Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vcelicka29 som to nevydržala a urobila som si teraz zase test, tak už to sú dve čiary 🙂 v skutočnosti je ešte lepšie vidno 🙂 🙂
ahojte kočky, prosím vás, testovali ste volaktorá tehu testom po záruke a výsledok bol správny? som 10DPO a 12deň po pregnyle....pregnyl som testíkovala a už 8 DPO som sa dopracovala k čistému testu 😀 , včera sa mi však na teste zdalo, že čosi vykúka,dokonca ružové 😅 , dnes tiež, pre istotu som bola v lekárni kúpiť iný testík a až po testovaní som si všimla, že je do 10/2015 😢 ...na ňom mi vyšla tiež druhá palička,slabulinko ružová a teraz neviem, či ten výsledok môže byť hodnoverný....úplne chápem, že je ešte priskoro na testovanie, ale nevydržala som 😒 testík sfotiť neviem, mám blbý mobil a k tomu bez blesku....nič by nebolo vidieť
@mimka11111 mozno ze sme aj testovali len sme nevedeli ze je po zaruke.Ak si mala na inych testoch ciarku tiez,si myslim ze mozem verit tomuto testu.Vyskusaj este iny o dva dni
Fuh ja sa strasne citim.Rano este bolo v pohode ale teraz som velni unavena.Citim sa ako opita.Toto o stvrtej vstavanie ma asi znici do konca tyzdna.Mozno aj na mna nieco leze,bolia ma oci.fuuu citim sa na prd.
@andreasmola zee je pozitivny🙂
@mimka11111 daj testik kukneme sa naň 😀
@andreasmola Pozitivny 🙂))) Juheeej :-*
@andreasmola nedá s mi, nebolo by nič vidno, len rozmazane
@andreasmola gratulujem 😉 ;)
@mimka11111 potom tazko poradit... 🙂 Podla foto by sa lepsie radilo 🙂 Ale skor si myslim...ze po zaruke test NEMUSI ukazat a tehu si ... ako keby malo vyhodit ciarku...ak hcg v krvi nie je 🙂)) Takze ak tam ruzovu ciarku mas...tak gratulujem 😉 🙂
počkajte dievčatá, trochen na tom pracujem 😀
Myslim ze sa mi spusta ms.A to beriem aj duphaston☹Radsej ms ako ma.Tolko o pozitivnom mysleni..
@mimka11111 daj test na stol a z vrchu odfot. Fotka je strasne tmava a rozmazana.
@mimka11111 nejaky biely podklad ;) A kludne mozes dat prec to umele puzdro 🙂
@anitu 😣😣 je mi to lúto a urcite ms?
@andreasmola myslim ze ano.dovtedy asi mohlo byt dobre ked som mala silnejsiu ciarku.A na duhy den opat slabsiu.No ani duphasyon mi nepomohol.
baby, ako rozlisit ducha od kanalika??
@stevvvka duch je ružový, kanálik sivý,resp. je to taká predtlačená čiaročka

@nikijur ja niesom schopna nic spravit.cely den len lezim.muz sa stara o celu domacnost ja len grcam :D uz som schudla 5kg, tak dufam ze uz to v 2trimestri prejde a uzijem si sviatky v pokoji 🙂