icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leto79
12. nov 2015

@vevericka13 to ved tak kratko po KET by to mal byt len duch, ja mam asi super citlive testy abo co 😉 Nehodis foto?

butterfly333
12. nov 2015

@leto79 dakujem a je jedno aku macu beriem?Možu byt tabletky biomaca?

leto79
12. nov 2015

@butterfly333 ano myslim ze je to ono, uz jedno v akej forme

butterfly333
12. nov 2015

@leto79 aha lebo maam na ruke 100ks za 5e

butterfly333
12. nov 2015

@leto79 ano tehu sa nam vždy podarilo dost rýchlo do dvoch mesiacov no to som bola mlada.Som 4x prišla o babo vždy okolo 13tt a posledne v 22tt som už rodila žial mrtve.Syna som čakala ked som mala 20r a dceru 25r.No teraz mam 36r takže už nie najmladšia.

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
vevericka13
12. nov 2015

@leto79 z prava 5,6,7 asi zase len chemicke ako minule, ciarka nesilnie

bejby212
12. nov 2015

@nicolevr ahoj 🙂 co mas nove? zajtra ides k tomu dr? drzim palce aby vsetko dobre dopadlo, a potom napis co ako 😉

juland
12. nov 2015

@vevericka13 Ahoj. Aku znacku pouzivas?

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
juland
12. nov 2015

@vevericka13 je mi luto, ze sa to tak stalo. :( Ja by som vyskusala aj ine testy, aby som bola istejšia v tom. Strašne ti držím palce, aby sa miminko podarilo 🙂 Hlavu hore 🙂

veronikax
12. nov 2015

@vevericka13 ahoj 🙂 Medzi 5 a 6 vidim akurat rozdiel v tom...ze ciarka uz chyta ruzovu farbu. Este by som nevesala hlavu ;) kazde 2-3 dni rastie hcg ...a kazdemu inak ;) Mozno male prekvapi ;) Drzim palce ;)

leto79
12. nov 2015

@vevericka13 ja som minule mala taketo slabe testy asi 5 dni, potom mi to na 10 den stuplo na celkom peknu ciarku, ale potom bohuzial zasa slabe. Krv negat a MS v plno prude. Pepino mi neukazal absolutne nic. Takze to mozno este stupne, hcg je este nizke a ked sa zdvojnasobi kazdy 2.-3. den, aj take je este nizke. Testuj dalej.

leto79
12. nov 2015

@butterfly333 ufff, teda 4krat a aj takto neskoro, musel to byt zaberak 😔 😔 😔 A mas pravdu, uz nie sme mladice. A nezistovali ti pricinu tych potratov? Len tu na MK com som sa dozvedela, tak castou pricinou su trombofilne mutacie, a velmi jenoducho sa to da poriesit

butterfly333
12. nov 2015

@leto79 no ano zistili nezhubný nador na maternici to mi operovali 2x ked som mala 18r,No a to čo su to tie mutacie nevie to som tu nepočula.

leto79
12. nov 2015

@butterfly333 no myslim, ze je to nieco ako husta krv, tym padom babatko neni dobre vyzivovane a dochadza k potratu. Treba vysetrenie ne hematologii. Ak sa to potvrdi, baby v tehotenstve pichaju nejake injekcie a vsetko je OK.. Ja osobne mam dve kamosky, jedna mala asi 5 potratov, druha 2 a zsitili im to. Pichali injekcie a tehotenstvo bez problemov. Teraz maju obe deticky, jedna 2 a ta druha 3

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
12. nov 2015

@vevericka13 verim ze v skutocnostibsu čiarky krajsie. Mne pepino vobec neukazal iba gravitest. Myslim ze mas este realnu nadej. Uvidis zajtra, verim ze stupne

vevericka13
Autor odpoveď zmazal
leto79
12. nov 2015

@vevericka13 a pijes vela? Je to veľmi dôležité. Drzim palce a obdivujem ze vydrzis. Musi silniet mas pravdu. Mne silnie az moc a mam mrchovske bolesti tak tiez mam obavy

malibu21
12. nov 2015

@vevericka13 skus iné testy ja osobne tieto zelene neuznavam ja uc mam tehotenstvo potvrdene a naschval som si robila tento zelený a vyšiel negativne :P tak skus naozaj ine 🙂

annastasia22
13. nov 2015

Vidíte ducha..?

meli8412
13. nov 2015

@annastasia22 Moc je rozmazana, nic sa neda vycitat. Divna je ta fotka. Skus dat na biely papier a tak odfotit.

juland
13. nov 2015

@annastasia22 Skus este raz ofotit, lebo tato fotka je naozaj rozmazana :(

juland
13. nov 2015

Ahojte baby! Prikladám tie fotky, aby ste videli, že zelené One Step testy (vlastne moje zelené testy) majú byť vadné, alebo obsahujú oveľa menej farbivá, ako ostatné testy. Dnes je 16 DPO. Prvé 3 fialove sú Gravitesty, posledné 2 Mamatesty. Naozaj sranda ten rozdiel :S

@nicolevr

meli8412
13. nov 2015

@juland Sranda, akoby bol ten zeleny na 16. den negat. Tie fialove..., no parada. Tisko gratulujem! Nastastie som tie zelene nerobila nikdy, asi by som sa zblaznila 😀

chantalka86
13. nov 2015

@juland pre paana, tie zelene su ale katastrofalne ... 🙂 ked by ta nenapadlo iny test pouzit tak budes v tom ze negativne. inac tiez tisko gratulujem 🙂)

juland
13. nov 2015

@chantalka86 @meli8412 Dakujem baby za potvrdenie, este aby mi lekar to potvrdil 🙂 Tie zelene vyhodim...

veronikax
13. nov 2015

@juland chyba asi nebude vo farbive ... asi blba vyroba 🙂)) keby bolo malo farbiva...ciarka by silnela ale pomalsie 🙂) No tu skoro nic nie je ;))))

steinarka
13. nov 2015

@juland ale ani tie fialove nesilneju ukazkovo.. zosilneli zo dna na den a potom akoby intenzita ciarky bola rovnaka.. niektore testy su proste vadne od vyroby