Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ste velmi zlate, potesili ste ma, stale som si nebola ista...dakujem Vam ☺
@iwka29 noo ved je tam aj ked slaba ale je dufam že zosilnie.a ako ms?
@butterfly333 ms stále a dosť silná...nemala by byť ta / silnejšia?
@iwka29 ahoj, prečo nejdeš na pohotovosť? na testíku je zrejmá čiaročka
ahooj @nicolevr a samozrejme aj ostatné zienky 🙂 taak vcera som bola u doktorky a robila mi sono a bola tam mala fazulka 😀 bilo dokonca aj srdiecko....mala by som byt 5tt+6....na kontrolu mam ist az o mesiac tak hadam bude vsetko tak ako ma byt, v poriadku 😀 a zienky odporucila by som vam uzivat macu nam po roku a pol pomohla 🙂
@butterfly333 zadari sa na buduce a budu // pod stromcek
@leto79 verím aj ja tomu že další mesiac je moj a že sa to konečne podarí.Dakujem.A ty sa ako cítiš všetko zatial ok??
@butterfly333 a po ovulke vela vela pi
@leto79 po ovulke mam vela pit?? prečoo a čoo vodu či??
@butterfly333 ano vodu, nam to radia po transfere, ze je to velmi dolezite, maternica sa zvlhcuje a tym lepsie "lepi", tak myslim ze to plati aj pri prirodzenom otehotneni
@leto79 dakujem ti moc za radu určite budem vodu pit poctivo verím že to pomože.Lebo je už potom človek zufalí ked sa nedarí no treba mat trpezlivost a všetko bude. 😉 😉
@butterfly333 a este jest cerstvy ananas, hlavne ten stred a dat si denne pohar cerveneho vinka. A do ovulky jest chilli papricky. No mozno jevto hlupost, ale ja som to robila
@butterfly333 vyskusaj, nic tym nepokazis
@leto79 ja par dni pred ovu pijem grep.džus a chilli papričky jem bežne doma skoro každy den až mi slinky tečú ked si ich idem dat no mám z nich kyselinu strašnu.A tie chilli papričky kedy treba jest cez ovu?či do ovu?
@butterfly333 chilli len do ovu, prejrvuju maternicu, potom uz nie aby to nnemao opacny efekt. Ja tiez pikantne mooooozem a rada

@radulienka2 Podla mna bude 🙂 Krasne testy. Tisko gratulujem.