Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mackousko16 ahoj.Zjavne silnie čiarka,určite správ ďalší pozajtra a daj potom vedieť. Priateľ tam bude dlho?Drž sa
@dijuri ahoj, velmi ti dakujem, spravim pozajtra a dam urcite vediet, poslem aj photo..tiez sa mi zdalo ale je toho namna teraz dost vela a uz som mala sama zo seba pocit ze som naozaj paranoidna ☹ no priatel nastupil pred necelymi dvoma tyzdnami a isiel na osem mesiacov...☹ snad to ry hlo ubehne, ani netusim ci to sama zvladnem a ani ako mu to povedat a ako vobec zareaguje...je mi z toho fakt nanic ☹
@mackousko16 koľko ti vlastne mešká ms?Chcela by si bábätko či teraz ani nie?
@dijuri MS mala prist dnes a nic,mam ju vzdy ako svajciarske hodinky, vacsinou okolo stvrtej az siestej rano, ale necitim ani naznak a vzdy tak tyzden pred MS mam stavy bolesti a naladovosti az nervozity a trraz nic...citila som ze je nieco inak ako by malo byt. Babetko by sme chceli obaja a velmi ale toto som rozhodne necakala ked sa nam tak dlho nedarilo, navyse som mala zdravotne problemy so "zenskymi vecami" a bolo mi povedane ze sanca je minimalna az ziadna...preto ten sok ☹
@dijuri dufam, ze to sama zvladnem ak sa to potvrdi...
@mackousko16 nemala si nahodou polycisticke vajecniky
@micha_ella 😒 takže z darčeka k výročiu nebolo nakoniec nič. Ale malo to tak určite byť. Nabudúce to bude tip top. Držím palce 🙂 A hlavne nech je to čoskoro a môžete sa tešiť
Nie, krcok maternice, mala som mat zakrok pri ktorom by mi bola cast odstranena ale nechceli to silit bo este deti nemam, vraj este pockame...
@radinkaaa
@mackousko16 ja som sa len pytala pretoze mne doktor to povedal pred rokom po vysadeni antiky ale postupne sa to asi vytratilo kedze mi aj mentlstrucia normalne chodila a som reagovala na prispevok lebo aj mne mala prist ms pred styrmi dnami a ziadne bolesti brucha ziadne syndromy zatial nemam len bolestive prsia na dotyk. Tal ti prajem aby ti to vyslo. Lebo je to to najkrajsie ked si myslis ze to tak lahko nepojde a nakoniec to vyjde.
@mackousko16 a zvladnes to lebo nikdy nie si sama mas rodinu a priatelov. A ked di povedala ze za osem mesiacov mas priatela vonku tsk urcite bude pri tebe pri porode.
@radinkaaa tak ono je asi naozaj mozne ze sa to nejako upravy alebo tak nejak, ja vtom mam teraz uplny chaos, ale mas pravdu, nebudem hystercit a zmaknem to, mozno to nebude prechadzka ruzovou zahradou, ale ten zaver bude stat zato a pevne dufam a verim, ze dovtedy sa priatela pustia a ma sancu aj za dobre spravanie na jednu vynimocnu vyvhadzku mimo vaznice na 48 hodin, tak sa snad podari. Drzte palce dievcata, aj vam drzim nech vam to kazdej dopadne tak ako si zelate a nech ste zdrave hlavne aj vase bejbinka!! Za tri dni sa hlasim s dalsim testom 🙂
Ahojte baby. Prikladam test mojej priatelky.Vy tam vidite nieco? Dakujeme
Hcg 0.10 vraj negatívne
@skajka204 gratulka 😅
Iba jeden deň
@mackousko16 ahoj 🙂 Testik ti o dva dni pekne vyskoci 🙂 Podla mna sa podarilo ;) Asi ti chce babatlko sprijemnit chvile...ked budes bez priatela ;) Este ze mozete mat navstevne hodiny ...a bude mat par dni k dobru za dobre spravanie ;) A mozno sa bude aspon viac z vazenia tesit teraz domov 🙂 Isto to zvladnete ;) Mozem sa opytat...za co sedi? 🙂
@juland ja tam nevidim nic...a to farbivo pri tej ciarke nic neznamena ;)
@dijuri a neberie sa negativne pod 10 ? .....ale hcg tam je...asi to vyzera na to neudrzanie. Lebo testiky ti pekne stupali ;) Asi si to telo podla seba zariadilo ;)
@skajka204 gratulujem ;)

@meli8412 dakujem za odpoved, skusim teda o dva dni, dnes som 9DPO tak uvideme ci bude silniet. Je mi z toho do placu no zaroven sa tesim aj ked mozno predcasne, bo toto je naozaj najhorsia mozna chvila.. ☹