icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nicolevr
27. okt 2015

Ja sa baby bojim, myslite, ze jeje naozaj vsetko oki? Ovulacny je krasny, no tehu nejdu nejak pomaly na to, ze som uz 16dpo? Bazalna bola stale 37,1 a vcera 37 a dnes 36,9... Je to normal? Ms sak meska dnesnes druhy den... Priatel ide zajtra na kontrolu, objedna ma u nejakeho zenskeho...

veronikax
27. okt 2015

@laauraa zatial to vyzera skor ako kanalik 🙂 Dezim palce..nech to chyti farbu ;) Pisala si ...ze mas problem s cyklom? Ze ho mas dlhy ? 🙂
@stanka11111 ahoj 🙂 Pozerala som spatne ...ci si dala foto testikov...ale nedavala. Tak mozno testy boli nevativne 🙂 Drzom palce dalsi cyklus ;)

veronikax
27. okt 2015

@nicolevr ukazkovo ti tmavnu ciarky kazdy druhy den ;) Nemusis sa nicoho bat 🙂 na 16 dpo mas pekne ciarky ...zvyknu mat dievcence aj slabsie ;) Kup si digi ...kolko ti ukaze 🙂 Alebo zavolaj na gyn.nech ti krvicku vezmu a porovnaju ak sa bojis 🙂 Vsetko je v uplnom poriadku 🙂

veronikax
27. okt 2015

@misada ano je to dost caste ...ze takto boli brusko ;) Dokonca niektore dievcata kazdy mesiac...kedy maju dostat ms ... maju taketo bolesti 🙂 Nicoho sa neboj 🙂 Vsetko bude v poriadku 🙂

nicolevr
27. okt 2015

@veronikax fuuu,dakujem...mna ta teplotata zaskocila...normal strach... :D ale moze to byt, ze som odmerala takmer hodku skorej? Alebo, zee je cas ms? Juuuuj, uz nech su rovnake...... Len kluuuud :D

laauraa
27. okt 2015

@veronikax ahoj moja taze kanal zas ? :/ joj ta ja uz nechapem .. mala som ano problem s ms nechodila mi len po vyvolavacke .. ale uz 2x som brala duphaston ... a prvy krat ked som ho dobralaa tak som ms dostala na 29 DC cize prisla pekne o den neskor a nie o mesiac neskor , teraz som bola natom , ze pride tiez na 29 DC ale samozrejme sme sa snazili a dnes 31 DC a nic ani ms ani nic ,, akurat mam neskutocne naliate prsia a mam ich hrozne tvrde ,, a bolave aj aj bradavky ma štipu , a od cca 15.10 ma neskutocne picha v lavom vajecniku ale brutal .. ci pri pohybe alebo aj v klude , uz sa to kusok zlepsilo ale citim to stale ,, no a BT som si zacala merat len pred 3 dnami a dnes som mala 36,6 vcera 36,7 a predvcerom 36,9 tak ja neviem no ,, ale neviem preco ale mam taky pocit , ze sa to podarilo ale neviem ci len neklamem samu seba : ( ... stale si nahovaram , ze mozno je skoro ze som mala posunutu tu ovulaciu kedze si ju nesledujem lebo moja pracovna doba mi to velmi neumoznuje :/ fuu ale som sa rozpisala :D

veronikax
27. okt 2015

@laauraa ak ti klesa teplota...a dnes mas 36,6 tak ak sa nemylim....ms ti coskoro pride :/ Ovu testiky si skusala?? Ci by pomohli 🙂 Ja papam teraz Femi kvapky. Minuly mesiac som mala presne 28 dc 🙂)) co som v zivote nemala 🙂)) aaa vcera mi uz tmavol ovu testik co som dnes 10 dc ... a ovu som mala cca 18 dc 🙂)) Drzim palce...aby ti este vyskocila ciarocka....alebo spustila ms...ze sa nezdrzujete a mozete sa zase co najskor snazit ;)
@nicolevr heheheh presne...len kluuuud 🙂) Uz nech ti zbehne cas....a si na kontrole...aby si videla..ze je vsetko v poriadku 🙂) bude !! 🙂

nicolevr
27. okt 2015

@veronikax dakujem ;) nooo, toho doktora sa nemozem dockat, nech mam srdiecko na uplnomm mieste 🙂

meli8412
27. okt 2015

@kudusko Moja, tak tu mam moje malinke stasticko so srdieckoooom!!!!!

nicolevr
27. okt 2015

@meli8412 jeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 kraaaasne

meli8412
27. okt 2015

@nicolevr Dakujeeeem, strasne sa mi ulavilo.

kudusko
27. okt 2015

@laauraa kde je nevidim
@meli8412 nádhera 🙂

laauraa
27. okt 2015

@kudusko tu je 🙂 druha je upravena 🙂 dakujem

nicolevr
27. okt 2015

@meli8412 to ti verim 🙂 naozaj gratulujem 🙂
aj ja uz kcu iiiist k dokymu... :D som zvedava, co zajtra moj vybavy, kedy by ma zobral. Objednalii sme dneskaj clearblue, hehe, ma prist do 30teho, tak som uz zvedaf 🙂

meli8412
27. okt 2015

@nicolevr Tak drzim palce, aby si dostala skorý termin. odkial si, ze tento tehu test nevies kupit v lekarni? Nemavaju ho tam?

nicolevr
27. okt 2015

@meli8412 byvame v takom mini mesteck. Na juhu fr...neni tu lekaren... Tak sme objednali z netu, nemam soferak a moj nemoze soferovat, marodi s dolamanymi prstami na nohe, takze na kontrolu ho vezie znama, inak by som sla aj ja s nim a hned sa tam v nemocnici ja opytala a kupila niekde cestou.aaa s nimi inemam ako, lebo idu len dvojmiestnym autom...:D to je situesn, ze? :D

kudusko
27. okt 2015

@laauraa no este to nie je ono výškusaj neskôr
@laauraa

meli8412
27. okt 2015

@nicolevr tak to ano. Ako my byvame v Senci, ale tolko lekarni je tu, ze až až. Viac, ako je potrebne. Tak este raz, drzim palce, aby si dostala aspon do toho tyzdna termin.

nicolevr
27. okt 2015

@meli8412 u nas je aj taky maly obchodik, co tu mame, otvoreny len tak vselijako :D
Dakujeeeeem 🙂

bellabelluska
27. okt 2015

baby moje kanaliky...8 a 9 den po Ket... netmavne to nejak ... tak asi kanaliky... mali ste niektora taketo slabe testy a bolo to oki? ja uz mam ake take skusenosti s falosnymi testami tak uz neblaznim samu seba ze to je dobre 😞

meli8412
27. okt 2015

@bellabelluska 9. den krasne viditelna ciarka. A je ta intenzita normalna

renata1981
27. okt 2015

@bellabelluska neviem mne sa nezda ze by to bol kanalik. 🙂

mawiya
27. okt 2015

@bellabelluska 9 deň je krásny ružový pásik a nie kanálik 😀 držím palčeky

meli8412
27. okt 2015

@bellabelluska Ja som mala uplneho ducha, az nebolo vidno na fotke a tebe krasne vidiet.

bellabelluska
27. okt 2015

@meli8412
@renata1981
@mawiya
joj myslite? dala som si zakaz sa nablaznit....tak budem verit dalej 😊
dakujem

meli8412
27. okt 2015

@bellabelluska Nech nezakriknem, ale mozes zacat verit. Vcera este nic a dnes uz krasna ruzovucka ciarka. 🙂

bellabelluska
27. okt 2015

@meli8412 dakujem za ukazku 😊
a aj si sa nejak inak citila v tych dnoch? ja totiz nic, ani nafuknute brusko ani bolesti... proste sledovacka jak hrom a nic z toho 😊

meli8412
27. okt 2015

@bellabelluska Bola som nafuknuta, ale skôr po vybere a tak, iba tolko som mala, ze som sem tam citila bolest pod bruskom, akoby som mala dostat ms. Prsia ma neboleli, nemam ich ani doteraz citlive. Drzim palce, aby ti silneli ciarocky 🙂

bellabelluska
27. okt 2015

@meli8412 dakujem moc, tebe zelam aby si to s bublinkou dotiahla do uspesneho konca 😊

meli8412
27. okt 2015

@bellabelluska Dakujem velmi pekne. 🙂 Aj ty, aby si cis skorsie nasla na uzv takuto bublinku 🙂