Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vcelicka29 wer a teš sa zaslúžiš si to ;)))
@vcelicka29 jejooo 🙂) Kraaasn
@vcelicka29 jejooo kraaaasne 🙂) Gratulujem...a nech ciarocka krasne tmavne ;)
@veronikax dakujem,snad bude,je slabulinka
@vcelicka29 gratulujem kolko si dc? Kedy si mala dostat? 🙂
@kudusko dakujem. Som 33 dc.
@vcelicka29 gratulujemmmm super paráda 😀😁😁
@vcelicka29 kraaaaasny rozdiel 🙂)) Paraaaada 🙂)) gratulujem a krasne tehulkovanie prajem ;)
@andreasmola
@veronikax dakujem vam dievcata
Tak ahojte baby.isla som na ultrazvuk aby mi doki pozrel ci nemam cystu bo mam pozitivne testy a niekedy dost ostre pichanie v podbrusku.Vajecniky nepozrel bo sa ponahlal ale povedal ze vidi zacinajucu graviditu.este stale neverim🙂dufam ze bude vsetko v poriadku.Tehulky picha vas v podbrusku?Aj ked nahle vstanem taka ostra bolest
@vcelicka29 kraaasny pozitivny 🙂 No bude tam babulka! Juheeej
@juland dakujem.alebo babulko.tesim
Baby ale od soboty mi nesilnie ciarka☹ a je normalna tato ostra bolest v podbrusku?
@anitu daj testy.. aka ostra bolest? Pichanie?
@andreasmola ale predosle testy mi uz troska vybledli.ta ciarka neni ani taka aka bola v nedelu poobede.inak tu mam odfotenu asi o tri stranky dozadsie.niekedy tak bodne.
@anitu to je ale dosť silná čiarka, nerobila si dalšie testy inou značkou?
@medovka14 gratulujem 3 babetko? Jejj superrr aj mi chcemee 😊😊
@andreasmola hádam bude 🙂 chcem počkať do víkendu s ďalším testom, ale asi to nevydržím 🙂 možno vo štvrtok skúsim, či aspoň zosilnela 🙂
@medovka14 a inak ake dlhe mavas cikli? A ovu si mala asi kedy. ☺?
@medovka14 supeeer gratulujemmm aj my chceme dalšie no zatial sa nedaríí,
@anitu ja som bola 33 dc vcera a robila som si test navecer a bola slaba ciarka,skus zajtra rano,to som mala ovela silnejsiu. A nepicha ma nikde,len som spava a mam naliate prsia.
@medovka14 blahozelam.mozme spolu tehulkovat.🙂

@ivka7183015 nechce sa mi verit.po roku a pol neuspechu.cela sa trasiem