Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax dekuju, tak nezbyva nez cekat a zkusit za dva dny 😉 Já mam prave celkem nepravidelne a delsi cykly takze ani s jistotou nemuzu rict jestli MS meska nebo ne..
@steinarka dekuju za reakci 😉 na ty fotce je to videt opravdu blbe, ve skutečnosti je to lepsi, ale jak říkáš muze to byt jen kanálek..uvidíme za dva dny 😉
@meli8412 jojo ten zeleny je tehu 😉
@pavlinka1990 Bud skus zajtra z ranneho mocu alebo o 2 dni. Drzim palce.
@dijuri z ranneho si mala slabsiu ciarku este ... neviem ci by ti z poobednajsieho ukazalo silnu ... no porovnavat by sa malo...ked robis kazdy rano 🙂 Nahodou bude rovnaka alebo slabsia ciarka a zlaknes sa 🙂 Chod koli chorobe na pohotovost ... ak to tak boli. Ale nezabudni im povedat ze si tehu 🙂 nic sa netane ak urobis az zajtra rano testik ... aspon viac ciarocka vyskoci ;)
@pavlinka1990 zatial tam nic nevidno ;) Drzim palce 🙂
@veronikax až teraz som si ta prečítala. škoda.Inak by som ta poslúchla ale na druhej strane máš pravdu s tými čiarkami. Urobila som test o 18:00 a že úuuuuuplne negatívny.A teraz rozmýšľam.prečo, že včera vyskočila silnejšia o.trochu aj to z ranného a dnes by možno bola ráno zas len o niečo silnejšia ale.keďže som.dnes.už asi 10 krát cikala tak tam neni nič a zajtra bude pekná?Je možné že večer už neukáže nič?
Na.pohotovosti mi dali ATB a stodal sirup povedala som o možnom tehotenstve. Tak mi dali lieky ktoré môžem.Na prieduškach chrčím, hrdlo komplet zapálené a opäť synusitída. Momentálne mi je horšie ako.keď som tam.išla.bojím sa čo bude do zajtra.Pri už aj jemnom pohybe ako keby mi stlačil niekto pľúca
Strašná bolest a medzi lopatkami.Povedal že to je zablokovaná chrbtica a ja mám ešte aj vysunutu platnicku.Dotoho má boli brucho ale už len v ľavo dole a ide mi.to.do nohy.Už nech je ráno a ak bude aj ráno test s.jednou tam viem ze som neni
@lili2013 ja som včera ráno z prvého cikania robila test kde druhá nabehla asi do minúty a hneď som ju zbadala.Dnes večer šok.pred testom vypila čaj s citrónom a medom a vraj to je tým.pádom skreslené, je zriadený moč. Takže, ak mi včera vyskočila a som ozaj tak zajtra.ráno musí byť z prvého už jasné ružová.Mám všetky príznaky tehu ako s deťmi ešte aj tá choroba v období príchodu ms,grganie,citlivosť prs,no a mne nemeškava ms a už vôbec nie toľko. Ráno bude.všetko jasné a iste. Buď - alebo.
@veronikax dnes test úplne negatívny a rozmýšľam že.som.si.včera dala ATB večer a cintorín.sa.nemohlo zriadiť už s močom či.to môže.mať vplyv na test či nie.No neviem si vysvetliť test z pred dvoch dní kedy vybehla druhá hneď a viditeľná ružová.Akože ja.aj.keď som.chorá pred MS nemajú mi a takto už.vôbec.Tie prsia má.bolia,sú ťažké akoby,tlaky mam v nich.Pichá.má.v nich.Bradavky.citlivé.Ja.neviem čo.mi.je.A ani len nefajčím.Nič.včera som.mala hustý biely výtok.trochu ten mam stále ale tak normálne.Včera som.dokonca.mala.aj.kúsok tahaveho trochu priesvitného
@pavlinka1990 Ako si dopadla? Robila si si test dnes rano?
Ahojte dievcata.Prosim vas viem mi niekto poradit?24.10. som mala dostat munstruaciu.Slabe ruzove krvacanie som mala 30.10. az na 35 DC.Nebolelo ma ani brucho ako pri menstruacii byva.Vcera 31.10. sme boli vo wellnese tak som si dala tampon a ten bol iba na konceku trochu od krvy.Od vecera od siestej nemam ziadne priznaky menstruacie. Urobila som si pre istotu test no negativny.Mate niektora skusenost?Poradte prosiiiim.
@dijuri asi sa to neudrzalo. Lebo doteraz ti pekne ciarky tmavli. Je dost mozne...ze to malo RH opacny ako mas ty ...tak si telo same poradilo. Pockaj na ms....ak nedojde...chod k Dr.radsej nech fa vysetri 🙂
@bejby212 prva a tretia ciarka...tak rozdiel je 🙂 To je podstatne 🙂 Gratulujem ;)
@wewe25 na 8dpo...tam nieco vidno 🙂 Tieto nezvyknu mat kanaliky ;) Skus o dva dni 🙂 Drzim palce aby bola krasna ruzovucka 🙂
@veronikax mala som veľké krce pobede ale že brutálne. Už som bola presvedčená že dostanem.A stále nič,ani náznak.Bolesti prešli úplne.Ráno o 7 idem k doktorovi, lebo už mám aj strach ze co mi je.Inak veľa som čítala o vplyvoch na tehu teste.Môže to urobiť zhoršenie zdr.stavu napríklad chrípky.Lieky ktoré obsahujú špeciálnu látku. No som ja veľmi zvedavá veľmi. ak nezačnem krvácať a bolo by to tehu ale že už odchádza na Sone by bolo vidno ešte niečo?
Manžel už aj vtipkuje a usmieva sa keď sme sa bavili o tom.Takže u mňa už bude sklamanie
@veronikax tak idem.od.dokiho, len sono mi robil,on kukal na.ten monitor jak.... Prekvapivé fázy hádzal a potom ze keby som mu nepovedala že som mala pozitívne testy tak nevyzerá že som tehotná ale.čo tým myslel keď sa pozeral na sono neviem.Skôr si myslí že som mala anovulacny cyklus.Pichol agolutin a vzal krv ktorá bude dnes pobede ale keďze robia až zajtra pobede doki tak mi to povie zajtra po telefóne.Ja sa zbláznim.No a potom.že on sa potrebuje zariadiť podľa toho čo chcem.či chcem rodit alebo nie. Nezmyselné otázky
@eliska811
Ahoj. Ciarka zosilnela, to je fakt....ale medzitym sme o babo prisli (chemicke tehotenstvo)
Ahojte dievcata!! Prosim, neviem ci mam halucinacie, ale je tam duch..ten tes na lavo robeny vcera a ten na pravo robeny dnes rano...je tam ci nie? Prosim mrknite, ja uz mam pocit ze si to nahovaram ale moje telo mi dava najavo nieco ine..som z toho fakt v strese a aby toho nebolo malo, priatel je vo vykone trestu druhy tyzden...
@mackousko16 Vidim tam ciarocku, skus o 2 dni spravit znova, ciarka by mala byt silnejsia. Drzim palce

@meli8412 na tom foťáku je to fakt blbe vidět 😀 ale zkusila jsem vyfotit i tak jak říkáš 😉