Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katuska123456789 jetam duch na 24dc
@1234lubka dik a myslíš ze teda asi nic ze ? Dakujem za názor
@lzusak pozri ja som ori prvom robila v zafajcenom bate furt nocne, cigaretka v ruke...ked volno tak poharik pivecko...a tehu som zistila az v 7tt 🙂 chlapcisko moj ma uz cochvila 4 🙂 prestan brat tabletky a hotovo 🙂 neszresuj...aj ja.som pri prvom strasne stresovala zeboze.teraz bude postihnuty a neviem co...myslum ze skor tie stresy su horsie ako lieky alebo trebars cigarety
@katuska123456789 mojaved som ti napisala ze tam je duch. Testuj dalej...najlepsie obden
@1234lubka 😉 ja som dnes akási mimo 😎 lebo ked som zbadala dusíka tak ma to rozladilo 😄😄😄
@juland ajoooj, ja zatial nevidim nic... ale mozno ty uz ano, je to este skoro.. tiez som testoala one step testami, mala som aj zelene a aj modre...rozdiel nol v nich asi taky, ze zelene mi stale ukazali bledsiu ciarku. asi maju menej farbiva, ale nekanalikuju, to viem potvrdit. modry mi ukazal na 12dpo peeeknu a hned a zeleny mi ukazal na 13dpo a ukazala sa az neskor... skus naozaj o cosi neskor testnut... najlepsie naozaj aspon na ten 12dpo. drzim palceee! 🙂
@nicolevr dakujem pekne.Presne na to som bola zvedava, ci kanalikuje alebo nie.Viem, ze je skoro, ale chcem kazdy den prikladat novy test a sledovat rozdiel - dufam ze bude.Pozitivny ovu test som mala 27.10., tym padom 28.10 je nulty den a od 29.10. som zacala pocitat DPO.Uz som objednala krvny test, velmi sme sa snazili v tomto cyklu 😀
@katuska123456789 No vsak vidis, aj ty si robila testy prilis skoro.Mas krasnu duchu na 10.DPO. Drzim ti palce aby to len silnilo.😉 Ako si vypocutala DPO, resp kedy si mala ovulku?
@katuska123456789 23. den sa nieco rysuje, drzim palce.
@katuska123456789 nieco vykukuje na testiku 🙂) Drzim palce 🙂)
@juland zatial este nic ;) Drzim palce aby vyskocila ciarka 🙂
baby poraďte, včera večer som si robila mamatest, vyšla druhá čiarka asi taká ako ma nicolevr v 13 DPO. ale dnes som ráno som si robila women secret a ten bol biely. Ale beriem atb, a prerušila som rannú dávku po včerajšom teste. už to mám brať ako negatívne a mám brať atb? alebo čo mám robiť. ak by som išla gyndovi, hneď mám výsledky z krvi? vďaka.
beriem atb dosť silné. penicílin Medoclav až 1000ku.
@lzusak penicilin je jedine atb ktore mozu tehotne takze keby aj je to v pohode 🙂
@baaambulkaa to je len jedna zložka v nich. je to medoclav až 1000-ka a je to veľmi silné antibiotikum. v letáku píšu že len v prípade nutnosti. ale tak chaosím a asi ani tehotná nie som. len ma zmiatol ten test 🙂 nevadí, dobre vedieť pre budúcnosť 🙂 ďakujem.
Baby moze mi digi test vyjst pozitivne a doktor nic nevidi?

@meli8412 Aaano, viem aj ja.Ale ta netrpezlivost...Uz som pozerala kopec testov na nete, a nasla som aj 8-9 DPO pozitivny, resp. duchujuci.Teraz robim kazde rano jeden ;-D