Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivka7183015 nasla som to🙂ano neboj je pozitivny..každý,den bude silnie.drzim palce... Huraaaaaaaa 😊😜😊
@sara34valentina bodaj by si mala prawdu moja ;)))
@ivka7183015 mysli pozitivne 😀
No baby ja som dnes bola na ultrazvuku, cize som v 5 tt bobok je tam, kde ma byt 🙂 bola este niektora, ktorej to tiez takto vychadza? Alebo sa chysta?
zenyy , nie kazda moze tak ratat podla cyklu ,... ja napr. som s oboma drobcami otehotnela chcene a planovane , ale cez menses ,nie cez ovulaciu s prvym syncekom a s druhym syncekom den po menzese ;) ... ked sme skusali cez ovulaciu ,tak nic,,,,, cize si myslim ze ked to ma prist ,tak to pride ;) a som velmi vdacna ze som sa mohla stat maminou 🙂 :* a paradox bol vtom ze ked som velmi chcela byt tehotna,tak sa nedarilo .... a vtedy ked sme si s manzelom povedali a ved sa nemusime ponahlat ,pockame a prestala som na snazenie mysliet ,tak to vyslo ;)
@pepka123 gratulujem ;) chapem zeny co sa snazia a sleduju to stale lebo velmi chcu a tuzia po babatku ,no hovori sa a myslim si ze je to aj pravda ,ze vtedy ked zena prestane na to mysliet ,tak sa zadari ;) i ked je to tazke nemysliet nato ,kedze babo je jedine po com tuzite ;)
@cvakatko waw, krasne, tesim sa s tebou! 💜
@senselinka
❤️❤️❤️
Ja som uuuuplne najstastnejsia!!
@cvakatko super moja pekne silnie gratulujeeem.
@butterfly333
Dakujem a verim ze aj ty budes mat 😘
@cvakatko dakujem aj ja verím no či to bude tento mesiac alebo na druhý nevadí hlavne nech sa aj mne konečne zadarí,nerada by som rodila v 40r.
@cvakatko krasne zosilneel gratulujem 😘 Zajtra isto uz ukaze aj na digi!
@twiggi_veggie pekny dusik...pepino su dobre testy tak coskore tam bude pekna ciarka 😉
@twiggi_veggie ja som mala vcera takyto 🙂 11dpo, dnes uz zosilnel 🙂 drzim palce! Ak nam to obom vyjde, tak sme asi na rovnako ;)
@twiggi_veggie Ty si kolko DPO?
@maja923 ja tam tušim niečo vidím. Držim palce
@maja923 je tam slabunky dusik 😉
@twiggi_veggie vidíím tam dušíka maleho.
@cvakatko samozrejme ze nam to vyjde :D
@mamee asi 11 DPO ale testujem ako diva od 7DPO 🙂
@twiggi_veggie ja som tiež tak dáko a stále si tými testami niesomistá 🙂 mám aj sviatočnú zásobu už nakúpenú 🙂 ako keby to mohlo silnenie čiarky ovplyvniť 🙂)
@twiggi_veggie s malim ale 100% tnim .. gratulujem

@majrab zajtra skusim mam aj rapid 🙂