Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 pravezee nie, on sa iba pytal kedy bola posledan ms, ci je pozitivny tt a dal termin....:(
Ale teraz citam https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/kedy-navstivit-gynekologa-po-zisteni-tehotenstva/ expertka8
je tam pisane, ze v zahranici zacinaju upustat od skorsich vysetreni,atd... Ale ajaj tak mi to nejde doo hlavy, ved to srdiecko je podstatne velmi podla mna,ci je vse v poriadkuu a ci to neni nedaj bohu mimomat... Ach jo...no porozpravam sa tu s tou znamou a objednam sa k tomu obvodnemu...
@nicolevr ahoj ;) Moj mi len na zaciatku pozrel...ci je tam a ci je srdiecko... potom dlhsiie nic...az neskor koli meraniam. Hovoril ze cim menej uzv...tym lepsie 🙂 Ale mohol na zaciaku pozriet 🙂 Nechces si kupit Angelsound ? 🙂 A neboj sa Dr.opytat...preco ti nerobi sono...ze by si chcela vediet ci je vsetko ok ;)
@nicolevr moze ti zobrat krv ale tym ti nezisti ci je vsetko v poriadku ze to neni mimomaternicove tehu.Ja som bola prvy krat v 5 tt spravili ultrazvuk potvrdili mi tym tehotenstvo a ze je to pekne v maternici ale bolo vidiet len gastacny vak a druhy ultrazvuk mi robili v 10tt+5 lebo som chcela vediet ci je vsetko o.k.
@renata1981 jasnacka jasnacka, rozumieme... ved uvidime ako to bude ;) hadam ako ma...
@nicolevr gratulujem. Už môžeš začať šetriť testy. Tretia čiarka sa už neukáže. 😀
@meli8412 ahoj , este sa chcem opytat za tie ovu testy..ak ukazuju 2ciarky a znamena to tehu tak len tak sa nemoze stat ,ze na druhy den bude iba jedna ciarka, vsak? stale budu ukazovat 2?? iba v pripade ak ide o ovulaciu postupne slabnu alebo hned uz na druhy den uz je iba jedna ciarka..? vdaka
@snazilka1983 :D to neukaze :D hehe... Dakujem ;)
@eleonora2705 pozri tu, dnes som nerobila, posledny je zo vcera 🙂 slabnut by nemali si myslim 🙂
@eleonora2705 a kuk, dnes je testovacia uz silnejsia ako kontrolna 😀
@nicolevr ahoj, dakujem 🙂 a z akeho mocu si robila?? ja z ranneho..aj ked som tu citala, ze by sa nemalo..neviem preco..? 😕
@eleonora2705 nicolevr ma pravdu. Buď ma byť rovnaká silná alebo tá jedna má byť silnejšia od kontrolnej.. Keď je bledsia alebo len jedna ciarka,to je negat. test a žiaľ nie si tehu. Držím palce.
@meli8412 hm..tak uz tomu nerozumiem..pred cca3tyzdnami som si len tak spravila ovu test a bola slaba ciarka,potom som si nerobila iba tehu a dnes uz 4.den som skusala ovu..3x bola ciarka..aj ked ted kukam ze asi postupne slabla.. 😒 no tak asi nic..zeby som mavala taketo bolesti a stavy pri ovu ako pri tehu??no kojenie robi asi svoje..hormony si so mnou robia co chcu.. 😀 a moznoze aj to, ze som po sekcii(14mes), ze tie bolesti su vacsie..kazdopadne idem zajtra ku gyn. tak uz si budem uplne ista..
@nicolevr gratulujem..prijemne tehulkovanie 😉
@eleonora2705 V tomto ti neviem poradit, ja som dostala ms pocas kojenie, maly mal 6mes. Ale viem urcite, ze pri ovu jestoch, aj ked su 2//, neznamena pozitivitu, musia byt rovnake, alebo silnejsia od kontrolnej. Divne to je. Drzim palce. Teraz si robila ovu, ake si mala ciarky a teraz si si nerobila tehu test?
@meli8412 ano robila som si rano aj ovu aj tehu..tehu ako vzdy slaby duch ..ale nasla som tu temy, kde baby pisali, ze testy mali negativne do2-3mesiaca a boli tehu.. 😕 tak uvidim zajtra..lebo uz vyse mesiaca mam stale nafuknute-vacsie brusko, jest mi nechuti velmi ani sladke ,co ja zboznujem..len take lahke jedla..aj tak mi zvykne byt zle po jedle aj ked som velmi hladna..a minule mi v aute bolo na grcanie,akoby som opita.. co mne nikdy nebyvalo zle.. 😖 inak prijemne tehulkovanie prajem 😉
@eleonora2705 Dakujem velmi pekne. Mam tiez znamu, ktorej pri prvom tehu do 2 mes. test ukazoval negat, takze nic nie je stratene. Drzim palce, aby si tiez bola tehu! 🙂
@meli8412 dakujem 🙂 napisem zajtra, ako som dopadla..
@nikijur ahoj.tak u doktora som bola uz vcera lebo som mala trosku hnede spinenie. Robil mi uktrazvuk a vacok tam bol ale prazdny.ale povedala ze tym ze mam dlhe cykly tak aj ovu musela byt neskoro tak ze som v 5tt. Kontrolu mam opat buduci tyzden a teraz mam nariedeneny prisny kludovy rezim.takze mozem len lezat a nic viac. Som s toho vsetkeho neako zmetena a neviem na co sa mam pripravit :/

@meli8412 no malo by to byt ok, myslimm ale ak uz mam jednu kontrolu za sebou, nije? No ja nemam ani jednu, iba domaci tehotensky test :D
Uvidim, co povie ten obycajny doktor.