Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Pri každom tehotenstve som mala bolesti v čase keď som mala dostať a ešte aj ďalšie mesiace v období keď mala byť normálne ms.
Ja tam nieco vidim 🙂
Žienky, môžem sa opýtať? Som v zahraničí a bohužiaľ miestny jazyk neovládam... Včera som si kúpila test a takto mi vyšiel... Teda vlastne už dva mi takto vyšli :D Môžem ich považovať za pozitívne? Alebo je možné, že v tom návode ktorému nerozumiem píšu aj to, že tie čiarky musia byť rovnako silné? Čo si myslíte?
@leellee ahoj 🙂 Testik ma peknu ciarocku..trosku slabsiu ale to nevadi ;) Si tehu a gratulujem 🙂) Na tehu teste moze byt ciarka slabsia...ale bude silniet ak je to zdrave tehu 🙂 Pri ovu tesrikoch musi byt testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia ako kontrolna aby potvrdila ovulku 🙂 Este raz gratulujem 🙂
@jani255 tu ich je pokope aby si videla rozdiel.Spodný je predvčerom tuším a nie z prvého moču.Nad ním je vcerajsi z prvého a nad ním vcerajsi z druhého moču a prvý z hora je dnes z vrchu.Keďže ja mam gynekologicku až v utorok.V pondelok ešte testnem. Ja ho chodím stále pozerať že ti je tam.Stále lebo neverím že je to pravda.
@veronikax mala som.dostať 26.10 a nedostala som za to chodím stále cikat
Inak dosť sa bojím toho ako ma budú žienky brat že človek čo sa snaží o bábätko sa stále len snaží a ja nesnažím a prišlo to samé
Niekto to môže brat ako nefer
Pred mesiacom som mala strašnú túžbu mať bábätko.Manžel proti.Boli sme pozrieť také dvoj týždňové a dvoj mesačne a moje túžby vyšli napovrch opäť.Potom má to ale prešlo a aha.
@meli8412 takze ja nic nakoniec.. 😒
@dijuri neboj sa o to ako ta budu zienky brat 🙂))) To ze sa niekomu nedari ... tak za to nemozu tie..ktorym sa hned podarilo ;)))) Nam sa dcerka podarila hned 🙂) Len na druhe babatko trosku dlhsie cakame ;) Nevadi ;)) Pride....kedy sa mu bude chciet 🙂 My si pockame 🙂) Takze chlapovi povies...az ked Dr.potvrdi ? 🙂 drzim palce ;)
@eleonora2705 Je mi luto. A co sa stalo, dostala si ms?

@nynyky parada, to som rada, ze si nasla dr, ktory ta skorsie zoberie. Drzim palce!!!!