Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa no podla lekarov všetky čo sa snažia o tehu a testuju od 8 dpo sme nenormalne..Moj nazor nedočkave 😀 Každa sme ina niektora ma na 10 dpo už pekneho ducha a ina slabunku druhu čiarku ktorou si nieje ista,takže testuj dalej každym druhym az trtim dnom by malo hcg stupat aj druha čiarka by mala silniet..Držim palce 🙂
@mojezlate digitalny test na 11 DPO je velmi skoro robit..Použila by som ho až v den očakavanej ms alebo den po..Sa mi zda,že to nanom aj piše..Ked testuješ pred očakavanov ms zvolila by som prv tie obyčajne tehu testy až pre uistenie by som použila digi 😉 nech sa čim skor zadari
@laauraa drzim palce aby ti to chytilo farbu...lebo poslednu dobu ... mam pocit...ze tie testy vyrabaju s kanalikmi ako hrom 😄😄😄
@janlucka nooo na to ze ti 2 dni meska...takk to mohlo byt hrubsie a ruzovejsie ;) Mozno sa ti ovulka posunula 🙂)) No ako hovorim stale...nic nie je stratene...pokial ms nedojde ;)
@veronikax , tomu nerozumiem, ja ked som bola tehotná tak na testoch boli jasne 2//, ked som nebola tak boli biele ako sneh. Nechápem ako môžu Tvoje testy stále vyzerať ako pozitívne ked nie si tehotná. Bola si uz u doktora ? Lebo aj niektoré cysty môžu produkovať hCG a teda potom sú falošne pozit.testy .
@looola mne tiež povedala doktorka,že niekto má kolisavu hladinu hormónov,ktoré vedia ovplyvniť hcg. Že priemer u ženy je 2,5 jednotky a môžu byť situácie (cysta,výkyvy hormónov), kedy sa dostane až ku 10ké. A keďže väčšina používame 10ky testy (lebo veď do 10 je negatív,nad 10 pozitív), môžu nás testy klamať. Čiže to nemusia byť kanáliky,kľudne aj slabý duch,ale nie tehotensky.
Ja som Veronike reagovala na tie kanáliky, u mňa taký test co mala ona by bol pozitívny , nikdy som nemala žiadne kanáliky ani mikroskopické čiaročky, buď bola druhá čiara alebo bol snehobiely test. Preto si myslím ze ona moze mat z nejakých príčin zvýšenú hladinu HCG.

@karmela uz asi 6 test pozitivny este neg. Som nemala tak asi sme na zaciatku a cykli mam 28 dnove