Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dobry vecer chcem sa informovat nemate niektora na predaj tabletky na oddialenie menzesu? Dakujem
@pomoc3 ahojj ja mam úplne nové balenie
35DC...netuším kolko dpo, lebo som to nesledovala, keďže sa teraz nesnažíme. Bolavé prsia jak šlak ma trápia vyše týždňa, posledné dva dni sa budím na to, že mi treba na WC, čo nie je u mňa bežné. Dnes večer žltkastý výtok...test ale 100% negat... tak uvidíme, čo bude...či sa nám pošmyklo alebo nie.
@kebhut1 uz mas silne palicky? Kt.dpo si? K dokt.chod tak 5-6tyzdni ked budes,az vtedy bude vidiet nieco na sone. Ale na krv hybkaj.ja pojdem ak budu silnier uz teraz v piatok. Rataj od dna kedy skoncil posledny menzes.no mozno to vies a ja ti tu mudrujem.😊
Ahojte baby 🙂 Aj ja som bola u lekara, mam potvrdene teho a termina jul 😀 Na sono bola viditelna bublinka 🙂
@juland blahoželám 😵 😅 , ináč som čakala, že nám sem hodíš fotošu bublinky 😀..a naaaaaaaaaozaaaaaaaaaaaj srdečne blahoželám 😉 ...nech máš bezproblémové tehu 😉
@meli8412 @mimka11111 Dakujeeeeem pekne baby🙂 Fotku nemam, az buduci tyzden. Pozerali sme sono max. 10 sec, hned sme tam vsimli bublinku a to bolo vsetko.Mam teho knizku, predpisal mi duphaston (na moju prosbu) a kupila som teho vitaminy.Teraz som 5t+2 a stale ziadne priznaky.Ani prsia, ani nic... 😀
@kebhut1 toto je dnešný. Nemala som ti t ako inak poslat .len sem 😊
@misella1288 jeeeeeej, ja to vidííííím 😅
@mimka11111 dakujeeeem len uz druhy den je len takato slabunka 😕😔 dufam ze zosilnie.😊

ahojte testomaniacky 😉 Tak toto je moj posledny test (uz viac nemam) robeny vcera na 10. den po KET. Krv vo stvrtok. Dufam, ze bude vsetko OK. 😉