Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nynyky ahoj, fuha ale nevešaj hlavu všetko bude v poriadku. no ja sa stále cítim velmi nesvoja, bolavy zaludok a celkova nepohoda zo mna robi len nervoznu stvoru...podla vsetkeho by som dnes mala byt 6+2tt ale zjavne to je len moj odhad a lekar povie inak. talze asi buduci tyzdne uz navstivim lekára. ja mam etraz dva dni dovolenku kedze su prazdniny a tiež sa snažím zrelaxovať kedže sa vôbec necítim dobre ...držím palce budúci týžden poriadene oddychuj. Ja sa idem dlaej trapit so svojou nepohodou :( dufam ze to prejde a nebude sa nonstop citit ako po opici
@eleonora2705 test robim cca z tretieho ;)
@meli8412
@eleonora2705
Dakujeeeeem baby za priania 🙂 juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, neviem co mam robiiiiiiiiiit, tak sa tesiiiiiiiiim :D :D sisne maaaaaaaaaaaa!!! 😵
Kočky ahojte nejde mi pridať fotku sem lebo telefón mi nechce ani akciu hodiť na vyber
@renata1981 dakujem 🙂
Žienky všetkým ktoré si našli // srdečne gratulujem, potrebujem od vás vedieť, či tam niečo vidíte.Videla som.že sa tu dávali fotky do negativu to ja neviem dať.
MS som mala dostať 26.10. Momentálne som nachkadnuta, čo bol jeden z prvých príznakov tehu u mňa vždy.Včera som sa kúpila v horúcej vode a stále nič.Test som robila včera ráno z druhého moču ten bol negatívny tak ze ani len náznak.Dnes ráno z prvého moču a tu sú vyfotene, potom.sommslravila ešte jeden o hodinu a pol asi a už z druhého moču a tiež ani náznak
Vždy je na tých testoch vidieť tieň druhej čiarky kde by mala byť?Alebo tu sa niečo črtá?Brucho má boli na ms ale to ma.tiež vždy bolelo pri tehu,akurát prsia má pri ms nebolia a teraz áno
Odfotim ale tie sú úplne biele
@nicolevr naaaaadherny testik 🙂)) Kazdy jeden 🙂)))) Pripijem si za teba na vase zdraviiiicko 🙂))))))
@misada gratulujem....ciarocka je kraaaaasnucka 🙂))
@dijuri suhlasim...daj si testiky na biely papier...a tak za sebou...ako si ich robila ;) Negativ je zbytocne robit...lebo ten ti ukaze aj kanalik 🙂)
Ja som.úplne na.nervy.Nech už je ráno a spravím ďalší.To bude posledný.Mňa boli brucho na ms ale nastupuje sa.bolest.A niekedy ma pichá v podbrušku a to si pamätám že keď som riešila keď som bola tehu že čo to je a všetci že sa mi roztrahuje maternica.Lenže ja nemôžem byť tehotná.Lekári má zabijú, muž to nepozdáva,ja si niečo tým naplnim ale ak by šok bola,nechápem to šťastie a znova by to bolo ako naposledy, to vám nebudem radšej opisovať ako sa to stalo ale s ochranou

@nynyky ahoj ja som mala v 5tt tiez len vak a nic ine nebolo vidiet a az v 10tt mi robila doktorka ultrazvuk a uz tam bolo pekne vidiet nasu piskotku.Bud kludna oddychuj a pri najblizsom ultrazvuku urcite uvidis ten maly zazrak 😉