icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

queeeen
20. okt 2015

@karmela uz asi 6 test pozitivny este neg. Som nemala tak asi sme na zaciatku a cykli mam 28 dnove

laauraa
20. okt 2015

Ahojte dnes 10dpo... Vidite tam nieco? Dakujem :(

karmela
20. okt 2015

@queeeen tak držim palce nech čiaročka silnie do terminu ms by už mohla byt pekne viditelna 🙂

queeeen
20. okt 2015

@karmela dakujem určite bude ja si myslim keby som nebola zvedavko a vydržala do toho 25 tak najdem kolajnice jak hrom 🙂 ale tak my ženy sme zvedave hehe

karmela
20. okt 2015

@laauraa Niečo vidim len už sama neviem či je to ozajstny duch či kanalik.. moc tuto značku testov nemam v laske.Každopadne držim palce a skus inu značku 😉

karmela
20. okt 2015

@queeeen tu nedočkavost velmi dobre poznam 😀 😀 tak sa opatrujte a davaj priebežne vediet ako silneju 😉 🙂

laauraa
20. okt 2015

@karmela ahoj a netestujem skoro? :(

karmela
20. okt 2015

@laauraa no podla lekarov všetky čo sa snažia o tehu a testuju od 8 dpo sme nenormalne..Moj nazor nedočkave 😀 Každa sme ina niektora ma na 10 dpo už pekneho ducha a ina slabunku druhu čiarku ktorou si nieje ista,takže testuj dalej každym druhym az trtim dnom by malo hcg stupat aj druha čiarka by mala silniet..Držim palce 🙂

laauraa
20. okt 2015

@karmela dakujem ti velmi pekne 🙂

mojezlate
20. okt 2015

@laauraa ahoj moja ja tam nevidim nic ale mozno sa mylim. Ja som dnes11 DOP a urobila som si digitalny test a vyslomi ze niesom tak neviem. 4 den ma bolia krize.

karmela
20. okt 2015

@mojezlate digitalny test na 11 DPO je velmi skoro robit..Použila by som ho až v den očakavanej ms alebo den po..Sa mi zda,že to nanom aj piše..Ked testuješ pred očakavanov ms zvolila by som prv tie obyčajne tehu testy až pre uistenie by som použila digi 😉 nech sa čim skor zadari

mojezlate
20. okt 2015

@karmela Mne uz meska 11dni tak som to chcela napisat ☹

karmela
20. okt 2015

@mojezlate uuuj moja zažila som to meskanie 14 dni testy negativne potom navšteva dr nasadenie dhupastonu lebo videla žlte teliesko,do 10 dni som dostala ms 😒 navštiv radšej dr držim palce

mojezlate
20. okt 2015

@karmela Dakujem asi budem musiet ☹ no couz za ten rok som si uz zvikla. Ale snazila som sa dufat vo stvrtok mam ist na endokrinologicke vysetrenie tak asi predtym zajdem este ku gyn. Dakujem

karmela
20. okt 2015

@mojezlate nezufaj stale treba verit 😉 hoc v momentalnej situacii je to sklamanim.. prešla som si tym tiež..Drž sa a hlavne nevešaj hlavu nikdy nevieš aj motyka može vystrelit😉

janlucka
20. okt 2015

Ahojte baby,prosím vás vidíte tam niečo? Keď ho mam v ruke a je šero vidím dve čiarky a vy? 2 dní mešká a dúfam že už konečne...nieje ešte skoro testovať? Ďakujem...

vikis5
20. okt 2015

@janlucka nieco tam je

janlucka
20. okt 2015

@vikis5 som rada ze to niečo vidíte aj vy ☺veľmi si to prajem bodajby to silnelo... Dakujem

meli8412
20. okt 2015

@janlucka Skus rano, ked si tehu, malo by to byt silnejsie. Drzim palce a tisko gratulujem!

janlucka
20. okt 2015

@meli8412 ďakujem...ja tíško dúfam že to není len poplach 😃

veronikax
20. okt 2015

@queeeen je to tam!! ;) Gratulujem 🙂)
@laauraa pockaj a urob o 2 dni ;) Drziiiiim palceky ;)
@janlucka zatial to vyzera ako kanalik 🙂 Je to uzulinke a sive 🙂 Drzim palce 🙂

laauraa
20. okt 2015

@veronikax ahoj moja som to nevydrzala a testla som este dnes pred hodinkou, som citala ze niekomu ukazal vecer lepsie tak som skusila

janlucka
20. okt 2015

@veronikax mmm takže zase nič 😢

veronikax
20. okt 2015

@laauraa drzim palce aby ti to chytilo farbu...lebo poslednu dobu ... mam pocit...ze tie testy vyrabaju s kanalikmi ako hrom 😄😄😄
@janlucka nooo na to ze ti 2 dni meska...takk to mohlo byt hrubsie a ruzovejsie ;) Mozno sa ti ovulka posunula 🙂)) No ako hovorim stale...nic nie je stratene...pokial ms nedojde ;)

veronikax
20. okt 2015

@janlucka pozri sa na moje kanaliky 🙂 mam ich vzdy 😄😄😄 🙂)))

looola
20. okt 2015

@veronikax , tomu nerozumiem, ja ked som bola tehotná tak na testoch boli jasne 2//, ked som nebola tak boli biele ako sneh. Nechápem ako môžu Tvoje testy stále vyzerať ako pozitívne ked nie si tehotná. Bola si uz u doktora ? Lebo aj niektoré cysty môžu produkovať hCG a teda potom sú falošne pozit.testy .

chmurkaxy
20. okt 2015

@looola mne tiež povedala doktorka,že niekto má kolisavu hladinu hormónov,ktoré vedia ovplyvniť hcg. Že priemer u ženy je 2,5 jednotky a môžu byť situácie (cysta,výkyvy hormónov), kedy sa dostane až ku 10ké. A keďže väčšina používame 10ky testy (lebo veď do 10 je negatív,nad 10 pozitív), môžu nás testy klamať. Čiže to nemusia byť kanáliky,kľudne aj slabý duch,ale nie tehotensky.

looola
20. okt 2015

@chmurkaxy , veď áno, to chápem , ale test musi reagovať na HCG čo zas za normálnych okolnosti nemá dosahovať hladinu 10 čo deteguje tehotenský test.

looola
20. okt 2015

Ja som Veronike reagovala na tie kanáliky, u mňa taký test co mala ona by bol pozitívny , nikdy som nemala žiadne kanáliky ani mikroskopické čiaročky, buď bola druhá čiara alebo bol snehobiely test. Preto si myslím ze ona moze mat z nejakých príčin zvýšenú hladinu HCG.

nynyky
20. okt 2015

@veronikax neskusala si zmenit znacku testov? Nebudu asi kvalitne med takto ukazuju kanaliky.