Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax myslim, ze to bolo z namahy. Dost som robila, vysavala, upratovala, miesila cesto.... Dostala som taky krc a kratko na to som zakrvacala, flak vo velkosti asi eurovej mince. Potom este asi v noci, rano uz bola tmava zaschnuta krv. Nasledne uz nic, preslo takmer 48 hodin
@vevericka13 este nezufaj, mas este 4 dni, ciarka este moze vyskocit, toto moze byt ine ako pred tym a aj preto uspesne. No ja uz som taka testomaniacka ze az, ale vyzera, ze to neklesa, aj ked ta ciarka netmavne nejak vyrazne oproti predchadzajucej.... No a nasadila som trocha kludovy rezim, telo ma zavarovalo asi
@vevericka13 vidis, tak mozno to dlhsie trva, kym sa zahniezdnia. Takze ti vkladali 2 po 5 dnovej PK? A castokrat prave akoze nie pekne embrya dokazu prekvapit. Nebolo by to prvykrat, teraz tu jedna kocka mala na 14 den negat test a HCG z krvi 500.
Ahojte baby, potrebujem asi poradit alebo mozno len trosku upokojit. Vcera a dnes som si robila testiky, oba dni boli //, dnes uz silnejsia, avsak mam dva dni do kramov a boli ma podbrusko ako keby mam dostat. Ak este dostanem je to normalne alebo radsej mam ist k doktorovi. Bolo by to prve baby tak neviem co robit :(
@tinka310 ahoj ja som toez 10dpo ale mavam dlhe cykly 32.33 dnove. Tiez neviem ci si namyslam alebo je tam duch.prosim baby povedzte mi nazor. Som sama doma.muza mam odcestovaneho tak neviem ci sa mam tesit alebo plakat ze si domyslam 😁
@misella1288 ja tam vidim druhu ciarku 🙂 ja som mala prvy den taku istu a na druhy den dnes silnejsiu 🙂
@kebhut1 mam sa tesit teda? 😊 ja ze si domyslam.. a tebe gratulujeeem 😊😉 zajtra urobim druhy test. Robila som si mamatest.inak vysledok nemoze byt skresleny ked ten test som si robila pred pol hodinou ale ta druha slabunka tam bola hned vidiet.potom trosku zosilnela.
@kebhut1
@misella1288 Baby, tisko vám gratulujem. Uz necakajte ms, az o rok a pol 🙂
@meli8412 dakujem pekne 😊
@misella1288 vidím vidím ju tam super 🙂 gratulujem 🙂
@malibu21 ďakujem 😊😊
@misella1288 krásne ju vidieť, už len nech tmavne 🙂
@misella1288 krasna ruzovucka ciarocka ;) gratulujem 🙂

@butterfly333
@snazilka1983 dakujem baby, snad uz to dobre dopadne, ale zlakla som sa toho krvacania teda