icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikijur
16. okt 2015

@bianka fuha tak teraz som ostala riadne vyplasena ☹ mrzi ma to

mawiya
16. okt 2015

@bianka... neboj, takto som to mala ja tuším v marci - keď si zakrvácala, tak to odišlo samé a nebudeš potrebovať revíziu. Budeš oky. Hcg bude rýchlo klesať. a môžete sa snažiť znova. Drž sa. Mysli na to, že by bolo horšie, keby sa mimomaternicové tehu prejavilo neskôr. Držím ti palčeky, aby si bola čo najskôr ok.

ivy84
16. okt 2015

@bianka... Ahoj ja som mala tiez mimomaternicove, mna zrazu zacalo bolest silno podbrusko a mala som pocit ako keby som chcela ist na wc ale nedalo sa a po chvili som zacala krvacat.moj gynekolog ma poslal na prijem kvoli podozreniu na prasknutu cistu.testy ukazali,ze som tehotna ale plod nebolo vidno.hcg sa mi zdvihalo v norme co nie je typicke pre mimomaternicove.7 dni ma nechali na pozorovani a az potom zistili ze jw to mimo a okamzite mi robili laparoskopiu pri ktorej som mala 1,5dc zrazenej krvy v zaludku.keby cakali este par dni,ktovie ako by to dopadlo.najviac mi pomohlo mysliet na dcerku,ze mam aspon ju a je dolezite aby sa mne nic nestalo.drzim silno palceky aby bolo vsetko v poriadku.

bianka...
16. okt 2015

@ivy84 teraz cakam na velke sono neviem co mi povie,krvacam a z krvi mi vyslo,ze som tehotna...fuha moja :( je to nebezpecne,zaskocena som z tohto...tesili sme sa :(

ivy84
16. okt 2015

No ja som ani netusila,ze by som mohla byt tehu lebo 7 dni po ms som zacala mat bolesti v panve isla som hned za gynekologom lebo som zacala aj malinko krvacat.povedal mi,ze to pravdepodobne budu policisticke vajecniky a poslal ma domov.do dvoch dni to prestalo ale o par dni v praci som dostala strasne bolesti v praci a skoncila v nemocnici.mimomaternicove sa tazko diagnostikuje.ide o to aby to zachitili vcas.vajcovod je uzucky a plod rychlo rastie a ked vajcovod praskne tak moze dojst ku krvacaniu do brusnej dutiny.ja som dosla o lavy vajcovod.chapem ta,ten strach a bezmocnost je nieco strasne lebo nikomu sa to neda opisat.Najma,ze na to stale clovek mysli: preco prave ja:(drz sa,budem drzat palceky aby to dopadlo co najlepsie.drz sa a vela sil prajem

bianka...
16. okt 2015

@ivy84 nikde nic nenasli,jedine ze mam cystu na vajecniku a este nieco sa jej tam nezdalo...ze ked skoncim krvacanie tak aby som prisla rano a zoberu mi krv a zas sa pozrie. Vraj nevidi nic,ze by to bolo mimomaternicove a ani nic v maternici. Hodnoty hgc su zvysene...dakujem ivy. Uz len nabrat sil,som straaaasne unavena.

mawiya
16. okt 2015

@bianka... ak hcg bude nižšie, tak je to na "dobrej" ceste. nebudeš potrebovať čistenie. Presne takto som to aj ja mala. Len pekne oddychuj, nech sa telo a aj dušička čo najskôr zregenerujú.

ivy84
16. okt 2015

@bianka... Pri mimomaternicovom mi lekar v nemocnici povedal,ze hcg stupa rychlo a ma vysoke hodnoty.ale mne stupalo v norme a predsa to nebolo v poriadku. Mna ked prvy krat vysetroval tiez nic nevidel a ani ked ma poslal do nemocnice akurat,ze ma podozrenie na cystu lebo som mala strasne nafuknute brucho.v nemocnici z krvnych testov prisli na to,ze som tehotna ale nic nevideli ale som stale krvacala.preto aj cakali 7 dni ci sa babo neukaze v maternici(hcg mi pekne stupalo v norme),lebo keby mi hned robili laparoakopiu tak by zabili babo aj v maternici.skus si s niecim odputat pozornost(aj ked je to tazke)hlavne mysli pozitivne,ze vsetko bude dobre.A hlane si po dneskajsku oddycnlhni.drzim palce a daj vediet ak budes mat nieco nove.

leto79
17. okt 2015

Baby tak co myslite stuplo to konecne?

nikijur
17. okt 2015

@leto79 cirka je pekne viditelna akurat tu na fotke vyzera byt siva? Je ruzova? Kolky den cyklu si? Moooc drzim palce.

leto79
17. okt 2015
leto79
17. okt 2015

@nikijur tu je asi ruzovejsia, ale ano, je pekne ruzova

leto79
17. okt 2015

nikijur, dnes 10. dni po KET, 5 dni mi test ukazoval slabucku ciarku, vobec nesilnela, vcera vecer test uplne negativny a rano toto, som necakala, som myslela, ze biochemicke a ze hcg bude klesat a test bude rano uz snehobiely, ale vybehla ciarka, asi do 5 sekund

nikijur
17. okt 2015

@leto79 fuha zvlastne uvidis co sa bude diat zajtra. V kazdom pripade nadej tam je vzdy. Drzim palce

leto79
17. okt 2015

@nikijur dakujem, hadam to potiahnem do uspesneho konca. no je to velmi zvlastne, ale vysvetlujem si to tak, ze ked som zaacla testovat, tak hcg bolo velmi nizke a aj ked sa za par dni zdvojnasobilo (napr. 20,40,80 behom 5 dni) este stale to bolo nizke na zachytenie testom, az teraz to stupnutie asi uz bolo vyraznejsie.

kudusko
17. okt 2015

@leto79 je to dobre neboj ale odporucala by som ti kupit testy dr.max a budes prekvapena z tej ruzovej ciarky 🙂

leto79
17. okt 2015

@kudusko este mam jeden takyto, tak isto ho este pouzijem zajtra alebo pozajtra(chcem pozajtra, dufam, ze to vydrziiiiiiiim), a ked bude pekna /, tak koncim, v stredu by som mala ist na krv, kedte to mam KET

steinarka
17. okt 2015

@leto79 no zda sa, ze to stupa.. len otazkoou je farba ciarky.. to musis posudit sama 🙂 drzim palce!! 😵

leto79
17. okt 2015

@steinarka ako to myslis farba ciarky? tieto testy davaju fialove ciarky, takze ciarka bola fialova, slabofialova, alebo ruzovofialova, takze mobil to zachytil ako dost sive. Ked si priblizis tu druhu fotku, vidis aku ma farbu. Keby bola druha ciarka siva tak to je neplatne?

steinarka
17. okt 2015

@leto79 keby bola druha ciarka siva, tak je to len prerazajuci kanalik.. niektore testy maju tak vyrazne kanaliky, ze sa obcas zdaju ako pozitivne a vela zien si ich pletie s duchmi..

leto79
17. okt 2015

@steinarka nie kanalik to urcite nie je, kanalik sa obajvuje alebo ho my testovacky hladame, ked je test suchy, ale tu mi ciarka vybehla hned ako sa test napijal

kudusko
17. okt 2015

@steinarka Tieto mamatesty nemusim lebo tie ciary su tmavo fialove a ked je este malo HCG tak to skresluje preto su lepsie dr.max alebo lauritkine a rybkynee testy vrelo odporucam 🙂 maju krasne vela farbiva
@leto79

steinarka
17. okt 2015

@leto79 tak to je super 🙂
@kudusko ja som za tie roky vyskusala kadeco, nikdy som nemala duchov, ani kanaliky 😀 a moja srdcovka je rapiclear.. ten mi ako jedin ukazal ducha a ten "duch" ma dnes paradne kope do rebier 😀

chmurkaxy
17. okt 2015

@steinarka s tými testami je to také.. Keďže mala predtým ducha alebo kanalik a ten jej zreteľne tmavne, to už kanalik nemôže byť,ani keby čo. Za tých 6,5 roka som videla duchov aspoň 50, niekomu robí vždy,niekomu nikdy.

steinarka
17. okt 2015

@chmurkaxy no ved ano.. preto som sa pytala ze akej farby je 🙂 viem, ze kanalik netmavne.. ale staci ina znacka testu a tam moze byt vyraznejsi viac alebo menej 🙂

chmurkaxy
17. okt 2015

@steinarka inak,ja som mala teraz napr. silný a ružový. Napriek tomu si myslím,že asi iba kanál. Aj keď každá asi dúfame,že to je ono 🙂)veľa šťastia v tehu!

steinarka
17. okt 2015

@chmurkaxy dakujem pekne 🙂 drzim ti palce

nikijur
17. okt 2015

@leto79 podľa mna je to jasná čiarka žiadny kanálik....na tej druhej fotke to je jasne vidieť.....držím palce nech to tmavne :*

leto79
17. okt 2015

@chmurkaxy preco si myslis, ze mas kanalik, ked je to silne a ruzove? ved kanalik, to je len taky tienik a vidno ho len pod urcitim uhlom/svetlom

steinarka
17. okt 2015

@leto79 niektore testy maju fakt vyrazne kanaly, netreba test ani naklanat.. ale tvoja ciarka je ruzova, bude uz len silniet 🙂