Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@juland jeeeeee, prcek malý 😅 , nádherný 😉
@meli8412 a ty si ako dopadla uz nekrvacas javdnes hcg 433doktor vravi ze je to ok ale u mna sa mozeme tesit az ked porodim vtipny ja viem ze sa nemozem velmi vytesovat ale co mam byt smutna ja sa chcem tesit prvy ultrazvuk idem na28decembra tak uvidime ci to bude ok
@zuzulak1988 Stale krvacam, ale nastastie nie cerstvou krvou, do vtedy musim stale mat kludovy rezim, ale uz aj moj muzicek zabuda, ze musim mat, ale co uz, zas mozem byt rada, ze tolko robi, mojej znamej manzel by poslal deti k svojej mame, ani hodinu nevie byt vkuse s nimi, ked neni doma manzelka.
@zuzulak1988 Super, krasne rastie hcg. Drzim palce, potom daj vediet, ako si dopadla toho 28.
@meli8412 ah tak dufam ze ti to co najskor prejde to krvacanie no to hej aj moj ma teraz poobedne tak tiez som na malu sama a stale treba daco doma nikde nemozme ist kedze som pn no co uz hlavne nech je male v poriadku
@zuzulak1988 Presne, kvoli niecomu to robime..., pre stastny koniec. Drzim palceky 🙂 Drzkajte sa.
@meli8412 podobne zatial pa
Baby poradíte mi? Čo je lepšie som po MA a teraz mám 5tt, mám ísť pre istotu hneď k doktorovi? Lebo potom ordinuje až od 11.1.2016
@anitu určite sa daj vypísať, prípadne zamestnávateľ je povinný preradit ta na inú prácu, nenechaj to tak, máš svoje práva teraz nejde len o teba. Vypísať ta ma gyndoska, zatlac na nu, od minulého leta je nejaká vyhláška že tieto tehu a ine gynekologické veci nemôže obvodak vypísať, respektíve nie na dlhý čas,takze ak sa ti nepodari zmeniť prácu, tak zmeň lekára, neriskuj, lebo niekomu sa nechce plniť to čo musí...
@anitu Ahoj. Velmi Ta nezávidím... Keď som bola teho so synom, bolo mi zle pri cestovaní. Každý deň som cestovala 2 hodiny do roboty, a 2 hodiny domov. Mala som strašne silné grče v podbrušku. Hovorila som to gynekolovi, a on mi hned vypisal na PN. Takže cca. od 8 tt som bola na PN. Môj lekár mi hovoril, že stači, keď mu hovorím, že chcem byť na PN a on to bez problémov vybavuje. Prvé ja bábo a mama, ostatné veci sú podriadené.
@kakatulik. A je normalne že sa necitim tak ako pti yom prvom? Ako meska mi ms, pobolieva bruško ako na ms ale nebolia ma prsia bradavky len veeelmi máličko až skoro vôbec.
@anitu to je už čo za čuču? ja som bola takmer celé tehu PN
@anitu tak chod nech ta vypíše obvodna ja som mala rizikove tehu a obvodna ma vypisala,vždy iba obvodna a nie gyn tak sa ti to neda??
@butterfly333 podla noveho zakona v tehu ta obvodna nemoze vypisat a ked predsa, nie na dlhy cas.bola som tam dva tyzdne a povedal ze to nepatri k nemu.No ja sa v januari spytam dr ze dokedy ma necha robit na rizikovom pracovisku a ked ma okamzite nevypise,idem k inej dr.
@anitu tak to som otom nepočula že po novom obvodna nemože vypisat no dufam že ked budem tehu tak to nebude problem či u gyn alebo obvodnej.A to čo ta chcu nechat pracovat aj ked sa necitiš dobre,

@anitu urob vsetko pre to, aby si ostala PN,alebo ta musi zamestnavatel preradit.... Prilis dlho si cakala na babo, aby si takto riskovala