Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@isabella22 uplne Ta chapem, tiez som takto prezivala pri prvom tehu...stale sa nedarilo, lebo som stale na to myslela a potom, ked som si povedala, ze necham tomu volny priebeh, tak som naozaj do mesiaca otehotnela a to som veru ani plodne dni neratala a dovtedy kazdy mesiac...
@majkuska tak drzim palce, nech mrcha nepride a nech sa Ti uz konecne ukazu // ciarocky , nech si uz v klude... 🙂
@valika1210 u mna presne to iste, kym som mala antikoncepsiu, mrcha presne na den a od septembra co ju uz nemam, tak des a hruza...tiez mam strasne rozhadzany cyklus...pomoc...dufam, ze sa mi to konecne zacne davat do normalu..
@valika1210 a taku som mala naadej uz ked tam bol na tom starom ruzovyyy duch... lebo doteraz ani na jednom sa mi to neobjavilo...no uvidiiim....zajtra raano..lebo test som robila o 18 cize neskoro... ale aj tak nedavam tomu nadej...
@majka_3 no ak mas testiky tak skus ranny predsa len je lepsi 😀. Ja neviem co uz je stymi testami......ja sa chystam este kupit jeden pondelok ale v mojom pripade uz asi zbytocne testovat.........ale stale tu neni mrcha....
@valika1210 tak drzim aj tak palce..kym neprisla mrcha ....stale mozes duufat ako aj ja 🙂
@majka_3 urob radsej rano testik a uvidíme co Nanom vijde,držím palceky aby bol pozitivny.
@valika1210 ahojky ja som na tom pred mrchou 😀 bud dôjde 17 alebo do 20.12 urcite.
@valika1210
@karmela
@majka_3
@isabella22
takže moja zbierka... dolné sú mamatesty - jeden je z ranného a nič moc a tie vrchné lady max robené z poobedného moču počas včerajška a dneška. za jeden deň veľmi nestmavli, ale si hovorím, že som 11 DPO..tak čo chcem. musím byť rada, že niečo ukázali.
@majka_3 no tie mamatesty ma neskutočne šokovali, lebo som si myslela, že budú tmavšie a oni sú len také ako pretlačenina...a pritom ranný moč...
ešte sa nechystám, nič tam neuvidí, keďže vďaka posunutej ovu sa nám zadarilo toho 1.12 večer a teda ovu bola 3.12,mal by byť 5 tt, ale uhniezďovanie bolo asi ešte len pred týždňom...takže nič tam nebude. no podľa fertility friend, čo rátalo s oneskorenou ovu by mal byť termín 26. august 2014... mm má narodky 27.8., takže ak všetko dobre dopadne a ja si nepripúšťam, že by nebolo, tak budeme mať dve oslavy naraz.
@isabella22 Ďakujem 🙂 aj tebe prajem také isté 🙂 dúfam, že už skoro tu budú také aj od vás. 🙂
@lene27. Taaaak a mame tu prvu tehulku medzi nami 🙂 testiky su jasne 🙂 🙂 supeer....a tie mamatesty no kazdy ich chvali ale az take skvele asi nebudu.....
@majka_3 som nekupila ovu...:( mm ma tak súril, že prebehneme cez lekáreň, tak som aj zabudla, keď sme sa teraz o 20.00 vracali domov :( a pýtala som sa na nejaký iný, či nemajú a ona že rapiclear kazetový, tak nič. 😒
ja držím palce, vieš že áno....silno silno silno. nech tam niečo je. a dúšika si mala na ktorom?
aj ja mám bolesti, ale s tým rozdielom, že mňa pichá v boku smerom k chrbtici, čo je trochu dosť nepríjemné, ale no čo už vydržím... :(
@shania31 práveže to sú za dva dni... na 10 DPO som si z ranného urobila mamatest, čiarka vyschla a zbledla, tak som poobede urobila ladymax a ten už vyšiel viditeľný... Dnes na 11 DPO som ráno urobila ladymax z ranného a vyšiel taký ako včerajší poobedný, tak si hovorím, už mám len posledný mamatest, tak že skúsim z poobedného že však musí byť silnejší a holt... vyšiel slabý, ale trošku silnejší ako z včerajšieho ranného. Tak mi to nedalo a kúpila som ešte jeden, že som zvedavá, čo teraz večer a bol silnejší. ďalší robím až o 2 dni. Len ma zaujímalo, že prečo je mamatest o dosť slabší.

@majka_3 Jaaaaj to neni ani mozne.......:-/