Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ano, mamatest. Ostala som uplne uzasnuta, ked som to videla, aj ked je uplne slabucka. Testnem sa hned zajtra rano znova, lebo toto bolo dnes cez den, cize ranny moc plus hodiny navyse by mohli urobit svoje..
Teraz rozmyslam, ci manzelovi vyklopim, co sa udialo alebo radsej pockam az do zajtrajska, aby som predisla nejakemu sklamaniu.. Aj ked je to o nas dvoch, tak asi logickejsie je oznamit a potom spolocne cakat ako sa to bude vyvijat.. ci? 🙂
@meli8412 nie..bola som na gyn, tak som videla sono..maternica prazdna.. 😒 dr povedal, ze tie zmeny suvisia s urcite s kojenim..lebo ani cystu, ani zapal nemam podla vysledkov z krvi...tak tie hormony su naozaj svinske, ze takto ma dobalamutia..hočo porobia s telom.. 🙄 😔
@eleonora2705 Mrzi ma to, azda sa podari, neviem ti povedat, ze za mesiac, lebo sama nevies, kedy mas ovulku, ale skusi si robit jeden mesiac ovul. testy, mozno sa postasti.
@meli8412 dakujem..no skusim..myslim si ze som mala cez vikend, kedze odvtedy ciarka slabla..lebo som si len od pondelka robila ovu testy..tak skusim zase nejak koncom mesiaca, a ak zas nic, tak skusime az ked dokojim (do 2rokov som mala plan, teraz mame14 mesiacov), alebo ak dostanem skor menzes 😉 zatial sa tu mavajte a drzim vsetkym palceky 🙂
@javorienka ano, vyzera ako negativny.. 7 dni pred ms je veeelmi mala pravdepodobnost, ze ti test nieco ukaze.. to je aj zbytocne testovat tak skoro, pretoze vajicko este nemusi byt ani uhniezdene 😉
@steinarka mas pravdu, akosi som nemohla vydrzat este par dni🙂
@javorienka 😀 jasne, to poznam, je to normalne.. drzim palce, aby vam to cim skor vyslo 😉
@javorienka Zacni testovat, ked ti bude meskat ms, to bude istejšie a neminieš zbytočne testy.
dakujem vam babulky, uz len na to kazdy den nemysliet... 🙂
@pavlinka1990 ahoj 🙂 Zatial to moze byt aj kanalik...kedze este nevidno ruzovucku farbu 🙂 Drzim palce...aby sa tam ta ruzova objavila 🙂 Uz ti aj meska ? 🙂
@pavlinka1990 keby bola fotka fotena pri lepsom svetle, dalo by sa povedat viac.. ale takto to vyzera len ako kanalik
Ahojte kočky.MS stále neprišla,ale ja som strašne chorá.Už má boli na hrudi a v chrbte v zadu.Ráno som po kašlani len lapala po dychu. Teplotu nemám zatiaľ.Ja asi nevydržím a testnem zajtra len nemám testy a do mesta mam ďalej keď som z dediny. Mohla by som povedať že idem na pohotovosť zkrs choroby.A už by mi ukázal aj počas dňa nie?
@pavlinka1990 Daj ich na stol a na biely papier a z vrchu ich odfot. Tan zeleny je tehu test?

Ahojte,
co poviete na toto? Som 29. den po MS. Cyklus mavam tak cca 28-dnovy. S manzelom sa snazime este len prvy mesiac.
Na teste vidim slabucku ciarocku...