icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nynyky
2. dec 2015

@nikijur ja niesom schopna nic spravit.cely den len lezim.muz sa stara o celu domacnost ja len grcam :D uz som schudla 5kg, tak dufam ze uz to v 2trimestri prejde a uzijem si sviatky v pokoji 🙂

nikijur
2. dec 2015

@nynyky ja som prevracala a prehnackovala len jeden den a kilo bolo dole....popravde neviem si to ani predstavit co prezivas....drzim palce nech to cim skor prejde...a zajtra sa ozvi

veronikax
2. dec 2015

@nikijur mozes nam sem hodit foto ? 🙂

nynyky
2. dec 2015

@nikijur ano dam vediet 🙂 ides aj na ten nt screaning? Ja pocitam ze buduci tyzden ma asi objedna a modlim sa nech su len do re spravy a mam krasny darcek k 30tke 🙂

medovka14
2. dec 2015

@vcelicka29 som to nevydržala a urobila som si teraz zase test, tak už to sú dve čiary 🙂 v skutočnosti je ešte lepšie vidno 🙂 🙂

nikijur
2. dec 2015

@nynyky no netusim co je to ten nt screning. Ale v utorok idem na to prvotrimestrislne sono s merania a povedal ze potom sa dohodneme co dalej. Takze v utorok budem mudrejsia

nikijur
2. dec 2015

@veronikax aku fotku???

mimka11111
2. dec 2015

ahojte kočky, prosím vás, testovali ste volaktorá tehu testom po záruke a výsledok bol správny? som 10DPO a 12deň po pregnyle....pregnyl som testíkovala a už 8 DPO som sa dopracovala k čistému testu 😀 , včera sa mi však na teste zdalo, že čosi vykúka,dokonca ružové 😅 , dnes tiež, pre istotu som bola v lekárni kúpiť iný testík a až po testovaní som si všimla, že je do 10/2015 😢 ...na ňom mi vyšla tiež druhá palička,slabulinko ružová a teraz neviem, či ten výsledok môže byť hodnoverný....úplne chápem, že je ešte priskoro na testovanie, ale nevydržala som 😒 testík sfotiť neviem, mám blbý mobil a k tomu bez blesku....nič by nebolo vidieť

andreasmola
2. dec 2015

Ahojte baby dnes som 27dc asi tak 13dpo pred chvilou som robila testik co si mislite?

anitu
2. dec 2015

@mimka11111 mozno ze sme aj testovali len sme nevedeli ze je po zaruke.Ak si mala na inych testoch ciarku tiez,si myslim ze mozem verit tomuto testu.Vyskusaj este iny o dva dni

anitu
2. dec 2015

Fuh ja sa strasne citim.Rano este bolo v pohode ale teraz som velni unavena.Citim sa ako opita.Toto o stvrtej vstavanie ma asi znici do konca tyzdna.Mozno aj na mna nieco leze,bolia ma oci.fuuu citim sa na prd.

anitu
2. dec 2015

@andreasmola zee je pozitivny🙂

andreasmola
2. dec 2015

Pridavam dalsie foto 😀

andreasmola
2. dec 2015

@mimka11111 daj testik kukneme sa naň 😀

juland
2. dec 2015

@andreasmola Pozitivny 🙂))) Juheeej :-*

veronikax
2. dec 2015

@mirkasan hod nam sem foto ;)
@nikijur prepac... stlacila som zle meno 🙂)))

mimka11111
2. dec 2015

@andreasmola nedá s mi, nebolo by nič vidno, len rozmazane

veronikax
2. dec 2015

@andreasmola gratulujem 😉 ;)

veronikax
2. dec 2015

@mimka11111 potom tazko poradit... 🙂 Podla foto by sa lepsie radilo 🙂 Ale skor si myslim...ze po zaruke test NEMUSI ukazat a tehu si ... ako keby malo vyhodit ciarku...ak hcg v krvi nie je 🙂)) Takze ak tam ruzovu ciarku mas...tak gratulujem 😉 🙂

andreasmola
2. dec 2015

@juland
@veronikax
@anitu Dakujem baby tesím sa! Uvidíme krvny test este čo ukáze..😁😁

mimka11111
2. dec 2015

počkajte dievčatá, trochen na tom pracujem 😀

anitu
2. dec 2015

Myslim ze sa mi spusta ms.A to beriem aj duphaston☹Radsej ms ako ma.Tolko o pozitivnom mysleni..

mimka11111
2. dec 2015
meli8412
2. dec 2015

@mimka11111 daj test na stol a z vrchu odfot. Fotka je strasne tmava a rozmazana.

veronikax
2. dec 2015

@mimka11111 nejaky biely podklad ;) A kludne mozes dat prec to umele puzdro 🙂

andreasmola
2. dec 2015

@anitu 😣😣 je mi to lúto a urcite ms?

mimka11111
2. dec 2015

lepšie sa mi to nedá ☹ , nemám dobrý foťák ☹

anitu
2. dec 2015

@andreasmola myslim ze ano.dovtedy asi mohlo byt dobre ked som mala silnejsiu ciarku.A na duhy den opat slabsiu.No ani duphasyon mi nepomohol.

stevvvka
2. dec 2015

baby, ako rozlisit ducha od kanalika??

mimka11111
2. dec 2015

@stevvvka duch je ružový, kanálik sivý,resp. je to taká predtlačená čiaročka