Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bianka... neboj, takto som to mala ja tuším v marci - keď si zakrvácala, tak to odišlo samé a nebudeš potrebovať revíziu. Budeš oky. Hcg bude rýchlo klesať. a môžete sa snažiť znova. Drž sa. Mysli na to, že by bolo horšie, keby sa mimomaternicové tehu prejavilo neskôr. Držím ti palčeky, aby si bola čo najskôr ok.
@bianka... Ahoj ja som mala tiez mimomaternicove, mna zrazu zacalo bolest silno podbrusko a mala som pocit ako keby som chcela ist na wc ale nedalo sa a po chvili som zacala krvacat.moj gynekolog ma poslal na prijem kvoli podozreniu na prasknutu cistu.testy ukazali,ze som tehotna ale plod nebolo vidno.hcg sa mi zdvihalo v norme co nie je typicke pre mimomaternicove.7 dni ma nechali na pozorovani a az potom zistili ze jw to mimo a okamzite mi robili laparoskopiu pri ktorej som mala 1,5dc zrazenej krvy v zaludku.keby cakali este par dni,ktovie ako by to dopadlo.najviac mi pomohlo mysliet na dcerku,ze mam aspon ju a je dolezite aby sa mne nic nestalo.drzim silno palceky aby bolo vsetko v poriadku.
No ja som ani netusila,ze by som mohla byt tehu lebo 7 dni po ms som zacala mat bolesti v panve isla som hned za gynekologom lebo som zacala aj malinko krvacat.povedal mi,ze to pravdepodobne budu policisticke vajecniky a poslal ma domov.do dvoch dni to prestalo ale o par dni v praci som dostala strasne bolesti v praci a skoncila v nemocnici.mimomaternicove sa tazko diagnostikuje.ide o to aby to zachitili vcas.vajcovod je uzucky a plod rychlo rastie a ked vajcovod praskne tak moze dojst ku krvacaniu do brusnej dutiny.ja som dosla o lavy vajcovod.chapem ta,ten strach a bezmocnost je nieco strasne lebo nikomu sa to neda opisat.Najma,ze na to stale clovek mysli: preco prave ja:(drz sa,budem drzat palceky aby to dopadlo co najlepsie.drz sa a vela sil prajem
@ivy84 nikde nic nenasli,jedine ze mam cystu na vajecniku a este nieco sa jej tam nezdalo...ze ked skoncim krvacanie tak aby som prisla rano a zoberu mi krv a zas sa pozrie. Vraj nevidi nic,ze by to bolo mimomaternicove a ani nic v maternici. Hodnoty hgc su zvysene...dakujem ivy. Uz len nabrat sil,som straaaasne unavena.
@bianka... Pri mimomaternicovom mi lekar v nemocnici povedal,ze hcg stupa rychlo a ma vysoke hodnoty.ale mne stupalo v norme a predsa to nebolo v poriadku. Mna ked prvy krat vysetroval tiez nic nevidel a ani ked ma poslal do nemocnice akurat,ze ma podozrenie na cystu lebo som mala strasne nafuknute brucho.v nemocnici z krvnych testov prisli na to,ze som tehotna ale nic nevideli ale som stale krvacala.preto aj cakali 7 dni ci sa babo neukaze v maternici(hcg mi pekne stupalo v norme),lebo keby mi hned robili laparoakopiu tak by zabili babo aj v maternici.skus si s niecim odputat pozornost(aj ked je to tazke)hlavne mysli pozitivne,ze vsetko bude dobre.A hlane si po dneskajsku oddycnlhni.drzim palce a daj vediet ak budes mat nieco nove.
nikijur, dnes 10. dni po KET, 5 dni mi test ukazoval slabucku ciarku, vobec nesilnela, vcera vecer test uplne negativny a rano toto, som necakala, som myslela, ze biochemicke a ze hcg bude klesat a test bude rano uz snehobiely, ale vybehla ciarka, asi do 5 sekund
@nikijur dakujem, hadam to potiahnem do uspesneho konca. no je to velmi zvlastne, ale vysvetlujem si to tak, ze ked som zaacla testovat, tak hcg bolo velmi nizke a aj ked sa za par dni zdvojnasobilo (napr. 20,40,80 behom 5 dni) este stale to bolo nizke na zachytenie testom, az teraz to stupnutie asi uz bolo vyraznejsie.

@bianka fuha tak teraz som ostala riadne vyplasena ☹ mrzi ma to