Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@silviaaa21 to je zvlastne. Nemas fotky?
@silviaaa21 Zacala som hladat spatne, tvoj test zo stredy, ale nenasla som ho, mohla by si ho este raz dat sem a aj dnesny?
@smoulinka1505 kraaaaasne ;) Gratulujem 🙂))
@nicolevr juchuuu oslavujeme 🙂)) Gratulujem 🙂)))
Ahojte ako by ste vyhodnotili taky test, ktory je najprv negativny a po cca 15 min sa objavi slaba ciarka?
@meli8412..ďakujem, iné mi neostáva len vyčkať..🙂.len to som chcela vedieť či môže ísť o tehu aj keď sa čiaročka nezobrazí hneď...lebo v príbalovom letáku píšu, že po uplynutí 10 min už nemáme vyhodnocovať výsledky testu...
@petrahanka ahoj a to 22 deň cyklu si mala takú výraznú čiarku,??
to je 22DPO
@petrahanka Krasne testiky, gratulujem k bublinke 🙂 V ktorom tt si?
@petrahanka no veď sa mi aj zdalo 🙂 tak prijmi gratuláciu aj odomňa a veľa šťastia a zdravia prajem 🙂
Som v 5.tyzdni...nuz uvidime co z toho bude kedze mam za sebou 1 zamlknuty potrat v 12tt a 3 microaborty...snad to uz tentokrat vyjde.dakujem za gratulacie 🙂
@petrahanka gratulujem 🙂)) A bezproblemove tehulkovanke prajem ;)
@petrahanka kraaaaasne, gratulujem a drzimm palceeeeeee! 🙂
@meli8412 chcela by som az ked bude rovnaka ciarka, kvoli minulemu mesiacu...minuly mesiacc mi meskala dva dni,potom dva dni mini ms aa duchy mizli... Testovala som az po ms, lebo sa mi take slabe nezdali... No len bledli... :( ale minuly mesiac neboli taketo pekne 🙂 tak uz duuuuufamm 🙂

Tu su, tu su 🙂