icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
10. nov 2015

@juland wow krásne silnie. Tie zelené opluj a chod ich vrátiť kde si kúpila že nech si ich strcia niekam.

juland
10. nov 2015

@snazilka1983 hihihi, už na to kašlem. Ale každý deň, každé ráno, potom aj večer som robila tie zelené, a mala som z toho nervy, že stále nič. Vlastne som tam videla vždy druhú čiarku, ale úplne bezfarebnú. Teraz v skutočnosti už ma farbu, takú svetlosivú, a vyzera ako tieň... , strašne zle viditelnú tien. Ešte sa tešim, že som včera kúpila iné...

juland
10. nov 2015

@looola Ďakujem pekne. Z celeho srdca ti to prajem 🙂

veronikax
10. nov 2015

@juland sranda .... lebo vacsinou tie fialove ukazuju neskor ciarky 🙂)) Nemas tie one step nejake vadne ? 🙂))) kraaasne ti silnie ciarocka ;))))

juland
10. nov 2015

@veronikax no, asi sű vadné. Vieš kde som ich kúpila..., ale za to nikto nemôže, len výrobca. Podla mna, budu aj One Step testy ukazat 2. ciarku, len ovela neskor. Alebo nie, aj to je alternativa :D Volala som dnes doktorovi, a sestricka mi hovorila, ze mam pockat 10-14 dni, aby uz to bolo viditelne na sono 🙂)) Zatial nemam ziadne priznaky, len ma chrbat boli... 🙂

nicolevr
10. nov 2015

@juland ja podla mojej skusenosti viem, ze one step nie su vadne... Modre one step krasne ukazuju,pricom zelene one step tiez,ale cca tri dni neskor... Bud su zelene az 25kove,alebo maju slabe farbivo...
krasne silniee ciarka,gratulka este raz 🙂

leto79
10. nov 2015

gravitesty su super citlive, mne ukazali ciarku jedine tie. HCG bolo nizucke, zachytil ho len gravitest/mamatest. Ani pepino, ani rapiclier ani ladymax mi nic neukazal, ani ducha. Teraz mam modry one step, ale testovat budem az buduci pondelok, ak nedojde MS

looola
10. nov 2015

@juland , ďakujem , dúfam, že čoskoro tak bude 😊

meli8412
10. nov 2015

@juland Krasne ti to tmavneeeee!!!! Supeeeer, drzim palce!!!!

janaochi
10. nov 2015

@juland to ani nie je možné s tými testami, veď na tom one step fakt nič nevidno a na ružovom neskutočná čiarka.!! Gratulujem!!

juland
10. nov 2015

@janaochi Dakujem pekne 🙂

zuzannaaa
11. nov 2015

@malibu21 Drzim palce nech ta milo prekvapi Pan Dr ----- daj vediet

vikis5
11. nov 2015

@metoyou12 ticho gratulujem

juland
11. nov 2015

Ahojte 🙂 Dnes sa mi nepodarilo testovat z prveho,napriek tomu už aj ten One Step začal ukazovať teho 🙂 Jupiiiii

veronikax
11. nov 2015

@juland riadne kolajnicky 🙂))))

juland
11. nov 2015

@veronikax Ďakujem 🙂 :-***

nicolevr
11. nov 2015

@juland noooo vidis to 🙂 krasneeee 🙂 nech to ide ako ma ;) drzim palceky

leto79
11. nov 2015

Baby neviete preco sa nedaju cez telefon pridavat fotky?

nicolevr
11. nov 2015

@leto79 fuuuha, mne sa dalo... 😨

mimka11111
11. nov 2015

@juland nádhera 😅

leto79
11. nov 2015

@nicolevr nemam tam tu ikonku + na pripojenie. No nic, skusim cez PC.

leto79
11. nov 2015

toto su one step (10tkove) modre testy. Spravila som 2, lebo sa mi na prvom zdalo, ze ciarka je daleko, ale aj na druhom je tak. Co myslite?

eliska811
11. nov 2015

@leto79 tak je tam pekný duch 🙂 koľko dní je do MS?

leto79
11. nov 2015

@eliska811 no som 5. den po KET, akokeby 10dpo

leto79
11. nov 2015

@eliska811 do MS asi 5-6 dni

eliska811
11. nov 2015

Ahojte chcela by som sa spýtať je možmé, že by bolo na teste niečo vidiet na 9 DPO? Či ktorý test by bolo najlepšie skúsiť? Tento mesiac si nie som istá či bola alebo nebola ovu ale začala som brať duphaston. A dnes mi je celý deň strašné horko, bolí ma hlava a podbruško.

andreasmola
11. nov 2015

@leto79 skús iní test 😊

eliska811
11. nov 2015

@leto79 Držím silno palce aby silnela zo dňa na deň a konečne sa to podarilo. Nechcem nič zakríknuť ale mne sa to páči 🙂 to je na tie testy môj názor

leto79
11. nov 2015

@andreasmola hmmm iny nemam, mam len tieto. Ja som vlastne ani nechcela testovat, az v pondelok, ale mala som jeden rozbaleny, tak som si vravela, ze ho pouzijem, aby sa nejako neposkodil. Cakala som, ze bude negativny, robila som ho poobede. ale potom vyskocila ciarka, len akosi daleko, ale zretelna ruzova, tak som spravila este jeden, a rovnako

andreasmola
11. nov 2015

@leto79 ano su daleko aj podla mna.....aj j teraz vidno tie dve ciarky? Toto si asi fotila hned ako si test spravila že?