icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meli8412
30. okt 2015

@nynyky parada, to som rada, ze si nasla dr, ktory ta skorsie zoberie. Drzim palce!!!!

lili2013
30. okt 2015

@dijuri nie bodava taka ako keby som mala svoje dni dostat taka krcovita či ako to povedat

meli8412
30. okt 2015

@lili2013 Kazde tehotenstvo je ine, ja som tiez mala bolesti, akoby som mala dostat ms a uz neprisla 😀 Test si robila? Drzim palce!

dijuri
30. okt 2015

Pri každom tehotenstve som mala bolesti v čase keď som mala dostať a ešte aj ďalšie mesiace v období keď mala byť normálne ms.

jani255
30. okt 2015

Ahojte,baby co vidite na teste?ja nazivo ruzovu jemnuu druhu ciarku a chcem verit,ze tieto testy neduchuju len tak pre nic za nic 🙂 (kvalita fotky nic moc).. dakujeem

lili2013
30. okt 2015

@meli8412 test vyšiel pozitívne len ma jeduju tie bolesti :/

meli8412
30. okt 2015

@lili2013 To je normalne a su velmi neznesitelne? Ked ano, tak vela oddychuj a volaj dokimu a objednaj sa.

mimikas
30. okt 2015

Ja tam nieco vidim 🙂

lili2013
30. okt 2015

@meli8412 ďakujem veľmi pekne

dijuri
30. okt 2015

@jani255 strana do zadu mam vyfotene testy.mala som.toto isté dokonca.slabšie a.dnes je silnejšia

leellee
30. okt 2015

Žienky, môžem sa opýtať? Som v zahraničí a bohužiaľ miestny jazyk neovládam... Včera som si kúpila test a takto mi vyšiel... Teda vlastne už dva mi takto vyšli :D Môžem ich považovať za pozitívne? Alebo je možné, že v tom návode ktorému nerozumiem píšu aj to, že tie čiarky musia byť rovnako silné? Čo si myslíte?

juland
30. okt 2015

@leellee Ahoj! Podľa mna čakáš miminko 🙂 Gratulujem 🙂 Už koľko ti meška MS?

meli8412
30. okt 2015

@leellee Nemusia byt rovnake, na sytosti zalezi kolko mas v moci hcg a aj farbivo v teste. Mas krasne kolajnicky. Gratulujem, vytaj v klube tehuliek 🙂

veronikax
30. okt 2015

@leellee ahoj 🙂 Testik ma peknu ciarocku..trosku slabsiu ale to nevadi ;) Si tehu a gratulujem 🙂) Na tehu teste moze byt ciarka slabsia...ale bude silniet ak je to zdrave tehu 🙂 Pri ovu tesrikoch musi byt testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna aby potvrdila ovulku 🙂 Este raz gratulujem 🙂

veronikax
30. okt 2015

@dijuri drzim palce ... aby mala malicka tvoju krv 🙂 kedy ides k Dr.? 🙂

dijuri
30. okt 2015

@jani255 tu ich je pokope aby si videla rozdiel.Spodný je predvčerom tuším a nie z prvého moču.Nad ním je vcerajsi z prvého a nad ním vcerajsi z druhého moču a prvý z hora je dnes z vrchu.Keďže ja mam gynekologicku až v utorok.V pondelok ešte testnem. Ja ho chodím stále pozerať že ti je tam.Stále lebo neverím že je to pravda.

leellee
30. okt 2015

@juland
@meli8412
@veronikax Jeej aké ste rýchle 🙂 No, mám nepravidelný cyklus, tak je ťažké povedať koľko meškám, ale odhadom menej ako týždeň. Už sa začíname opatrne tešiť 🙂 O pár dní si spravím ďalší test, aby sme si boli istí. Ďakujem Vám veľmi 🙂

dijuri
30. okt 2015

@veronikax si zlata baba.V utorok je tam ale až od obeda čiže krv musím mať asi nalačno že?Ale sono mi spraví. Krv asi v stredu ráno.

dijuri
30. okt 2015

@veronikax ty si vlastne ako na tom?Snažíte sa?

veronikax
30. okt 2015

@leellee tak ms uz cakat ani nemusis 🙂 Je to pekna ciarocka ;) Kraasne tehulkovanie prajem ;)

veronikax
30. okt 2015

@dijuri ja uz nepamatam aky je podtup pri krvicke 🙂 Ms ti uz meska ci este nie ? A dakujem 🙂)) Nooo my pracujeme na babatku ;)

dijuri
30. okt 2015

@veronikax mala som.dostať 26.10 a nedostala som za to chodím stále cikat
Inak dosť sa bojím toho ako ma budú žienky brat že človek čo sa snaží o bábätko sa stále len snaží a ja nesnažím a prišlo to samé
Niekto to môže brat ako nefer
Pred mesiacom som mala strašnú túžbu mať bábätko.Manžel proti.Boli sme pozrieť také dvoj týždňové a dvoj mesačne a moje túžby vyšli napovrch opäť.Potom má to ale prešlo a aha.

jani255
30. okt 2015

@dijuri jeej pekne ti to narastlo,mne dnes meska 2 dni.vcera bol biely dnes vybehol ruzovy duch,dufam ze bude aj xajtra ..bojiiim sa ho aj robit ;)

meli8412
30. okt 2015

@dijuri manzel uz vie?

eleonora2705
30. okt 2015

@meli8412 takze ja nic nakoniec.. 😒

dijuri
30. okt 2015

@meli8412 nie.Vravela som mu už že mi mešká že ho trošku pripravím na to ale hneď blbá otázka že nemám ako otehotnieť. Tak som mu vysvetlila že asi ako sa to mohlo stať tak len krútil hlavou. V utorok idem gynekologicke tak možno v utorok to poviem

veronikax
30. okt 2015

@dijuri neboj sa o to ako ta budu zienky brat 🙂))) To ze sa niekomu nedari ... tak za to nemozu tie..ktorym sa hned podarilo ;)))) Nam sa dcerka podarila hned 🙂) Len na druhe babatko trosku dlhsie cakame ;) Nevadi ;)) Pride....kedy sa mu bude chciet 🙂 My si pockame 🙂) Takze chlapovi povies...az ked Dr.potvrdi ? 🙂 drzim palce ;)

meli8412
30. okt 2015

@dijuri Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.

meli8412
30. okt 2015

@eleonora2705 Je mi luto. A co sa stalo, dostala si ms?

dijuri
30. okt 2015

@veronikax áno keď potvrdí.Aké chcela by som vedieť už teraz od neho čo by chcela spraviť
@meli8412 ďakujem ti verím že to bude dobre, na zlé nemyslím