Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@micinka222 asi kanalik len
@micinka222 ahoj...zatial tomu este chyba ruzovucka farba 🙂
@domi4nika ahoj 🙂 Nieco sa tam crta...len neviem ci je to tym fotakom alebo testikom ;) No je to skor ruzove alo sive ;) Drzim palce aby zosilnelo ;)
@mackousko16 uz je to krasne vidiet kludne volaj doktorovi 🙂
@mackousko16 Ahoj! Kráááásny pozitííívny test, gratulujem!!! Kedy si sem dala predtým fotku? Prehladavala som vsade, ale nenasla som ho... Ktory DC mas dnes? Kolko ti meska?
@juland jeeeej ďakujem dievcata!! Veeelmi sa tesiiim!! 🙂 uz aby to bolo , moje male vysnivane 🙂 som 38 DC tak snad sa uz podari, prve testy som posielala cca pred tyzdnom, urcite tu su, myslim ze na str.598,599... 😉
Zenusky, kolko dni PO sa oplati robit test? Zajtra mam termin mrchy, ale ovulku mavam az na konci cyklu. A kedze spm chora, meskanie moze byt sposobene aj tym, tak si nechcem robit falosne nadeje... Dakujem 🙂 a nech nam to uz vyjde vsetkym 🙂
@suz2 ahoj 🙂 14 dni po ovu ...prichadza ms 🙂 Ak mas odsledovanu ovu tak vies presne ci ms meska alebo nie 🙂 ...ale ak je to ovela skor ako tych 14 dni ...tak potom asi nebude mat drobec cas na uhniezdenie 🙂 Vies presne kedy si ju mala? 🙂
@domi4nika negativ v hladani ducha ti nepomoze 🙂 Lebo negativ vytahuje aj kanaliky 😉 ;)
@suz2 ale aj ked mas 20 dc ovu... a cyklus 27-28 ... tak je to kratka LF 😉 treba poriesit 😉 ;) a teraz si len 3 dpo 🙂)) To sa vajko este len niekde kotuuula 🙂) este nemas hcg v krvi 🙂)) nedockava 🙂)) Ale uplne chapem tu nedockavost 🙂))) Len ju uz viem kusok ovladat hehe 🙂)) drsim palce ;)
@leto79 jej krásne super gratulujem
@leto79 sueer krasnučký gratulujem
@micinka222 ja tam vidím 🙂
@eliska811 dakujem velmi pekne, si zlata 🙂 mometalne som na tom tak, ze sa "dalsieho" pokusu bojim, aby nedopadol tak ako tento....takze som opatrna. hadam sa nabucude a coskoro postasti

@veronikax takze hcg 393! 🙂 mi robil zase sono a videli sme v maternici ako sa tam nieco rysuje 🙂 dakujem za podporu! 😘