icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kleofaszkutya
27. dec 2015

Duch na teste moze vystrasit. Ovela horsi by ale bol duch na ceste - mohol by sposobit vaznu dopravnu nehodu!

henikav
27. dec 2015

@kleofaszkutya no co mas dva pasiky?

baaambulkaa
27. dec 2015

@sarinka23 ten test je uplne biely

sarinka23
27. dec 2015

@meli8412 Nie🙂 Beriem UŽ 13 Mesiacov ALE Tretí Druh Tabletiek.Teraz som mala 7 dňovú pauzu a mrcha nikde minulý mesiac som mala krvacanie počas brania tabletok mimo pauzy doteraz všetko presne ako hodinky len teraz nejako to ide ako nechápem

henikav
27. dec 2015

@sarinka23 moze to byt aj zmenou antikoncepcie. Preco si menila? Nesadli ti tabletky?

sarinka23
27. dec 2015

@henikav prvé nie tie druhé všetko bolo celé mesiace super až na to krvácanie na základe toho mi zmenil doktor a teraz ani krvácanie ani mrcha no nič

henikav
27. dec 2015

@sarinka23 ja si myslim ze ti to meskanie mohla sposobit ta zmena antikoncepcie. Na teste nic nevidiet, skus ho zopakovat o 2-3 dni

meli8412
27. dec 2015

@sarinka23 Kazde telo inak reaguje na zmenu, drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo. Potom referuj, popripade, zavolaj dr a opytaj sa, ci to meskanie je normalne.

pepka123
28. dec 2015

@kristinka28 ahoj tak mne dnes nič neukázal... A čo ty?

kristinka28
28. dec 2015

@pepka123 ja som teraz skusila a nic zatial nevidim ach este je skoro,ale dufajme ze si najdeme2

stratenanajdena
28. dec 2015

@sarinka23 mne sa zda, ze tam velmi jemnulinky, ale len taky opatrny, zatial naznak ruzovuckej ciarky vidim.
Daj vediet o par dni ako si dopadla.
Vyborne su aj testy DR. MAX z rovnomennej lekarne, ukazuju krasne a neduchuju vobec.

sarinka23
29. dec 2015

No pridávam foto dnešný test z ranného moču robený Pepino z DM

kakatulik
29. dec 2015

@sarinka23 ja teda neviem,ale mne sa to vidi ako kanalik.

zuzannaaa
29. dec 2015

@sarinka23 tasko urcit zle je to vydno

meli8412
29. dec 2015

@kakatulik Ja tam teraz nic nevidim, keby si bola tehu, ta ciarocka by silnela. Volala si dr?

meli8412
29. dec 2015

@sarinka23 Ja tam teraz nic nevidim, keby si bola tehu, ta ciarocka by silnela. Volala si dr?

meli8412
29. dec 2015

@kakatulik Prepac, ta odpoved nebola pre teba. 🙂

baaambulkaa
29. dec 2015

@sarinka23 vyzera negativny :/

stratenanajdena
29. dec 2015

@sarinka23 tento je biely.

veronikax
29. dec 2015

@sarinka23 nic na nom nevidno ...

bad_delight
30. dec 2015

ako rozoznam kanalik, dicha ci pozitivny?

kattyy3
30. dec 2015

@bad_delight ahojky kanalik je biely, je to miesto kde by sa mala testovacia ciarka sfarbit a objavit no duch sa vzdy jemnucko zafarbi do ruzova pretoze v moci je uz pritomnost hcg hormonu a aj najslabuckejsia ciarka znamena pozitivny test. Treba potom opakovat rovnaky test kazde dva dni musi ciarka silniet ako ti rastie tehotensky hormon v krvi a moci tiez. Vela stastia

meli8412
30. dec 2015

@bad_delight Kanalik je sivy,alebo po uschnuti moze ostat taka tenucka ciarocka a duch je ruzovkasty, na fotke dobre nevidiet farbu, aku tam vidis? Ked tak lepsie pozriem je ruzovkasty, drzim palce, nech silnie.

bad_delight
30. dec 2015

@meli8412 dakujem. nic, nebudem to riesit a pockam si na dalsie testy 🙂

chmurkaxy
30. dec 2015

@bad_delight pozitívny má už pekne výraznú druhu čiarku,aj keď slabšiu. Duch je menej viditeľná,taká priesvitnejsia druhá čiarka,ale dostatočne hrubá a sfarbené do ružov,fialova alebo modra (podľa druhu testu).
Kanálik je šedý alebo priesvitný,zväčša tenký a je to taká ryha v teste.
Ak máš baterku alebo baterku v mobile,podsviet tu druhu čiarku (ducha/kanalik). Ak to je duch,bude vidieť pekne tmavá čiarka. Ak kanalik,bude čistý test alebo bude taká biela priesvitná.

meli8412
30. dec 2015

@bad_delight Alebo si objednaj domaci tehu test z krvi, ten ti skorsie ukaze, ako testy z mocu.

bad_delight
30. dec 2015

@meli8412 o tom pocujem prvykrat

luciferik452
30. dec 2015

Ahojte, chcela som sa opytat ci ste sa s niecim takym stretli, snazime sa o babatko, menstruacia mi meskala 3 dni a dva testy ukazali ze som tehotna, ( boli tam len svetle ciarky, ale boli tam) ale dnes v noci som vykrvacala, som z toho dost sklamana,, viem, ze je to divna otazka, ale PRECO?

medovka14
30. dec 2015

@luciferik452 ahoj, je mi ľúto čo sa ti stalo, ale na otázku prečo ti tu nikto nebude vedieť odpovedať, pravdepodobne ani Dr... Možno niečo nevyšlo pri uhniezdeni, možno bol problém inde... Držím palce aby to nabudúce vyšlo 🙂

kattyy3
30. dec 2015

@luciferik452 nemusi to znamenat este nic, niektore dievcata maju krvacanie aj v tehu no asi by bolo dobre ist doktorovi a na druhej strane si mozno mala biochemicke tehotenstvo zial stava sa to proste sa vajicko zle uchyti v maternici a odlupne a par dni po tom ako mala ms prist aj pride akoby sa nic nedialo. Lekari radia urobia test z krvi ci hcg hormon uplne klesol a ty si dalsi mesiac pripravena otehotniet. Drzim palce