icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
13. dec 2013

@karmela urcite kupim 🙂 a spravim este dnes 😀 duufam 😀

adamnela
13. dec 2013

Ja som na tom stale tak cudne. Vecer 2 kvpaky ako spinenie, v noci nic, rano zasa trosicka spinenie a inak nic. Aj ked brucho uz citim na mrchu, ale nic poriadne sa este nespustilo...
Nechapem to....

@maji182 ja som na tom podobne :(

majka_3
13. dec 2013

@valika1210 hm..tak veru duufam ze bud pride cim skor mrcha nech ta zbytocne nenatahuje..alebo nech sa ciiiiim skor uukaaazu // 🙂

bubu4125
13. dec 2013

A ináč to vyzerá dosť zle! Len neviem,kde je tá mrcha hnusna! Horný zelený je ovu a druhý modrý je tehu test

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 pridala som foto ovu a tehu testu a som to aj upravila v negatíve...ale ja tam nič nevidím aj keby som veľmi chcela...iba žeby som ju tam dokreslila....

majkuska
13. dec 2013

Baby s ovu testom sa da zistit tiez tehu?

majkuska
13. dec 2013

@bubu4125 Bubu na tom tehu v negative tam nieco je slabe

bubu4125
13. dec 2013

@majkuska vraj sa dá zistiť tehu, ale nejak tomu prestávam veriť....myslíš, že tam niečo je???

majka_3
13. dec 2013

@bubu4125 noo nieje vidno nic.... 😖

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 aj podľa mňa
ale
@majkuska sa zdá, že tam niečo je...no neviem...

majka_3
13. dec 2013

@bubu4125 vyskusam to aj ja upravit

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 skús, ale nedávam tomu nádej...

majka_3
13. dec 2013

@bubu4125 vies co mozno nieco by tam aj bolo....ale veeeelmi slabunke...a mozno to je len kanalik druhej ciarocky..preto som ti aj hovorila ze neupravujem uz..lebo dost sme sa takto s babami oklamali... aj moj ked upravim vyzera takto

majka_3
13. dec 2013

@bubu4125 vidis?? mozno by aj nieco bolo ale tazko povedat ze co 🙂

bubu4125
13. dec 2013

@majka_3 vidím, možno len preliačina...

valika1210
13. dec 2013

@majka_3 na tejto je ciarocka ruzovkasta taaakze mohlo by stoho nieco byt 🙂 🙂 🙂

majka_3
13. dec 2013

@valika1210 no uvidiiime co s toho bude...mam taky divny pocit ze zasa nic... 😖 nebudem predbiehat...

lene27
13. dec 2013

@karmela
@majka_3
@bubu4125
@valika1210

Takže baby, pripájam fotky 🙂 spodný je ranný mamatest, ten niečo ukázal a potom čiarky trochu vybledli...ale nedalo mi to a poobede som si urobila Dr. max test, ten do minúty ukázal druhú čiarku ....ďalší spravím až o dva dni.. 🙂 no a bola som hneď povedať mm...tak keď som mu prvý ukázala, tak že zase tam duchov vidíš? a keď druhý, tak to už ináč pozeral...myslím, že ešte teraz je v šoku... 🙂

valika1210
13. dec 2013

@lene27 waaaau tak vyzera ze budeme gratulovat 😉 🙂

lene27
13. dec 2013

@valika1210 ja som asi v nejakom šoku... normálne, že ani sa neradujem, asi mi to ešte nedoklaplo alebo sa bojím, že zajtra tá čiarka zmizne... ale pravdou je, že ak je to pravda, tak ten jeden krát, čo bolo 1.12 večer, sa to vážne podarilo. Vtedy bol mm bol preč na 4 dni a v nedeľu večer sa vrátil ......a to, že predtým sme sa rok a trištvrte snažili a pred ovu každý deň...dakedy aj 2x a nič.
@majka_3 maji, vidíš...no a teraz dúfam, že vyjde o pár dní rovnaký výsledok 🙂
@karmela
baby, okrem mm ste prvé, kto to vie 🙂 ja myslím, že tie naše rozhovory tomu napomohli 🙂 takže s tým nesmieme prestať, kým všetky nebudete tehotné 🙂 Budeme to volať Plodné rozhovory alebo Oplodňovacie rozhovory 🙂

valika1210
13. dec 2013

@lene27 boooze ani nevies ako sa stebou tesim 🙂 tfuj tfuj nech len silnie 🙂

lene27
13. dec 2013

@valika1210 val, však nemám halucinácie? 🙂 a ináč obe nabehli do 2-3 minút max, nestopovala som to, ale nabehli a ešte aj tá prvá, kým to nevybledlo a nevyschlo, bola takým slabým odvarom tej vrchnej...silnejšia na ľavej strane a slabšia na pravej.

valika1210
13. dec 2013

@lene27 vobec ziadne halucinacie.....je tam 🙂 🙂 🙂 kolko ti meska? a druha / je silna a nie ziadny duch 😉

lene27
13. dec 2013

@valika1210 nemešká... vieš ako máme s majka_3 tú posunutú ovu, čo sme sa bavili už pred týždňom, tak naozaj ju máme posunutú a ja by som mala byť 10-11 DPO (presne ten jeden deň mi chýba v tabuľke, ale už je to jedno 🙂 a som 32 DC. A majka včera, že je načase testovať a tak ma navnadila, že som ráno so sebou brala do roboty ranný moč, potom išla do lekárne a kúpila 2x 2v1 rôzne testy - mamatest a ladymax a 5 minút na WC obzerala mamatest...samozrejme, že aj potom, hoci čiarky vybledli, ráno boli oveľa silnejšie a poobede som sa naštvala a že však ešte mám 3, tak šup na WC... a to vyšiel ten silnejší. Tomu uveril už aj mm... tak dúfam, že sa netešíme predčasne. A najlepšie, že AK to tak naozaj bude, tak mu roky budem hovoriť, že vyšlo z jedného pokusu aj to už takého, čo sme mysleli, že je po OVU...a to som si ešte nadávala, že som mu dovolila na tie 4 dni ísť preč na služobku, že sme mohli skúšať. 🙂

valika1210
13. dec 2013

@lene27 taaaak paradicka 🙂 super nech vam to vide obom....aj majka uz asi testikuje 🙂 myslim ze ked urobis testik rano tak to budu jasne kolajnice 🙂 🙂
ja uz po vyvolavacke takze cakam kym dojde mrcha no a sono mam az 9 januara....tak uvidime co mi vlastne je....

lene27
13. dec 2013

@valika1210 dúfam, že nič vážne. nebola nejaká cysta? Majka testikuje, sa čudujem, že ešte tu teraz k večeru žiadny nepridala. Musím jej poďakovať, že ma včera presvedčila, lebo ja by som s tými testami začala až v nedeľu, lebo ms mala prísť až v pondelok-utorok. ... len aby bolo všetko v poriadku. a vtipné je, že z poobedného moču mi vyšiel o dosť silnejší, ale to som od rána nebola na WC.
Vali, ja si naozaj myslím, že tie naše rozhovory mi psychicky veľmi pomohli, keďže doma som sa o tom nemala s kým rozprávať, tak dúfam, že tento mesiac to bude mať taký istý vplyv na teba a zvyšok snažiliek 🙂 takže na nás nezabúdaj, možno ti zdvihneme náladu a odbúrame stres a pôjde to ľahšie... 🙂

bubu4125
13. dec 2013

Baby, myslíte, že si mám spraviť test zajtra alebo až nedeľu??? Aj keď sa niekomu zdá, že na foto v negative je niečo, neviem kedy?

valika1210
13. dec 2013

@lene27 🙂 nebooj nezabudam 🙂 no neviem kedy mne ta mrcha dojde,.....no povedal mi ye jeden vajecnik je cisty....na druhom ze su cisty takze neviem vobec.....no povedal mi teda ze sa nemam namahat.....zatial sa setrit pokial som nebola na sone lebo ze tehu nemoze vyvratit.....tak vlastne cakam ci pride mrcha ci nepride.....

lene27
13. dec 2013

@bubu4125 vidíš, že ja som už nevydržala a akonáhle boli testíky kúpené, už som testovala. ty si tak ako ja s DPO. a skús ráno aj poobede.
@valika1210 aj ja som mala cystu pred pár vyše 3 rokmi, niekoľko dní ma v kuse pichalo v jednom boku a potom som skončila na pohotovosti, pichli mi injekciu do zadku, ktorá nič nevyriešila, len ma zadok ešte dva dni bolel a nakoniec na ultrazvuku videl gyn. cystu, dal mi na to niečo a cysta zmizla. tak dúfam, že to nebude nič vážne a porieši sa to aj tu teba tak rýchlo. držím palce. a šetri sa, určite. dá sa ti myšlienkou privolať bábo? skúsim. 🙂 keď sa všetky zapojíme, tak to určite vyjde 🙂 a teda keď sa manžel posnaží.

bubu4125
13. dec 2013

@lene27 skúsim tak znova ráno... Som zvedavá! Však zajtra 13DPO, už by tam malo byť niečo vidieť!