Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leto79 dakujem a je jedno aku macu beriem?Možu byt tabletky biomaca?
@butterfly333 ano myslim ze je to ono, uz jedno v akej forme
@leto79 aha lebo maam na ruke 100ks za 5e
@leto79 ano tehu sa nam vždy podarilo dost rýchlo do dvoch mesiacov no to som bola mlada.Som 4x prišla o babo vždy okolo 13tt a posledne v 22tt som už rodila žial mrtve.Syna som čakala ked som mala 20r a dceru 25r.No teraz mam 36r takže už nie najmladšia.
@leto79 z prava 5,6,7 asi zase len chemicke ako minule, ciarka nesilnie
@vevericka13 Ahoj. Aku znacku pouzivas?
@vevericka13 je mi luto, ze sa to tak stalo. :( Ja by som vyskusala aj ine testy, aby som bola istejšia v tom. Strašne ti držím palce, aby sa miminko podarilo 🙂 Hlavu hore 🙂
@vevericka13 ahoj 🙂 Medzi 5 a 6 vidim akurat rozdiel v tom...ze ciarka uz chyta ruzovu farbu. Este by som nevesala hlavu ;) kazde 2-3 dni rastie hcg ...a kazdemu inak ;) Mozno male prekvapi ;) Drzim palce ;)
@vevericka13 ja som minule mala taketo slabe testy asi 5 dni, potom mi to na 10 den stuplo na celkom peknu ciarku, ale potom bohuzial zasa slabe. Krv negat a MS v plno prude. Pepino mi neukazal absolutne nic. Takze to mozno este stupne, hcg je este nizke a ked sa zdvojnasobi kazdy 2.-3. den, aj take je este nizke. Testuj dalej.
@butterfly333 ufff, teda 4krat a aj takto neskoro, musel to byt zaberak 😔 😔 😔 A mas pravdu, uz nie sme mladice. A nezistovali ti pricinu tych potratov? Len tu na MK com som sa dozvedela, tak castou pricinou su trombofilne mutacie, a velmi jenoducho sa to da poriesit
@leto79 no ano zistili nezhubný nador na maternici to mi operovali 2x ked som mala 18r,No a to čo su to tie mutacie nevie to som tu nepočula.
@butterfly333 no myslim, ze je to nieco ako husta krv, tym padom babatko neni dobre vyzivovane a dochadza k potratu. Treba vysetrenie ne hematologii. Ak sa to potvrdi, baby v tehotenstve pichaju nejake injekcie a vsetko je OK.. Ja osobne mam dve kamosky, jedna mala asi 5 potratov, druha 2 a zsitili im to. Pichali injekcie a tehotenstvo bez problemov. Teraz maju obe deticky, jedna 2 a ta druha 3
@vevericka13 verim ze v skutocnostibsu čiarky krajsie. Mne pepino vobec neukazal iba gravitest. Myslim ze mas este realnu nadej. Uvidis zajtra, verim ze stupne
@vevericka13 a pijes vela? Je to veľmi dôležité. Drzim palce a obdivujem ze vydrzis. Musi silniet mas pravdu. Mne silnie az moc a mam mrchovske bolesti tak tiez mam obavy
@vevericka13 skus iné testy ja osobne tieto zelene neuznavam ja uc mam tehotenstvo potvrdene a naschval som si robila tento zelený a vyšiel negativne :P tak skus naozaj ine 🙂
@annastasia22 Moc je rozmazana, nic sa neda vycitat. Divna je ta fotka. Skus dat na biely papier a tak odfotit.
@annastasia22 Skus este raz ofotit, lebo tato fotka je naozaj rozmazana :(
@juland pre paana, tie zelene su ale katastrofalne ... 🙂 ked by ta nenapadlo iny test pouzit tak budes v tom ze negativne. inac tiez tisko gratulujem 🙂)
@chantalka86 @meli8412 Dakujem baby za potvrdenie, este aby mi lekar to potvrdil 🙂 Tie zelene vyhodim...

@vevericka13 to ved tak kratko po KET by to mal byt len duch, ja mam asi super citlive testy abo co 😉 Nehodis foto?