icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olsa
30. okt 2015

Ahojte,
co poviete na toto? Som 29. den po MS. Cyklus mavam tak cca 28-dnovy. S manzelom sa snazime este len prvy mesiac.
Na teste vidim slabucku ciarocku...

nikijur
30. okt 2015

@olsa vidiet tam slabulinku ciarku. Urob zajtra znova z ranneho alebo o dva dni ...myslim ze by to mohlo byt...drzim palce

meli8412
30. okt 2015

@dijuri Spravne, nadej zomiera naposledy. A verim, ze toto tehu dopadne dobre.

veronikax
30. okt 2015

@olsa drzim palce... mam pocit....ze vam to vyslo ;)

veronikax
30. okt 2015

@dijuri odpoved budes vediet...ak mu to povies narovinu ;) Drzim palce ;)

dijuri
30. okt 2015

@olsa ak sa nemýlim tak je to mamatest a ja ním testujem tretí deň. Vyzerá že.je pozitívny.Trestní ak chceš opäť pozajtra.Zajtra nie.nebude tam rozdiel.Držím palce

olsa
30. okt 2015

Ano, mamatest. Ostala som uplne uzasnuta, ked som to videla, aj ked je uplne slabucka. Testnem sa hned zajtra rano znova, lebo toto bolo dnes cez den, cize ranny moc plus hodiny navyse by mohli urobit svoje..
Teraz rozmyslam, ci manzelovi vyklopim, co sa udialo alebo radsej pockam az do zajtrajska, aby som predisla nejakemu sklamaniu.. Aj ked je to o nas dvoch, tak asi logickejsie je oznamit a potom spolocne cakat ako sa to bude vyvijat.. ci? 🙂

meli8412
30. okt 2015

@olsa Potom daj zajtra vediet, ako si dopadla 🙂

veronikax
30. okt 2015

@olsa ahoj 🙂) Ja ked som povedala manzelovi...ze mi meska ms ... tak chcel rano testovat somnou 🙂)) Bolo veselsie spolu hehe 🙂))) Drzim palce zajtra rano ;)) Sa nam potom pochval 🙂)

eleonora2705
30. okt 2015

@meli8412 nie..bola som na gyn, tak som videla sono..maternica prazdna.. 😒 dr povedal, ze tie zmeny suvisia s urcite s kojenim..lebo ani cystu, ani zapal nemam podla vysledkov z krvi...tak tie hormony su naozaj svinske, ze takto ma dobalamutia..hočo porobia s telom.. 🙄 😔

meli8412
30. okt 2015

@eleonora2705 Mrzi ma to, azda sa podari, neviem ti povedat, ze za mesiac, lebo sama nevies, kedy mas ovulku, ale skusi si robit jeden mesiac ovul. testy, mozno sa postasti.

eleonora2705
30. okt 2015

@meli8412 dakujem..no skusim..myslim si ze som mala cez vikend, kedze odvtedy ciarka slabla..lebo som si len od pondelka robila ovu testy..tak skusim zase nejak koncom mesiaca, a ak zas nic, tak skusime az ked dokojim (do 2rokov som mala plan, teraz mame14 mesiacov), alebo ak dostanem skor menzes 😉 zatial sa tu mavajte a drzim vsetkym palceky 🙂

ada274
30. okt 2015

@dijuri tak to je pozitivne podla mna. Drzim palce. Ja mam test este silnejsi nez je tvoj, regulerna ciarka ale krvacam normalne silno.

dijuri
30. okt 2015

@ada274 si tehotná a krvácas?

ada274
30. okt 2015

@dijuri ano vyzera to tak. Dnes som bola s dcerou na operacii takze som to nemohla riesit a teraz som total unavena. Krvacam poriadne 2. Den a test je oproti vcerajsku silnejsi, ale nic si nenahovaram. Podla mna to odide a testy postupne zoslabnu.

olsa
31. okt 2015

Dobre ranko, dnesny test 🙂

meli8412
31. okt 2015

@olsa Gratulujeeeem!!!! Krasny test 🙂

veronikax
31. okt 2015

@olsa gratulujeeem 🙂)) A mozete oslavovat 🙂))

javorienka
31. okt 2015

Ahojte dievcata, toto je mamatest z ranneho mocu 7 dni pred terminom MS. Negativny, vsak?

steinarka
31. okt 2015

@javorienka ano, vyzera ako negativny.. 7 dni pred ms je veeelmi mala pravdepodobnost, ze ti test nieco ukaze.. to je aj zbytocne testovat tak skoro, pretoze vajicko este nemusi byt ani uhniezdene 😉

javorienka
31. okt 2015

@steinarka mas pravdu, akosi som nemohla vydrzat este par dni🙂

steinarka
31. okt 2015

@javorienka 😀 jasne, to poznam, je to normalne.. drzim palce, aby vam to cim skor vyslo 😉

meli8412
31. okt 2015

@javorienka Zacni testovat, ked ti bude meskat ms, to bude istejšie a neminieš zbytočne testy.

javorienka
31. okt 2015

dakujem vam babulky, uz len na to kazdy den nemysliet... 🙂

pavlinka1990
31. okt 2015

Ahoj holky 🙂 jestli máte chviličku prosim koukněte na muj test. Ten spodní je starý ovulační jen aby bylo jasne kde druhou čárku na tom horním testu hledat 🙂 Děkuji 😉

pavlinka1990
31. okt 2015

Tohle bude snad lepší fotka, co říkáte? 🙂

veronikax
31. okt 2015

@pavlinka1990 ahoj 🙂 Zatial to moze byt aj kanalik...kedze este nevidno ruzovucku farbu 🙂 Drzim palce...aby sa tam ta ruzova objavila 🙂 Uz ti aj meska ? 🙂

steinarka
31. okt 2015

@pavlinka1990 keby bola fotka fotena pri lepsom svetle, dalo by sa povedat viac.. ale takto to vyzera len ako kanalik

dijuri
31. okt 2015

Ahojte kočky.MS stále neprišla,ale ja som strašne chorá.Už má boli na hrudi a v chrbte v zadu.Ráno som po kašlani len lapala po dychu. Teplotu nemám zatiaľ.Ja asi nevydržím a testnem zajtra len nemám testy a do mesta mam ďalej keď som z dediny. Mohla by som povedať že idem na pohotovosť zkrs choroby.A už by mi ukázal aj počas dňa nie?

meli8412
31. okt 2015

@pavlinka1990 Daj ich na stol a na biely papier a z vrchu ich odfot. Tan zeleny je tehu test?