icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lili2013
3. nov 2015

@dijuri a dávala ti vyvolavacku na ms?

meli8412
3. nov 2015

@dijuri Strasne mi je to luto, tak to vyzeralo nadejne. Dufam, ze na bud. mesiac sa podari. Dostala si vyvolavacku?

veronikax
3. nov 2015

@dijuri ahoj 🙂 Ja tipujem ...ze ta krv bola ina ... a telo sa s tym asi uz same popasovalo. Velmi silno drzim palce...aby to nabusuce uz dopadlo dobre ;) A aby to bola vysnivana dcerka 😉skus si dat cervene vino s manzelom ;) Mozno sa spusti ms 😉

bejby212
3. nov 2015

nevydrzala som a testovala zas...posledny test je dneskajsi 28DC dnes by ne/mala prist ms....sem tam ma pobolieva brucho je to normalne?

nicolevr
3. nov 2015

@bejby212 jee, krasne testiky, gratulka 🙂 sem tam pobolieva aj mna brucho je to normalne ;) (podla kalkulacky som 5+4tt) ono to prejde, neboj... 🙂 Mna pre istotu dnes zacali trapit priserne tocaky hlavy, ked som na nohach... fakt nvm, co s tym a pri tom vpijem neskutocne vela caju... 😒

bejby212
3. nov 2015

@nicolevr mne zase nechtuti jest akoze nieje mi zle ale nejak mi nechuti....a bolia ma krize, tie ma vzdy bolia pre ms no a prsia mam naliate ale to je asi tes normalne 🙂 noo a uz si bola pri doktorovi? alebo kedy sa chystas?

dijuri
3. nov 2015

@bejby212 bolest na mrchu v období kedy by mala prísť je normálna v prvý mesiac aj ďalšie vždy v období kedy by mala prísť.takže to je ok úplne.

meli8412
3. nov 2015

@bejby212 Gratulujem, krasne testy. Uz len šup, k dr 🙂 🙂

ivca88
3. nov 2015

@bejby212 bolest ako na menzes som mala asi az do 9 tt 😉 to nic ... to je bežné ....
Maternicka sa bude uz iba zväčšovať 🙂

mackousko16
3. nov 2015

@veronikax ahoj, no asi tak nejak, ale ak sa to teda podari a potvrdi, tak nebude pri priebehu, co ma trapi a mrzi ☹ ale potesit sa urcite potesi a krajsi darcek k jeho navratu ako babo si neviem predstavit.. verim ze vsetko dobre dopadne 🙂 sedi za porusenie podmieky..

nicolevr
3. nov 2015

@bejby212 objednali ma na piatok 13teho 🙂
ja mam tiez hroozne bolave prsia, co je pre mna hrozne, lebo koli tomu vstavam o pol 7 rano... By som buvala a buvala, no neviem, lebo rano spavam iba na bruchu,na boku sa mi rano neda :D taaak takto... A nechut mam ja opacne. :D aj klince by som pozrala 🙂 musli s mliekom mi teraz neeeskutocne chutia 🙂
a ty chces ist kedy k dokymu?

nikijur
3. nov 2015

@nynyky práve idem od doktora tak urobil nám vnútorné sono a bum bum bum bum bilo nám srdiečko všetko sedí podľa poslednej mš má 9mm a sme v 6+6tt. juj hrozne sa teším 😲 😲

nynyky
3. nov 2015

@nikijur juuuj super tesim sa. Ja idem vo stvrtok tak uvidime. Ale od pondelka zvraciam nic v sebe neudrzim.nevladzem vobec nic

nikijur
3. nov 2015

@nynyky juj moja neboj sa aj ty mi napíšeš v štvrtok že je všetko ako má byť.-....a hlavu hore nevoľnosti prejdu -...mne teda môj bolavý žalúdok prestal ropbiť neplechu...ale dr. povedal že mám vzadu maternicu tak možno to je spôsobené tým ....veľmi sa teším

juland
3. nov 2015

@bejby212 Ahoj.Mozem sa opytat ze kedy najskor si testovala uz to bolo vidno? Ktory DC alebo DPO? Dakujem a gratulujem 🙂

nynyky
3. nov 2015

@nikijur ach dufam ze mas pravdu a vo stvrtok budu dobre spravy. Uzivaj si tehulkovanie 🙂

bejby212
3. nov 2015

kocky s tymi bolestami ste ma trosku ukludnili 🙂 @nicolevr tak len papaj nech ti len chuti 😉 a kolko ti meska ms? no a ja ak vsetko bude ok a mrcha bude meskat tak v pondelok by som zavolala doktorke ze co ako lebo ja uzivam aj nejake hormonalne lieky no a neviem ci sa mozu uzivat aj ked je zena tehotna tak by som bola rada keby mi zobrali aspon krv nech viem na com som 🙂
@juland dakujem 🙂 prvy krat som testovala na 23DC a uz bola ciarocka mavam vacsinou 28dnove cykly sama som bola prekvapena ze tak skoro test ukazal aj druhu ciarku

nicolevr
3. nov 2015

@bejby212 ms som mala mat 25.10. cca 🙂 s tymi liekami neviem ako to je...

mima177
3. nov 2015

Ahojte. Ak je test v negative a zvyrazni sa troska druha ciarka, tak ide o ducha? Alebo v com spociva princip ukladania fotky do negativu? Dakujem.

veronikax
3. nov 2015

@mima177 ahoj 🙂 Negativ ti vytiahne aj kanalik 🙂 Takze je to vlastne zbytocne davat do negativu...ak ducha este nevidno ani normalne na testiku 🙂

pavlinka1990
3. nov 2015

Ahoj holky tak se po pár dnech ozyvam s novym testem 🙂 co rikate, vypada to aspon trosku nadejne? 🙂 je to 25tkovy test..

veronikax
3. nov 2015

@pavlinka1990 skor vyzera ze je farba rozpita .... 🙂 Skus druhy radsej 🙂

pavlinka1990
3. nov 2015

@veronikax díky za reakci ;) ve skutečnosti to rozpytě nevypadá, ale kdo ví ☹ zítra zkusím další.

nicolevr
3. nov 2015

@pavlinka1990 mne sa paci 🙂 ja cirku vidim, ale tiez by som este jeden spravila ;)

juland
3. nov 2015

@bejby212 dakujem za odpoved 🙂 aké testy si pouzivala?

miry22
4. nov 2015

Ahojte baby! Chcela by som Vás opýtať,či test women secret Vám niekedy ukázal falošne pozitívny výsledok? Som na 11.dpo a taký som mala dneska testík. Podľa Vás? 🙂

meli8412
4. nov 2015

@miry22 Ahoj. Zial ja tam nic nevidim. Skus dat na biely papier a odfotit troska z blizka.

miry22
4. nov 2015

Bohužial neviem to normálne odfotiť,ale dala som nato efekt. Ani takto nevidíte? :(

miry22
4. nov 2015
lilka5566
4. nov 2015

@mima177 ale je tam slaba ciarka vsak?dobre vidim?