Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kleofaszkutya no co mas dva pasiky?
@sarinka23 ten test je uplne biely
@kristinka28 ahoj tak mne dnes nič neukázal... A čo ty?
@pepka123 ja som teraz skusila a nic zatial nevidim ach este je skoro,ale dufajme ze si najdeme2
@sarinka23 mne sa zda, ze tam velmi jemnulinky, ale len taky opatrny, zatial naznak ruzovuckej ciarky vidim.
Daj vediet o par dni ako si dopadla.
Vyborne su aj testy DR. MAX z rovnomennej lekarne, ukazuju krasne a neduchuju vobec.
@sarinka23 vyzera negativny :/
@sarinka23 tento je biely.
@bad_delight ahojky kanalik je biely, je to miesto kde by sa mala testovacia ciarka sfarbit a objavit no duch sa vzdy jemnucko zafarbi do ruzova pretoze v moci je uz pritomnost hcg hormonu a aj najslabuckejsia ciarka znamena pozitivny test. Treba potom opakovat rovnaky test kazde dva dni musi ciarka silniet ako ti rastie tehotensky hormon v krvi a moci tiez. Vela stastia
@bad_delight Kanalik je sivy,alebo po uschnuti moze ostat taka tenucka ciarocka a duch je ruzovkasty, na fotke dobre nevidiet farbu, aku tam vidis? Ked tak lepsie pozriem je ruzovkasty, drzim palce, nech silnie.
@meli8412 dakujem. nic, nebudem to riesit a pockam si na dalsie testy 🙂
@bad_delight pozitívny má už pekne výraznú druhu čiarku,aj keď slabšiu. Duch je menej viditeľná,taká priesvitnejsia druhá čiarka,ale dostatočne hrubá a sfarbené do ružov,fialova alebo modra (podľa druhu testu).
Kanálik je šedý alebo priesvitný,zväčša tenký a je to taká ryha v teste.
Ak máš baterku alebo baterku v mobile,podsviet tu druhu čiarku (ducha/kanalik). Ak to je duch,bude vidieť pekne tmavá čiarka. Ak kanalik,bude čistý test alebo bude taká biela priesvitná.
@bad_delight Alebo si objednaj domaci tehu test z krvi, ten ti skorsie ukaze, ako testy z mocu.
@meli8412 o tom pocujem prvykrat
Ahojte, chcela som sa opytat ci ste sa s niecim takym stretli, snazime sa o babatko, menstruacia mi meskala 3 dni a dva testy ukazali ze som tehotna, ( boli tam len svetle ciarky, ale boli tam) ale dnes v noci som vykrvacala, som z toho dost sklamana,, viem, ze je to divna otazka, ale PRECO?
@luciferik452 ahoj, je mi ľúto čo sa ti stalo, ale na otázku prečo ti tu nikto nebude vedieť odpovedať, pravdepodobne ani Dr... Možno niečo nevyšlo pri uhniezdeni, možno bol problém inde... Držím palce aby to nabudúce vyšlo 🙂
@luciferik452 nemusi to znamenat este nic, niektore dievcata maju krvacanie aj v tehu no asi by bolo dobre ist doktorovi a na druhej strane si mozno mala biochemicke tehotenstvo zial stava sa to proste sa vajicko zle uchyti v maternici a odlupne a par dni po tom ako mala ms prist aj pride akoby sa nic nedialo. Lekari radia urobia test z krvi ci hcg hormon uplne klesol a ty si dalsi mesiac pripravena otehotniet. Drzim palce

Duch na teste moze vystrasit. Ovela horsi by ale bol duch na ceste - mohol by sposobit vaznu dopravnu nehodu!