icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
vevericka13
Autor odpoveď zmazal
vevericka13
Autor odpoveď zmazal
metoyou12
13. nov 2015

Chcela by som sa s vami podelit o moje testiky, v pondelok som davala foto mojho ´´dušíka´´ ktorý už vtedy nebol duchom, postupne silneli takto...avšak včera rano som sa zobudila na obrovsku bolest podbruska zbehla som na gyndu, kde hcg 115 na sone este nic, ale na lavom vajecniku utvar velkosti 4cm, mozne mimonaternicove tehitenstvo? s 3ma prizmurenymi ocami ma pustili domov s tym,ze v sobotu musim prist na dlasie hcg,ktore ak bude viac ako dvojnasobok sme v suchu...predpokladam ze ten utvar bola iba cysta a tie boli z jej prasknutia...teraz som uz fajn 🙂 a dnes som si spravila pre istotu dalsi test, a on silnie, takze myslim ze to MMT mozme vylucit 🙂 len pekne pozitivne! ale viac uvidime zajtra.

leto79
13. nov 2015

@vevericka13 nemozem uverit ze zasa len chemicke, neskutocne to je mi luto. Musi to nieco znamenat, ze sa najprv zachyiti a potom nic. 😔 😔 😔 😔 Drzim palce do dalsieho cyklu. Je to tazke, cim si musime prejst, ale raz sa to podari kazdej, aj tebe, verim tomu 😉

leto79
13. nov 2015

ja 7. den po KET:

leto79
13. nov 2015

@juland tak to su rozdiely, keby ze mas len tie zelene, neviem neviem, najma ten rozdiel medzi 14. a 16. dnom by ma totalne vylakal.

butterfly333
13. nov 2015

@leto79 nadhera ajja chceem 😉

leto79
13. nov 2015

@butterfly333 bude, bude, neboj nic 😉

leto79
13. nov 2015

@metoyou12 myslim , ze to nebude mimomaternicove, pri takom nizkom hcg na zaciatku neni nic na sone vidiet. Drzim palce 🙂

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
13. nov 2015

@vevericka13 uvidis, este skus testnut tak o 2 dni, to uz bude jasnejsie. Mozno fakt skus iny test, gravitest/mamatest je super citlivy, ale zas pepino asi pravdovravnejsi. Drzim ti palce. A do akeho CAR chodis?

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
13. nov 2015

hmmm, toto centrum nepoznam, a nechces skusit ine? si z BA?

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
13. nov 2015

no ja som najprv chodila do SPLNu do kosic, tam sme presli 1 cyklus IVF, mala som vela vajok - 1xET, 2xKET vzdy s dvoma embryami, ale nepodarilo sa. A nebola som tam vobec spokona, ale bolo to pred 5-6 rokmi, teraz je tam ina lekarka. Dr. ktory tam bol pred tym, mal ostrasny pristup, nechcem ho tu hanobit, lebo je vraj uz po smrti, ale ja osobne SPLN nikdy viac, aj ked som to mala najblizsie. Ale fakt preslo vela rokov a veda pokrocila v tomto velmi. Potom sme presli do Heliosu MT (na zaklade odporucani a diskusii tu na MT), no a to sa neda ani porovnat, uplne super vsetko, personal, pristup, lekari zlati, mili, vysvetlia, poukazuju. Tam nam vysiel hned ET a teraz po rokoch z toho isteho IVF ideme zo zmrazenych, toto 2. KET, este mame 5 zamrazenych. Nenahovaram ta na helios, je kopec inych centier, skus mozno posledovat tu na konikovi je vela diskusii. Keby som nebola z vychodu, asi by som sla do reprofitu v Brne, to je je vraj top. A na soft IVF. Ale tak to mame velmi daleko, uz MT mame daleko, 2 hodiny cesty

nicolevr
13. nov 2015

@bejby212
a ostatne, co poamahali 🙂
Tak akurat som sa vratila od doktorky 🙂 potvrdene, nevie mi povedat este blizsie vela, ale mysli, ze je to okolo 6tt 🙂 dlhe 4,2mm 🙂 juuuuuuuuu baby, to bol pocit 🙂
Za 2-3 tyzdne mam prist na kontrolu aj s vysledkami z krvi, co si mam dat spravit a potom povie viac 🙂

meli8412
13. nov 2015

@vevericka13 Aj ja chodim na Antlsku. Ku ktoremu dr chodis? Ja osobne som spokojne s Antolskou, hned nam prve et vysiel, predtym som bola inde.

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
13. nov 2015

@vevericka13 ano, nemyslim, ze by antolska bola zle CAR, len niekedy zmena spravi dobre po tej psychikej stranke. helios je aj v Brne, ale je to ČR, komplikovanajsie. Držim ti palce, mas to tazsie kvoli tej endometrioze.

veronikax
13. nov 2015

@metoyou12 ahoj 🙂 Drzim palce aby bolo vsetko v poriadku ;) Vraj na sone vidno mimco...az nad 1000 hcg ;) Drzim palce ;) paci sa mi optimisticky pristup ;)

veronikax
13. nov 2015

@nicolevr kraaaaaaasa ;) Gratulujem 🙂)) asi az do porodu budem gratulovat 🙂)))))

nicolevr
13. nov 2015

@veronikax hehe, dakujeeem 🙂

metoyou12
13. nov 2015

@veronikax dakujem moja! Tak uvidíme zajtra ci bude vyššie hcg 🙂 musi byt! Po viac ako roku a pol, uz by sa patrilo aby to vyšlo :D

bejby212
13. nov 2015

@nicolevr boosee ja odpadnem 😀 kraasa...gratulujeem 🙂 🙂 a trosku aj zavidim hehe ale v dobrom samozrejme ...ja idem k doktorke az 18steho tak som zvedava....hadam tiez uvidim taku fazulku ako mas ty 🙂

veronikax
13. nov 2015

@metoyou12 bude vyssie hcg!!! A zajtra budeme vsetky v duchovy skakat dva a pol metra 😄😄😄😄

meli8412
13. nov 2015

@vevericka13 Mne napichali, manzel nemal moc pohyblive, ale nastastie sa to podarilo. Ja tiez chodim k Marsikovi, som s nim spokojna 🙂
Somenuli aj soft ivf, pytala som sa od dr a hovoril, ze aj oni robia.

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
veronikax
14. nov 2015

@metoyou12 myslim na teba 🙂) A dufam...ze nam prinesies dobre spraaaavy 😉