Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anitu aj z ranneho mocu?
@anitu ale nemozes porovnavat ciarky na roznych znackach testov... Iba ta to stresuje. Kazdy test ma inu davku pigmentu, dokonca aj na tej istej znacke sa treba pozerat aj na intenzitu kontrolnej.
Ja ta chapem, ze sa bojis, 4 x som potratila, viem, co je strach o babo... ale strasne zle si robis. Lekar ti potvrdil tehotenstvo, tak si ver!!! A hlavne tomu babatku 😵
@andreasmola cykly mam tak 32-34, obuv bola cca 16 DC 🙂 a vtedy bolo aj... 🙂
@butterfly333 my si v podstate nedávame pozor cca 8 rokov.. Neriešila som ovu atď, sme si povedali, že keď to príde tak príde 🙂 ale trvalo to dlho 🙂 Minulý rok som bola tehu v lete ale nevyšlo to :( dúfam, že teraz to bude ok 🙂
@vcelicka29 Aj ja gratulujem 🙂 kedy sa chystáš k Dr? A máš už nejaké príznaky? Mňa napína, keď si čistom zuby, mala som to aj pri dvoch starších, vtedy mi to docvaklo 🙂
@senselinka V sobotu a v nedelu test komfort.taka ista ciarka.V nedelu lady max poobede silnejsia ciarka.Ale rano uz zase slaba.A dnes komfort slaba ako v sobotu.Dve pekne silne ciarky som este nevidela.Dnesny by som nazvala duchom..Iba vak mi videl.Nemam potvrdene.
@medovka14 priznaky ani nie,naliate prsia a spava nemoc🙂 az po novom roku pojdem,niet sa kam ponahlat.
@anitu ak videl vak, je to super!!!
Ak mozes, poukladaj testy za sebou a odfot ich spolu a daj nam ich sem, pozrieme sa na to 😉
@senselinka ale uz je mozne ze videl vak v 4tt? :-0
@anitu a urcite si len 4tt? Kedy si mala ms?
@vcelicka29 ja by som rada isla cca o 2 tyždne ešte pred vianocami 🙂 bude z toho skvelý darček 🙂
@senselinka koncom oktobra ale ja mam dlhe cykly.ovu bola asi na 16dc a dnes som 33dc.mozno ide o biochemicke teho..kebyze neberiem duphaston mozno by mi ms uz aj prisla.no,ciarky trocha zoslabli a na fotke nevidiet dobre ciarky na testoch komfort.31dc som mala silnejsie ciarku ako dnes..
@anitu ak si 33 DC, tak uz koncis 5tt, co moze byt dutinka viditelna.
Myslim, ze tie kazetkove testy zosilneli a co sa tyka pruzkoveho, porovnaj aj kontrolnu ciarku. Na tom prvom teste je ovela silnejsia nez na druhom, takze test obsahoval viac farbiva a logicky bude slaba ciarka aj ta testovacia na druhom teste.
Ak si sa ale rozhodla,ze tehotna nie si, tak mozno aj keby si bola, tehotenstvo ti skonci... Darmo nam tu odfotis test, ked stale tvrdis, ze je to omyl, nepocuvas nase rady, pozitivne myslenie ti vobec nefunguje... Ak len potrebujes pocut, ze ok, nie si tehotna, je to omyl a nie naopak, nestojis o podporu, potom ti ju davat nebudeme, ale na to sme sa v tejto skupinke nestretli 😉
@nynyky ahoj moja ako si pochodila u doktora? ja som bola v piatok na krvi, doktorm ma nepozeral ani nic ze az teraz 8.12 mi spravi to velke sono tak som zvedava ze pomeria svetko a urci aj datum porodu a tak. tak uz sa tesim kedy uvidim malu bublinku opat :D a nevolnosti mi presli takmer uplne aj unava mi presla mam viac energie. akurat som chytila cez vikend crevnu virozu tak som repvracala a presedel na WC celu sobotu aj noc. ale uz som zas fit ..
Myslela som si ze sa mi bude tazsie vstavat o stvrtej rano ale v pohode.A este 9hodin stojim na jednom mieste..
@senselinka vies snezime sa dva a pol roka a ked som mala ducha na teste som cakala ze mi bude tmavnut.no a ked vidim ze nic tak ma to xnepokojuje.Ani priznaky nemam zatial zuadne.Dufam vsetko je tak a bude ako ma byt.Asi v pondelok skocim na krv hcg.SA vo stvrtok mam ist na ultrazvuk.Sestricka vravrla lrkarovi ze 4tt+3.
@anitu hovorim, ja ta chapem, potratila som 4x
Tmavnut test nemusi denne, hcg rastie kazde dva, tri dni. Ak si 4+3tt, tak si v piatom tyzdni a od kontroly lekara asi aj 4+6tt.
A vies, nikto ti tu nezaruci, ze to bude ok, viem, co je strach z potratu, z nezdraveho tehotenstva, snazime sa ta sice upokojit, ale nie sme lekari, ani panbozko, ak to ma dopadnut zle, mozme ti napisat, aj ze cakas trojicky a porodis ich prirodzene, nebude to pravda...
Ale ak budes takto stresovat, bude to robit velmi zle tebe aj babu.
Teraz mozes len cakat, oddychovat, tesit sa... A verit. Priroda je mocna carodejnica, moze ta neskutocne prekvapit. Bohuzial, raz pozitivne, inokedy negativne, nikdy dopredu nevieme 😉
@senselinka no veru mala by som to brat pozitivne.vera som bola u lekara a tam vraveli 4+3tt.kedze moju gyn zastupuje druha som rozmyslala ci sa vypisat u obvodneho do buduceho tyzdna.9hodin stojim a este k tomu zvaram.Ale nie take s kuklou🙂Alebo pockat na sono.
@anitu ak mas moznost, chod na PN
@anitu moja ja mám za sebou 3 biochemické, MA a jedno mimomaternicové a mimomaternicové a biochemické sa mi prejavili netmavnúcimi testami. bohužial, keď je vajíčko slabé tak sa jednoducho prestane vyvíjať. Na jednej strane to môže byť tým, že ti jednoducho to hcg do moču neprechádza tak, ako by malo, prípadne nekvalitnými testami, ale bohužial moja skúsenosť je tá, že pri slabých testoch som o mimi vždy prišla. Veľmi ti držím palce, aby tvoje tehu bolo prosperujúce. Teraz sa hlavne šetri, papaj kyselinu listovú a oddychuj. Držím ti palce.
@anitu Ahoj , prosím ta nemysli negativne že hned je všetko zle a nič nejde tak ako má . Hned by si isla na pn a čo ti to pomoze ? Musi ty maximalne upravit cas v praci a popripade ta musi dat niekam inam na inu poziciu kde sa tolko stat nebude. V tehu sa odporúčajú vždy rovnake testy pouzivat a ked doktor videl vacok, tak treba este pockat a nie hned negativne mysliet potom si to len nahovaras a skodís nie len sebe ale aj tomu miminku . Skús sa neako vzdať toho negativneho myslenia a uvidíš všetko bude v poriadku každemu tmavne čiarka ináč a hcg stúpa taktiež kazdemu rozne . Šup do pozitivneho myslenia a všetko bude v poriadku držím palčeky .
No bude aj tak ako ma byt.Uvidime.Nejak zacinam vela cikat🙂 Nevadi tesim sa aj tomu🙂
Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či nemáte skúsenosť niektorá s týmto skúsenisť. Robila som si test a druhá ciarka mi vyšla takej šedej farby. Myslíte že chybný test? Skusím druhý len mi to stále vrta vvvv hlave
@nynyky no moja nezavidim ti ja prikladam ustup nrvolnostiam vyrovnaniu hormonou a hlavne tomu ze som v praci a tu jedmoducho musim pracovat a venovat sa deckam. Inak by som sa mozno dodnes lutovala. Ale neboj sa nic netrva necne prejde to mozno uz o par xni. A aspon vies ze je vsetko ok ked ti je stale zle. Mbe to tak zo dna na den ustupovalo. Snad budeme ok. Do utork musime vydrzat dako.

@vcelicka29 no ved to ze ja mam od soboty takuto istu.