icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
2. dec 2015

@mimka11111 fuha ... ja tam nic nevidim ... akurat kusok rozliate farbu vedla ciarky .... ale tam kde by mala byt tehu ciarka tak nevidim ZATIAL nic ;)

jaruska18
2. dec 2015

Predchvilkou robeny tehu test..co poviete? 🙂

mimka11111
2. dec 2015

@veronikax na fotke nevidim ani ja nic 😀, ale v skutocnosti tam je...no neva, musim len cakat

butterfly333
2. dec 2015

@jaruska18 ja tam nič nievidím už ti ms meška??

meli8412
2. dec 2015

@jaruska18 ja tam vidim mini ducha, skus testnut rano alebo o 2 dni. Drzim palce!

maminka1986
2. dec 2015

@jaruska18 ahoj skusila som to urpavit ale nevidno nič .asi to bude kanalik..skus ráno

maminka1986
2. dec 2015
veronikax
2. dec 2015

Negativ vytahuje aj kanaliky ;)

veronikax
2. dec 2015

@jaruska18 skus aj rano testik ;) Budem carovat 🙂))

jaruska18
2. dec 2015

@veronikax vyskusam az v piatok 🙂

andreasmola
3. dec 2015

Spodne je dnesné 😁😁😁 ja sa tak tešímmm!

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola super a už ti ms meška?

andreasmola
3. dec 2015

@butterfly333 este nemeská som 28dc a mávam 34 dnove cikly +- 2dni ovu som mala približne 20teho.. 😊😊

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola noo na 28DC to vyzerá celkom dobre a čo príznaky nejake máš?? Aj si si robila ovu testy?trafili ste sa do ovu?Ja dnes len 9DC ovu okolo 15DC len dufam že sa trafíme do ovu,a že sa zadarí lebo mm bol na spermio teda spermie zdrave je ich dost aj su pohiblive no niektore su lenive tak berie všetko možne aby sa trocha rozhýbali len to asi nezaberie hned ale to vraj potrva aj dva mesiace tak som zvedava.

andreasmola
3. dec 2015

@butterfly333 no vieš čo mam priznaky také mensie...už asi tyžden mozno aj viac mam take mierne citlivé prsia aj tvdšie 😀😀 už tižden ma boli chrbát a 1den ma došt boleli ladviny ..ale boli sme aj chori takže tie ladviny neviem na stopro...a asi pred par dnami mi praskala panvova kost jeden den ked som vstala z postele ..😀😀 vieš čo 16 tého sme boli spolu z mm a hned na druhi den sme boli chory takže potom nič.. a predsa sa zadarilo 😀😀 tesíme sa .. sorry za pravopis 😊

andreasmola
3. dec 2015

@butterfly333 asi spermie prezili pár dnii 😁😁😂😂hihi lebo ovu som mala asi tak 20tého

vcelicka29
3. dec 2015

@medovka14 parada,tiez som rano testovala

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola no parada tak to je super že sa vám zadarilo no dufam že aj nám sa zadarí.Len aby mal mm spermie ok.Ja mám ovu až okolo 15dc tak len čakat zatial do ovu no už cítim trocha pravu strani take pichanie tak ovu sa blíži.Dlho sa snažíte??

medovka14
3. dec 2015

@vcelicka29 super 🙂 🙂 aké testy používaš? Ja som mala tiež takéto, včera som kúpila taky kazetový, no ráno bola slabá čiarka, trochu mám stres z toho

butterfly333
3. dec 2015

@vcelicka29 jeee krasny aj ja už chcem takýýýýý

vcelicka29
3. dec 2015

@medovka14 myslim,ze to su lady secret z lekarne.nemaj stres,moze byt slabsi pigment.ja uz nebudem testovat,uz len tesit sa.

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola toho 16teho ako píšeš že ste boli spolu tak to si mala presne v den ovu ?

medovka14
3. dec 2015

@vcelicka29 môže byť, tiez si asi počkám čo povie Dr 🙂

andreasmola
3. dec 2015

@butterfly333 na prví sup sa podarilo 😁😁 tesíme sa.. nie vtedy ma začali boliet vaječníky takže tie spermie museli stát a čakat pár dni asi.. najlepsie ak začnete už dnes!

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola no parááááda na prvý šup to je krásne.My sme začali pred rokom v oktobri.V apríli sme dali pol ročnu pauzu lebo mi operovali nohu aj koleno tka sme to stopli na pol roka a znova sme začali v novembri.Tak dnes som 9Dc citim trocha pichanie na pravej strane neviem či už skušat ovu testy no ovu mavam okolo 15DC.Bože kiež by sa aj nam už konečne zadarilo.NO od ms davame sexik každý druhý den no prerd ovu je vraj dobra pauza na pár dni.

andreasmola
3. dec 2015

Mi sme mali 14teho potom 16teho a potom nič! Nedávala som tomu moc nádej ale včera som zostala prekvapena 😊😊 tak skuste o dva dni držim vam pančeky !
@butterfly333

nicolevr
3. dec 2015

@jaruska18 ja tam dusika vidim 🙂 daj testik o 2 dni znova 🙂 bude pekny 🙂

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola no sexík dáme dnes včera nebol tak dnes bude a potom zajtra pauzu potomuž ide víkend to dame.No asi tie 3-4dni pred ovu dáme pauzu,a vo štvrtok idem ku gyn koli genetike neviem čo mi bude robit no spýtam sa ho či ma hned nepozrie či folik nejaký dorástol a ako somna tom.

andreasmola
3. dec 2015

@butterfly333 okej potom daj vediet ako si dopadla 😉 želam pekny deň!

butterfly333
3. dec 2015

@andreasmola jasne dam vediet a dufam že len dobré spravy budu. Pekný dník aj tebe. 😉