Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa zatial to vyzera skor ako kanalik 🙂 Dezim palce..nech to chyti farbu ;) Pisala si ...ze mas problem s cyklom? Ze ho mas dlhy ? 🙂
@stanka11111 ahoj 🙂 Pozerala som spatne ...ci si dala foto testikov...ale nedavala. Tak mozno testy boli nevativne 🙂 Drzom palce dalsi cyklus ;)
@veronikax ahoj moja taze kanal zas ? :/ joj ta ja uz nechapem .. mala som ano problem s ms nechodila mi len po vyvolavacke .. ale uz 2x som brala duphaston ... a prvy krat ked som ho dobralaa tak som ms dostala na 29 DC cize prisla pekne o den neskor a nie o mesiac neskor , teraz som bola natom , ze pride tiez na 29 DC ale samozrejme sme sa snazili a dnes 31 DC a nic ani ms ani nic ,, akurat mam neskutocne naliate prsia a mam ich hrozne tvrde ,, a bolave aj aj bradavky ma štipu , a od cca 15.10 ma neskutocne picha v lavom vajecniku ale brutal .. ci pri pohybe alebo aj v klude , uz sa to kusok zlepsilo ale citim to stale ,, no a BT som si zacala merat len pred 3 dnami a dnes som mala 36,6 vcera 36,7 a predvcerom 36,9 tak ja neviem no ,, ale neviem preco ale mam taky pocit , ze sa to podarilo ale neviem ci len neklamem samu seba : ( ... stale si nahovaram , ze mozno je skoro ze som mala posunutu tu ovulaciu kedze si ju nesledujem lebo moja pracovna doba mi to velmi neumoznuje :/ fuu ale som sa rozpisala :D
@laauraa ak ti klesa teplota...a dnes mas 36,6 tak ak sa nemylim....ms ti coskoro pride :/ Ovu testiky si skusala?? Ci by pomohli 🙂 Ja papam teraz Femi kvapky. Minuly mesiac som mala presne 28 dc 🙂)) co som v zivote nemala 🙂)) aaa vcera mi uz tmavol ovu testik co som dnes 10 dc ... a ovu som mala cca 18 dc 🙂)) Drzim palce...aby ti este vyskocila ciarocka....alebo spustila ms...ze sa nezdrzujete a mozete sa zase co najskor snazit ;)
@nicolevr heheheh presne...len kluuuud 🙂) Uz nech ti zbehne cas....a si na kontrole...aby si videla..ze je vsetko v poriadku 🙂) bude !! 🙂
@meli8412 byvame v takom mini mesteck. Na juhu fr...neni tu lekaren... Tak sme objednali z netu, nemam soferak a moj nemoze soferovat, marodi s dolamanymi prstami na nohe, takze na kontrolu ho vezie znama, inak by som sla aj ja s nim a hned sa tam v nemocnici ja opytala a kupila niekde cestou.aaa s nimi inemam ako, lebo idu len dvojmiestnym autom...:D to je situesn, ze? :D
@bellabelluska 9. den krasne viditelna ciarka. A je ta intenzita normalna
@bellabelluska neviem mne sa nezda ze by to bol kanalik. 🙂
@bellabelluska 9 deň je krásny ružový pásik a nie kanálik 😀 držím palčeky
@bellabelluska Ja som mala uplneho ducha, az nebolo vidno na fotke a tebe krasne vidiet.
@meli8412
@renata1981
@mawiya
joj myslite? dala som si zakaz sa nablaznit....tak budem verit dalej 😊
dakujem
@bellabelluska Nech nezakriknem, ale mozes zacat verit. Vcera este nic a dnes uz krasna ruzovucka ciarka. 🙂
@meli8412 dakujem za ukazku 😊
a aj si sa nejak inak citila v tych dnoch? ja totiz nic, ani nafuknute brusko ani bolesti... proste sledovacka jak hrom a nic z toho 😊
@bellabelluska Bola som nafuknuta, ale skôr po vybere a tak, iba tolko som mala, ze som sem tam citila bolest pod bruskom, akoby som mala dostat ms. Prsia ma neboleli, nemam ich ani doteraz citlive. Drzim palce, aby ti silneli ciarocky 🙂
@meli8412 dakujem moc, tebe zelam aby si to s bublinkou dotiahla do uspesneho konca 😊
@bellabelluska Dakujem velmi pekne. 🙂 Aj ty, aby si cis skorsie nasla na uzv takuto bublinku 🙂

Ja sa baby bojim, myslite, ze jeje naozaj vsetko oki? Ovulacny je krasny, no tehu nejdu nejak pomaly na to, ze som uz 16dpo? Bazalna bola stale 37,1 a vcera 37 a dnes 36,9... Je to normal? Ms sak meska dnesnes druhy den... Priatel ide zajtra na kontrolu, objedna ma u nejakeho zenskeho...