icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miry22
4. nov 2015

Áno je to slabá,ale na živo je dobre viditeľná. Len sa bojím,lebo som čítala ,že ten women secret neni spolahlivý :( Na zajtra čakám testy one step.

meli8412
4. nov 2015

@miry22 Je tam vidiet slabulinka ciarka. Skus spravit o 2 dni, uz by mala byt viditelnejsia. Uz ti meska ms?

eliska1986
4. nov 2015

@miry22 ahoj,dobré ránko Ti prajem🙂 vidím tam slabú druhú čiarku.Držím palčeky🙂

lili2013
4. nov 2015

Takže babulky ja som bola v 5+2 podla vypoctou zial včera som o miminko prišla :( ďakujem každej jedne za podporu ktorú ste dali a hlavne za odpovede.takže sa snažiť budem až budúci rok. Každej jednej držím palce na bábätko 🙂

miry22
4. nov 2015

Nie ešte nemešká. Ale idem k doktorke a chcela som vedieť,že či možem brať antibiotiká. Niviem kedy mám dostať ms,lebo teraz som mala skorú ovulku,na 10.deň. Ráno som robila testík ,ale nie z prvého moču...a bola tam aj tá druhá čiarka ružová. Tu mám graf bazálnej teploty.

nicolevr
4. nov 2015

@miry22 ja tam tiez vidim mini dusika... 🙂 na 11dpo som mala aj ja takeho... 12 krasne vyskocil... one step mam aj ja a zarucim, ze neduchuju ;)

nicolevr
4. nov 2015

@miry22 a grafik vyzera nadejne 🙂

meli8412
4. nov 2015

@miry22 Antibiotika mozes, ale ked ides dr, urcite jej alebo jemu povedz, ze mas poz. test, nech ti predpise take, zo mozu aj tehotne, ale ak sa da, tak sa vyhybaj, daj si ich vypisat, pokial su nevyhnutne. Zajtra si sprav test z ranneho mocu, mozno krasne vyskoci ciarocka, alebo su baby, ktore mali tmavsie poobede. 🙂

dzanem
4. nov 2015

Ahojte,prosim co poviete je tam kanalik?ci uz mam halucinacie

steinarka
4. nov 2015

@dzanem kanalik, takze test je negativny

dzanem
4. nov 2015

@steinarka druhy den,iny test mam teda znovu kanalik

meli8412
4. nov 2015

@dzanem Ja zas tam nic nevidim ☹ Skus o 2 dni, a ked si tehu, malo by to vyskocit. Drzim palce!

dzanem
4. nov 2015

@meli8412 je to velmi slabe,ms zatial meska,skusim potom digi a dakujem

meli8412
4. nov 2015

@dzanem Ked mas na 10-kovom ducha, digy ti este neukaze nic, ma citlivost 25, ale skus, mozno budes mat stastie.

dzanem
4. nov 2015

@meli8412 este pockam,v piatok som mala trosku krvi na gatkach,dnes rano ruzove na papieri,cakam este ci pride,ale meska

steinarka
4. nov 2015

@dzanem ak ti uz meska ms, ciarka by musela byt viditelna uplne 🙂 jedine ak ti meskala ovulacia

andreasmola
4. nov 2015

Baby vidíte tam niečo či? 😊

vikusss
4. nov 2015

@andreasmola skús neskôr zatial tam nic nevidim.... 😒

lilka5566
4. nov 2015

@dzanem ja som mala 4. den meskania uplne slabunku,skoro neviditelnu ciarku takze myslim ze to moze vyjst drzim palce 😉

miry22
4. nov 2015

@andreasmola niečo tam je,ale podľa mna tá čiarka je tenkučká nie? 🙂

andreasmola
4. nov 2015

@miry22 ja ani neviem zajtra ráno skúsim znovu ☺☺

veronikax
4. nov 2015

@andreasmola ahoj 🙂 zatial asi iba kanalik 🙂 Drzim palce..aby dalsi testik bol uz aj s ruzovou ciarockou ;)

mima177
4. nov 2015

@lilka5566 ahoj...tak si jedina, co mi vlozila nadej... Ja ju tam vidim...ale je to tak slabucke, ze asi je lepsie nerobit si nadeje. Dnes som skusila inu znacku, ale tam to skor vyzera na kanalik...

lzusak
4. nov 2015

ahojte, chcem poprosiť o radu. rok sa snažíme o miminko, každý jeden test som mala biely ako lalia. tento mesiac som mala ovulku medzi 20 a 25 oktobrom, tak mi lekár hovoril. včera som si robila test, opat bol biely ako lalia. necítila som sa dobre. lekár mi predpísal atb a včera večer po bielom teste som si dala prvu tabletku. rano dalšiu a dnes večer dalšiu. a len tak zo zvedavosti, lebo ma boleli strašne kríže a preto že som mala ešte jeden mamatest tak som si ho urobila. a je tam druhá síce slabá ale ružová čiarka. žiadna sivá, ale normálna ružová čiarka len slabučká. no a hned ma chytila panika že po roku snaženia to možno vyšlo a ja beriem antibiotiká ☹ ráno testujem ale lieky už mám v krvi ☹(((

mima177
4. nov 2015

@lzusak neboj sa, neublizis drobcovi liekmi...prestan ich uzivat a chod rano na krv... Ked sa to ma vydarit, tak sa to vydari...kolko zien pije, fajci a ani netusia, ze su tehotne...a vsetko dobre dopadlo. Urcite bude dobre 🙂 Drzim prsty. V krvi zistia HCG a ked sa ti potvrdi tehotenstvo, tak lekar ti urci dalsiu liecbu...

juland
4. nov 2015

@mima177 Ahoj. Aj ja vidím "niečo" na tvojom teste. Držím Ti palčeky! Koľko DC alebo DPO si?

mima177
4. nov 2015

@juland Vdaka, uz som si myslela, ze ju vidim sama, kedze ja ju tam vidiet aj chcem...ale dalsi test vysiel dnes len s kanalikom, tal zatial neverim, zeby to vyslo. Tento mesiac som sa nesledovala, tipujem, ze som tak 10 - 11 dpo a 25 DC.

juland
5. nov 2015

Dobre rano baby 🙂 Viem dobre, ze je este skoro na testovanie, ale nevydrzala som ☹ Uz mam objednany krvny test. Teraz mam 2 otazky: vidite nieco na fotkach? Tie One Step testy vsak nekanalikuju, ze? Dakujem za odpovede, krasny den!

juland
5. nov 2015
meli8412
5. nov 2015

@juland Na ten 8. den je skoro. Ja som 8. den testovala, po ET a mala som ducha, citala som, ze aspon 10-12 dni treba embryjku, aby sa uhniezdilo.