icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
13. dec 2013

@bubu4125 presne tak. no a ráno zaves, aj ja tu dám ten svoj.

bubu4125
13. dec 2013

@lene27 mám také tušenie, že to vyšlo...ms mi nikdy nemeškala, vlastne len pri mojich troch tehu...a nikdy som nemala cyklus dlhší ako 29dní...a tie pocity? no čudné!!! cítim v krku čudnú guču...kríže bolia, skoro nič nepijem a cikám ako by som vypila už min 3l vody, bradavky ma akosi pália a prsia bolia...a tá včerajšia čokoláda? no koniec....a dnes som podávala mm ocot, otočila som sa mu chrbtom k u kuch.linke a hovorím, že ako otvoril ten ocot, mi to udrelo do nosa, a on ho vôbec neotvoril...podbruško bolí, ale len tak v strede, do bokov sa mi to vôbec neťahá....... pomooooooooc!!!!!!! začínam mať obavy z tohto!!!! 😖

lene27
13. dec 2013

@bubu4125 tú guču, čo ty mám už v hrdle zopár dní, mňa do toho ešte začalo bolieť hrdlo. A takú tupú bolesť v podbrušku, dakedy pichá v bokoch a včera som 5 minút cítila že mi to išlo až k chrbtici. Práve sa mi stalo, že sedím, píšem a skoro som musela utekať na záchod, lebo sa mi nenápadne zdvihol žalúdok a keby som neprehltla, tak asi budem zvracať. Nemaj obavy. Zajtra testík a budeme vedieť na čom si. 🙂 Už máš kúpený?

clarissa
13. dec 2013

@25kikuska25 Odporucam Mamatest 🙂 Da sa kupit ako dvojbalenie kde su dva pruzky alebo aj jednobalenie,kde je jedna tycinka..Ja som mala vzdy tieto a ukazali mi tehu skor ako ine a vzdy spolahlivo.Tak drzim palce 😵

bubu4125
13. dec 2013

@lene27 včera som kupovala, dnes som robila, tak ešte na zajtra tam mám...stále mám pocit na takú riadne nechutnú mrchu!!!!
a dnes som sa riadne naťahovala, možno až z toho mám také bolesti....

lene27
13. dec 2013

@bubu4125 tak budem ráno držať palce, nech je to pozitívne. Môžeš aj ty mne, aby mi druhá čiarka stmavla a neutiekla ... 😕

majka_3
13. dec 2013

@lene27 moja potichucky gratulujem 😉 a zaaarooven sa velmi tesim s tebou 🙂
mam kupeny test no neskusala som poobede...citim ze nic nebude s toho.. 😒 ale som rada a dufam ze aspon tebe sa to podarilo 😉

bubu4125
13. dec 2013

@lene27 samozrejme, že budem držať palce!!!! a aj
@majka_3 ...neboj, nič nie je stratené!!!!!

lene27
13. dec 2013

@majka_3 no dúfam,že to bude všetko ok... a že to naozaj vyjde. zatiaľ nikomu nehovoríme...som si povedala, že až po 1.trimestri, ak to tak naozaj bude. čo už nie je až tak ďaleko, keď toto má byť 5tt. Som si povedala, že ti musím poďakovať, že si ma včera tak navnadila, lebo by som naozaj skúšala asi až v nedeľu...ale aj to bude. ešte mám dva testíky v zálohe, takže bude aj zajtra aj pozajtra a keď sa naštvem, keď zajtra nebudú také čiarky, aké by sa mi páčili, tak sadnem do auta a pôjdem si kúpiť ďalšie...🙂 a teraz čakám, kým mi zavolá mm, lebo majú v práci kapustnicu a ja mám po neho ísť...najlepšie, že sa mi tak začalo odgrgovať, že cítim v hrdle zvratky a som zvedavá, či odšoférujem po neho... a pritom som nič nejedla...teda dve žemle čo som už aj zabudla...

majka_3
13. dec 2013

@lene27 noo moja tak sa drz... 😉 a zajtra hned foto 🙂 aj ja asi zajtra skusim...ale mam vazne strach...
teraz sme boli na navsteve a som pestovala dvojmesacneho krpceka....juuuuj ake malinke klbko 🙂
daj si pomaranc ak mas to je dobre na take veci 😉 preco nekupis ten digi? ked sa ti nebudu pacit tie ciarky sprav ten a mas istotou 😉
zasa ma boli brucho...az krize.... stale sa kontrolujem ...a par dni do zadu aj ten pocit ze aaa uz som dostala.hovorim mm ze no uz som dostala....proste ten pocit ako keby teciem a pridem na wc a nic....tak dufam ze to tak aj ostane...hned by som isla spravit test...
a v lekarni mali len tie kezetove rapi clear...co ma dost stve.... 😠
@bubu4125 aj ja tebe drzim palce...a dufam ze skoncime // 😉

majka_3
13. dec 2013

@lene27 cicuska este by ma zaujiiimalo aky mas ovulacny 🙂 nerobila si? nebudes robit? 🙂

lene27
13. dec 2013

@majka_3 maji, s tým tečením.. to som mala presne dnes takto, som mala taký pocit, že zo mňa tečie krv alebo voda až som to šla skontrolovať na WC. A nič, len taký mokrý pocit. Zajtra bude hneď z ranného, neboj. V dvoch lekárňach, kde som bola dnes digi nemali a ak mi vyjdu ďalšie dva pozitívne, tak myslím, že ani digi na tom už nič nezmení. A ja som dnes náhodou objavila lekáreň v PP, kde mali mamatest, tak som hneď zobrala aj som sa zabudla pozrieť na tie dve ďalšie krabičky, čo mi ponúkala teta za pultom. a v druhej ladymax, nech nemám rovnaké značky...rapiclear som hneď zavrhla a spokojne som sa vrátila, že uvidím, či nebude nejaký duch, veď by aj mohol byť. 🙂 tak dúfam, že zajtra bude diaľnica...ale na tých druhých čiarkach bolo zaujímavé to, že neboli rovnomerné...jednu stranu čiarky mali silnejšiu ako druhú...vieš ako keď to isté máš na ovu teste. takže žiadna pretlačenina.
Pomaranč neviem, ale mandarinky by boli 🙂 ďakujem za radu. Idem si po nejakú 🙂
ja verím, že všetky budeme mať čoskoro dobré správy a krásne Vianoce 🙂

lene27
13. dec 2013

@majka_3 ovu som nerobila, aj som na nich zabudla, zlatko moje 🙂 ale teplota mi išla na 37 C... takže vyššia. potichu dúfam,že to bude pozitívne. ale mm som musela povedať, by som to nevydržala, veď sme v tom spolu a on by si hneď všimol, že sa niečo deje.

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 ale jasné....síce mám z toho obavy asi...zrazu ma chytila panika...
aj ja sa stále kontrolujem, tiež mám pocit, akoby už som fakt tiekla a nič...bruško ma bolí stále...

majka_3
13. dec 2013

@lene27 jasne moja... ved ja uz som nemala prilezitost ist do inej lekarne bolo uz 20 hodin...cize uz zatvoreneee.....tak aspon nejaky no... ...a mas aj ovu testy? ak ano sprav len tak pre zaujimavost rano 😉

majka_3
13. dec 2013

@bubu4125 aj mna a teraz ma boli vazne dost ☹ hm.... kurnik ale ma lomcuje si spravit test... 😠

bubu4125
13. dec 2013

@lene27 sprav si potom aj ovu, som zvedavá...
a mm som ešte ani nepovedala, že mi ms mešká....nemá vôbec o tom prehľad...chcem počkať a dať mu to pod stromček...spravím krásny mini darček od drobčeka, teda ak to bude ozaj tehu...

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 sprav! nebudeš kľudná pokiaľ si ho nespravíš...

lene27
13. dec 2013

@majka_3 presne mi napadlo, že by sme vedeli, ako vyzerajú ovu...ťa lomcuje? 🙂 tak si sprav. ja som tiež poobede neodolala a som rada. 🙂

majka_3
13. dec 2013

@lene27
@bubu4125 hm..jedine ak by mala zaspala..tak musim cakat.... ak nie rano som tu a skontrolujem vase fotky s // 😉

lene27
13. dec 2013

@bubu4125 verím, že bude a pekne ho prekvapíš... ja som nechcela čakať, keďže sa snažíme už dosť dlho a on je mesiac, čo mesiac z toho smutnejší, lebo má pocit, že je to jeho vina.

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 aj ja čakám, kým mi malá zaspí....o chvíľu idem do roboty pre mm...ach do tej zimy....sprav si ho... 😉

@lene27 dúfam, a dúfam aj to, že ak to výjde, to by som už mala byť cca 6tt ak by som išla k dr, by mi spravil aj foto bodky malej 😀 by som kúpila foto rám a spravila taký malý pozdrav...

radkatom
13. dec 2013

@lene27 jeeeeej tehulkaaa. Blahozela a prajem silnejsie a silnejsie kolajnicky 🙂

radkatom
13. dec 2013

@majka_3 maji ja tam nieco vidim. Na tej druhej je to jasne ale aj po zaschnuti to vidim. To je ten test po zaruke alebo novy? Urobis zajtra novy? Strasne drzim palce nech su //.

maji182
14. dec 2013

@adamnela no ja som si dnes spravila zase test a tam nič ... a zase na vecer jemne spinenie ... a nic ...normalne som z toho smutna

valika1210
14. dec 2013

@majka_3 ahooj tak ako skusala si testik? 🙂

majka_3
14. dec 2013

@bubu4125
@radkatom
@valika1210
@lene27 tak baby spravila som tu ruzovu kazetku....je tam duch......ale mm povedal ze to tam bolo aj minuly mesiac.no mne sa zda ten duch ruzovy...a objavil sa hned ako som tam nakvapkala......ideme momentalne na celodenny nakup...cize pridem domov vybavena testami....urcite priebehu dna zopakujem... a ak sa bude dat vas pridem nakuknuuut 😉

valika1210
14. dec 2013

@majka_3 tak prijemne nakupovanie a cakame foto 🙂

bubu4125
14. dec 2013

No dievčatá, teplota klesla pod 37 ,očakávam ms! Testy som spravila! Ovu je skoro negatívny, čiarka je úplne bleda! A tehu negatívny samozrejme! Aj som mala niečo do ruzova,keď som bola na wc!

karmela
14. dec 2013

@lene27 ahojky jeeeeeej ja som to vedela,ze sa zadari supeeeeer 🙂 ved krásne ti vyšli testiky moja to niesu duchovia ale pekne ich vidiet bez zaostrenia.Moja teším sa s tebov uvidis ta čiarka bude silnejšia zo dňa na den.