vcera mi bolo priserne ked som videla ako brat si robi oblozeny chlebik ledva som do seba dala polkruzka vianocky a caj. A dnes nic len v obchode mi bolo divne ked som citila surove maso. A pobolieva ma podbrusko
@nikijur

@kudusko jaaaj zlatko uz sa tesim na tvoje testiky a dufam ze to vyslo. Mne ukazalo uz na 8dpo ducha s tymi testami

nikijur
18. okt 2015

@nynyky to podbrusko a vajecniky vitim tiez kedy sa chystas k lekarovi?

nynyky
18. okt 2015

@nikijur objednana som az na 29.10 a zajtra na hematologiu lebo aj tam ma musia sledovat. Aj ja citim vajecniky take pichanie neprijemne

nikijur
18. okt 2015

@nynyky to podbrusko a vajecniky vitim tiez kedy sa chystas k lekarovi?

nynyky
18. okt 2015

@nikijur vysie koment 29.10 idem a ty?

nikijur
18. okt 2015

@nynyky este pockam par dni aspon do dakeho 7 tyzdna a potom pojdem. Prepac dvakrat mi poslalo rovnaku spravu 🙂