icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

valika1210
14. dec 2013

@majka_3 Jaaaaj to neni ani mozne.......:-/

majka_3
14. dec 2013

toto bol ten ranny... 😒 😒 😒 vidite tam nieco?

adamnela
14. dec 2013

@isabella22 uplne Ta chapem, tiez som takto prezivala pri prvom tehu...stale sa nedarilo, lebo som stale na to myslela a potom, ked som si povedala, ze necham tomu volny priebeh, tak som naozaj do mesiaca otehotnela a to som veru ani plodne dni neratala a dovtedy kazdy mesiac...

@majkuska tak drzim palce, nech mrcha nepride a nech sa Ti uz konecne ukazu // ciarocky , nech si uz v klude... 🙂

@valika1210 u mna presne to iste, kym som mala antikoncepsiu, mrcha presne na den a od septembra co ju uz nemam, tak des a hruza...tiez mam strasne rozhadzany cyklus...pomoc...dufam, ze sa mi to konecne zacne davat do normalu..

adamnela
14. dec 2013

@majka_3 nic tam nevidim Maji :(

majka_3
14. dec 2013

@valika1210 a taku som mala naadej uz ked tam bol na tom starom ruzovyyy duch... lebo doteraz ani na jednom sa mi to neobjavilo...no uvidiiim....zajtra raano..lebo test som robila o 18 cize neskoro... ale aj tak nedavam tomu nadej...

majka_3
14. dec 2013

@adamnela ale na zivo tam bolo nieco 😀 ale len taketo slabeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

valika1210
14. dec 2013

@majka_3 no ak mas testiky tak skus ranny predsa len je lepsi 😀. Ja neviem co uz je stymi testami......ja sa chystam este kupit jeden pondelok ale v mojom pripade uz asi zbytocne testovat.........ale stale tu neni mrcha....

majka_3
14. dec 2013

@valika1210 tak drzim aj tak palce..kym neprisla mrcha ....stale mozes duufat ako aj ja 🙂

valika1210
14. dec 2013

@majka_3 drzim palceky nech na teba rano pozeraju // 🙂

majka_3
14. dec 2013

@valika1210 kiez by 😉 dakujem

karmela
14. dec 2013

@majka_3 urob radsej rano testik a uvidíme co Nanom vijde,držím palceky aby bol pozitivny.
@valika1210 ahojky ja som na tom pred mrchou 😀 bud dôjde 17 alebo do 20.12 urcite.

lene27
14. dec 2013

@valika1210
@karmela
@majka_3
@isabella22
takže moja zbierka... dolné sú mamatesty - jeden je z ranného a nič moc a tie vrchné lady max robené z poobedného moču počas včerajška a dneška. za jeden deň veľmi nestmavli, ale si hovorím, že som 11 DPO..tak čo chcem. musím byť rada, že niečo ukázali.

lene27
14. dec 2013

pardon zlá fotka. To bola tá najnepodarenejšia a rovno mi ju kliklo,

isabella22
14. dec 2013

@lene27 krasne testiky dufam ze len budu tmavnut 😉

majka_3
14. dec 2013

@lene27 kraaasna zbierka 🙂 si mi dodala nadej ked tie mama testy to tak slabuucko ukazuju 🙂
moja mas to jasneee... 😉 kedy naklusas k dr? 🙂

lene27
14. dec 2013

@majka_3 no tie mamatesty ma neskutočne šokovali, lebo som si myslela, že budú tmavšie a oni sú len také ako pretlačenina...a pritom ranný moč...
ešte sa nechystám, nič tam neuvidí, keďže vďaka posunutej ovu sa nám zadarilo toho 1.12 večer a teda ovu bola 3.12,mal by byť 5 tt, ale uhniezďovanie bolo asi ešte len pred týždňom...takže nič tam nebude. no podľa fertility friend, čo rátalo s oneskorenou ovu by mal byť termín 26. august 2014... mm má narodky 27.8., takže ak všetko dobre dopadne a ja si nepripúšťam, že by nebolo, tak budeme mať dve oslavy naraz.
@isabella22 Ďakujem 🙂 aj tebe prajem také isté 🙂 dúfam, že už skoro tu budú také aj od vás. 🙂

valika1210
14. dec 2013

@lene27. Taaaak a mame tu prvu tehulku medzi nami 🙂 testiky su jasne 🙂 🙂 supeer....a tie mamatesty no kazdy ich chvali ale az take skvele asi nebudu.....

majka_3
14. dec 2013

@lene27 a bude to dievca... 😉
jasne ze bude vsetko supeeer a staaastne do uspesneho konca 😉
noo este bude skoro jasnee...
nooo tak asi ani nemusim robit ten test...rano aj tak tam ho..no...bude 😀
a ten ruzovy kazetovy zbytocne..ved ten tiez ukazuje hluuuuposti....hmmm.

majka_3
14. dec 2013

inaaaaaaaaaaaaak vahrala som 🙂 ty si bola moj typ zee?
budes prvaaa tehulka @lene27

bubu4125
14. dec 2013

@lene27 krása, teším sa s tebou!

majka_3
14. dec 2013
lene27
14. dec 2013

@bubu4125 akože keby kúpim len ten mamatest, tak neviem na čom som 😒
@majka_3 ja som bola tvoj typ? 🙂 ty si bola moja, tak sa pekne snaž, nech sú zajtra paličky, nech som si aj ja dobre tipla 🙂 a aký testík si kúpila?

majka_3
14. dec 2013

@lene27 rapi clir a mama test 😠 posnaziiim moja... 🙂 ako zajtra ked tam nic nebude...tak uz teraz som sklamanaa ☹ ☹ ☹ aspon keby sa uz ta mrcha rozbehne..stale ma pobolieva brusko a ten vytok ...
a ty ako sa ciitis? spraaaaaaaav ten ovu test raaano..hm???

shania31
14. dec 2013

@lene27
Mne vzdy najdoveryhodnejsie ukazoval mamatest a to kolko testov si robila za 1 den?
Najlepsie je testovat tak obden, aby si videla, ci ciarka silnie a pritom najlepsie pouzivat 1 druh test.

lene27
14. dec 2013

@majka_3 som nekupila ovu...:( mm ma tak súril, že prebehneme cez lekáreň, tak som aj zabudla, keď sme sa teraz o 20.00 vracali domov :( a pýtala som sa na nejaký iný, či nemajú a ona že rapiclear kazetový, tak nič. 😒
ja držím palce, vieš že áno....silno silno silno. nech tam niečo je. a dúšika si mala na ktorom?
aj ja mám bolesti, ale s tým rozdielom, že mňa pichá v boku smerom k chrbtici, čo je trochu dosť nepríjemné, ale no čo už vydržím... :(

lene27
14. dec 2013

@shania31 práveže to sú za dva dni... na 10 DPO som si z ranného urobila mamatest, čiarka vyschla a zbledla, tak som poobede urobila ladymax a ten už vyšiel viditeľný... Dnes na 11 DPO som ráno urobila ladymax z ranného a vyšiel taký ako včerajší poobedný, tak si hovorím, už mám len posledný mamatest, tak že skúsim z poobedného že však musí byť silnejší a holt... vyšiel slabý, ale trošku silnejší ako z včerajšieho ranného. Tak mi to nedalo a kúpila som ešte jeden, že som zvedavá, čo teraz večer a bol silnejší. ďalší robím až o 2 dni. Len ma zaujímalo, že prečo je mamatest o dosť slabší.

majka_3
14. dec 2013

@lene27 dusika na tom starom a na kazetovom ☹ a na vecernom mama teste nic...uvidiime co raaaaaano...
moja tie bolesti stoja zato ked vies preco ich maaas 😉
rano pridas testik???
aky si mam spravit rano test?? daj radu 🙂

lene27
14. dec 2013

@lene27 praveže na mamatest som sa spoliehala, že však ten by mal byť spoľahlivejší a ono čiarky ako duch. skoro ako pretlačená čiarka.

lene27
14. dec 2013

@majka_3 no keď ma to ráno chytí, tak skúsim pridať 🙂 skús rapi, porovnáš aspoň s tým starším, čo bol duch a uvidíš rozdiel 🙂 a určite pridaj fotku 🙂 budeme hľadať 🙂

lene27
14. dec 2013

@shania31 praveže na mamatest som sa spoliehala, že však ten by mal byť spoľahlivejší a ono čiarky ako duch. skoro ako pretlačená čiarka.