Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka1983 hihihi, už na to kašlem. Ale každý deň, každé ráno, potom aj večer som robila tie zelené, a mala som z toho nervy, že stále nič. Vlastne som tam videla vždy druhú čiarku, ale úplne bezfarebnú. Teraz v skutočnosti už ma farbu, takú svetlosivú, a vyzera ako tieň... , strašne zle viditelnú tien. Ešte sa tešim, že som včera kúpila iné...
@veronikax no, asi sű vadné. Vieš kde som ich kúpila..., ale za to nikto nemôže, len výrobca. Podla mna, budu aj One Step testy ukazat 2. ciarku, len ovela neskor. Alebo nie, aj to je alternativa :D Volala som dnes doktorovi, a sestricka mi hovorila, ze mam pockat 10-14 dni, aby uz to bolo viditelne na sono 🙂)) Zatial nemam ziadne priznaky, len ma chrbat boli... 🙂
gravitesty su super citlive, mne ukazali ciarku jedine tie. HCG bolo nizucke, zachytil ho len gravitest/mamatest. Ani pepino, ani rapiclier ani ladymax mi nic neukazal, ani ducha. Teraz mam modry one step, ale testovat budem az buduci pondelok, ak nedojde MS
Baby neviete preco sa nedaju cez telefon pridavat fotky?
@juland nádhera 😅
Ahojte chcela by som sa spýtať je možmé, že by bolo na teste niečo vidiet na 9 DPO? Či ktorý test by bolo najlepšie skúsiť? Tento mesiac si nie som istá či bola alebo nebola ovu ale začala som brať duphaston. A dnes mi je celý deň strašné horko, bolí ma hlava a podbruško.
@leto79 skús iní test 😊
@andreasmola hmmm iny nemam, mam len tieto. Ja som vlastne ani nechcela testovat, az v pondelok, ale mala som jeden rozbaleny, tak som si vravela, ze ho pouzijem, aby sa nejako neposkodil. Cakala som, ze bude negativny, robila som ho poobede. ale potom vyskocila ciarka, len akosi daleko, ale zretelna ruzova, tak som spravila este jeden, a rovnako
@leto79 ano su daleko aj podla mna.....aj j teraz vidno tie dve ciarky? Toto si asi fotila hned ako si test spravila že?

@juland wow krásne silnie. Tie zelené opluj a chod ich vrátiť kde si kúpila že nech si ich strcia niekam.