Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 kiezby vsak stiham do noveho roka este 😉 uz mam manzela doma tak nieco snad bude 🙂
@shania31 ja som mala len dve značky, že však ak je to pozitívne, tak snáď na oboch bude aspoň náznak čiarky, lebo sa mi stalo, že test mi duchoval... naposledy 4 dni po meškaní, samý duch a nakoniec som si pre istotu kúpila druhý a ten bol snehobiely... zvyčajne netestujem, len ak mi mešká ms, ale teraz som mala takú divnú posunutú ovu a celý cyklus nejaký divný dlhý... že som si povedala, že však jeden test je v pohode - ukáže neukáže. a tak vážnejšie sa snažíme skoro 2 roky a pozor si nedávame skoro 3... tak som rada, že nakoniec to vyšlo aj bez lekárskej pomoci, lebo už nás chcel poslať na vyšetrenia.
Jeeej,dostala som srdiečko! Len neviem od koho! Ale veeeeeelmi potešilo! Dúfam, že prinesie šťastie v podobe //
@lene27 noo ved aj ja som sa spoliehala na mama test... a teraz som citala o testoch..lebo ani neviem ako vyzera ten tvoj ten max tak som si ho dala do googlu a naslo mi nejake forum a ze to su tiez niektore falosne testy...ale ony pisali o duchoch a ty uz nemaaas ducha na tom teste...a dokonca to mas potvrdene dvoma testami..cize ty urcite si tehu..ja len ze aky paradox..ze sa nedaaaa dospolahnut ani na jeden test....
ja proste uz by som aj verila ze dostanem mrchu ....ale proste staaale mi nieco obcas povie ze mozno som tehu..vies ten hlien....proste....uz dnes zasa ten pocit ze dostala som a nic... kurnik toto cakanie.... keby aspon su testy ze nerobia zbytocnu naadej... 😠 ach musela som sa vyrozpravat lebo....ma to sere...a vazne moc...
a nemozem to porovnat tym dnesnim lebo vies kde skoncil 😅 😅 😅 zajtra skusim aj ovu....
@majka_3 a presne kvoli tomu, že som si myslela, že možno jeden nebude celkom ok, som brala dve značky a dnes by som vyskúšala aj tretiu, keby mali. :( ale snáď až také čiarky že falošné nerobia, či myslíš, že by sa mohlo podariť, že falošne pozitívne? dúfam, že nie. veď aj ten mamatest ukazuje druhú čiarku, predtým ako uschol boli z boku tie ružové ryhy, ešte teraz tam možno sú, takže pretlačenina nie. Len je taký slabý, vyblednutý. No očividne je naňho skoro.
takže si ho od zlosti vyhodila do koša? 🙂 joj, nemáme s čím porovnať, škoda... 🙂 ale nevadí. a kľudne rozprávaj ďalej, vieš, že môžeš. veď s manželom sa takto pokecať nedá, nič v zlom, ale ani ten môj nechápe, čo tie testy toľko obzerám a že tam vidím niečo nádejné. to nepochopí ani kámoška, čo nemá deti a nezažila to. To čakanie, nervy, vyšlo-nevyšlo, potom slabá nádej, ak sa na testíku, ktorý je ináč snehobiely niečo objaví a potom to sklamanie, keď príde ms. :( a stále dookola.
@lene27 mojko maame tu som pridala fotku 😀 je tam nieco ale velmi..velmi..velmi slabeeeee.
presne maaaas pravdu....nikto to nechape iba taka zena co cakaa a cakaa... 🙂 no mm je na nocnej 😀 cize ked pride domov rano mu duufam dam prekvapko 😀 😀 😀 ale to by som moc chcela 🙂
niieeeeeee moja co si..ty si tehu.... jasne..ved to nieje duch..ale krasna palicka 🙂 a jasne ze by ti to takto dva testy neukazali len tak 🙂 😉 😉 😉
a citis sa ako?
uz si aj zvracala? alebo brusko boli? hlien?prsia? 🙂
pochvaal sa nam 🙂
@majka_3
@bubu4125
ono s tými testami je to vtipné, jednej ukáže dobre, druhej nie...mne napríklad rapiclear ukázal minulý mesiac negatív a bolo to tak a karmela robila cez ms a ukázal jej ducha až takú dosť slabú, ale viditeľnú čiarku... pepino duchujú, to vyšlo kopu ľuďom, niekto povie, že mamatest je najspoľahlivejší a ja mám na ňom slabú čiarku, kým na ladymax mám o dosť silnejšiu a sú robené v ten istý deň a niekto povie, že ladymax alebo woman secret vyšli zle. Najlepšie je, že jednu polovicu možno vyrába jeden výrobca a druhú druhý... 🙂 a len ich balia do iných obalov. Myslím, že tie čo má lauritka v albume či ovu alebo tt objednané z ebayu sú dobré. ja som tiež nad nimi rozmýšľala.
@lene27 tie mam aj ja 😀 len po zaruke 😀 😀 😀 co ma laurika 🙂 a vcera bol ruzovy duch..videla si ho tu?? 😀 ze bol iny ako tie ine testy co som posielal ze pretlacena atak... no ale aj tak vidiiis....dnes nic....presne kazdy test niekomu ukaze inee.
aj mne minuly mesiac ukazal kazetovy ducha a aj pepino... 🙄 🙄 🙄 🙄 hamba im za taketo vyrobky.... 😠 😠 😠 😠
@majka_3 ale bolí hlava, pichá v boku, potom to ide aj smerom ku krížom, bolia má prsia a ja mám skoro stále výtok a dokonca pred ms som ho vždy mala ako bielu žuvačku 🙂 až tento mesiac som pri dennodennej kontrole videla ten priesvitný bielkový...aj to nebol v tom termíne ako mal...bol v tom pôvodnom ovu termíne, a teraz som mala počas ovu ten taký ako voda, mokrý...takže na výtok by som sa nespoliehala. Na vracanie mi dnes nie je. to bolo skôr včera. a som si povedala, že si to užijem, však to bude naše prvé a žiadne stresy.
@lene27 no jasne to si musi uzit 🙂 ja keby som uz tehu uz si to nemozem tak uzit 😀 ist si zdriemnut kedy chcem.....oddychnut kedy chcem 🙂 tak uziivaj 🙂 dufam ze ti nebude byvat zle 😉
idem tehulka 🙂
dobru noc 😉 a zajtra tu cakam test 🙂 pre potesenie 🙂 uz ked sa nemozem tesit z mojho tak aspon s tvojho 😉 🙂
@majka_3 byť tak Američankami, už ich žalujeme, no nie? ale je to fakt, lebo si myslím, že dávajú falošnú nádej a tú, ktorá už dlhšie čaká na bábo, to môže psychicky veľmi zložiť. Čudujem sa, že pri dnešných technológiách je také niečo možné, neverím, že už nevymysleli niečo 100% ... potom by výrobcovia nemali na čom zarábať. Takto by si žena kúpila jeden test a už žiadny, keď si každá žena kúpi čo len 2-3, v zložitejších prípadoch 8🙂 ... alebo nejaký clearblue digital...ak si je už istá, tak z toho im musia tiecť krásne peniažky.
Taaak mrcha sa rozbieha :| aspon konecne prisla......majka_3 silno silno drzim palce nech su // 🙂
@valika1210
@lene27
@bubu4125 dobre ranko babusky...na tehu teste to co vcera ale ovulacny? no ziiiiiiiiiram..co si myslite? 🙂
v zivote som taku palicu nemala 😅 😅 😅
@lene27 ahoj tehulka naša 🙂 máš krásne testiky 🙂 neboj toto niesuduchovia ale pekne viditeľne // .Tak si tén krásny pocit uzivaj 😉 v 5tt uz vidiet na sone moja.Ja som sla pri malej po dvoch dňoch meskajucej ms k doktorke a uz malicku videla 😵 tak sa nam šetrí a buďte hlavne zdravucky
@majka_3 tak počkáme na fotecku.Drz sa moja a prajem ti aby si bola dalšov tehulkov 😵
@valika1210 uz sa rozbehla mrcha.Moja zlata tak dlho ta nechala čakať,tak po mrške nech sa posnazite a bude to končiť //
@majka_3 tak tak drz sa....ja som mala vcerajsi ovulacny ked som ho sem zavesila tiez som taky nikdy nemala 🙂 digitalny si uz mala?
@valika1210 joj nevadi :( ale tak aspon vies na com si...niekedy je to lepsie ako cakat.. 🙂
@majka_3 hej hej ovu mam minuly mesiac nam to nevyslo...ale mala som strasne slabu mrchu len s intimkou som chodila a vcerajsi ovu test bol robeny nahodne na 10DC lebo som mala ovu hlien a nijake ine priznaky a krasne palice...manzela som schmatla tak uvidime 😉
@isabella22 tak vela stastia a dufam ze tonto cyklus uz vide 😉
aj ja mam prvyyy krat take ciarky..ved som mala aj tep ale 200 😀
@majka_3 dakujem a mozno stiham aj do vianoc aj ked to by bolo asi este skoro 🙂 no ale pekne aj som vcera bola z mojich vyorana..priroda sa snami asi hra 🙂
@isabella22 veruuu pekne hraa to mas pravdu 🙂 noo do vianoc asi nieee 🙂 ale do noveho roku aaano 🙂 😉 tuj tuj len aby to vyslo 🙂
@majka_3 vdaka 🙂no chcela by som to dnes este poistit ale chlap je v robote ci sa mu potom uz bude chciet neviem.. 😒 ty by si skorej mohla vediet na vianoce ci ano ci nie 🙂

@lene27
Ja som preto pouzivala jeden druh testu a este takto skoro vzdy ranny moc. Je to zbytocne robit rano, poobede atd- clovek si moze vytvorit zbytocne iluzie a mrcha napokon dorazi- z vlastnej skusenosti pisem - kedze u nas to testovanie a sklamania atd trvalo takmer 4 roky.