Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka1983 ruzovu ciarku nie, ale kanalik ano...cize ak chces poradit tak tu hod narmalnu neupravenu foto ved aj nazivo predsa pozeras na neupraveny test
@majrab lenže ja ten test nemám naživo pred sebou. A už som ju zmazala z mobilu. A ja som sa nepýtala na názor či je čiarka ružová alebo aká ale len nato či dačo vidíte na foto daky odtieň alebo dačo proste. Chápeš? Nie na rozbor či je to ozajstná čiarka alebo kanalik
@snazilka1983 negatív vytiahne kanálik taka je pravda,ak na teste nič nieje negativ je zbytočný.Hod sem normálny test neupravený.
@butterfly333 nemám ten test uz
@snazilka1983 škoda viac by sme vedeli poradit.Tak nech skusi test o dva dni.
@snazilka1983 a naco by si kamoske davala nadej ak by to bol iba kanalik? Ak si sa zle vyspala tak tu nerob ofucanu, ale daj si kavu a ranajky mozno ti to pomoze
@snazilka1983 a tak daleko ciarky na testoch byt nemaju, takze kamoske alebo sebe alebo komu nadej nedavaj je to zbytocne
@majrab ofucanu??? Ja skapem z teba 😀 neviem kde si nato prišla že som ofucana ja nemám 5 rokov ani 20 aby som sa fucala pre somariny. Ja jej nádej nedavam. Nuž ale čo ti budem vysvetľovať keď máš nato taký názor.
@baaambulkaa a ty keby si to ti sledovala riadne stále ako ja tak by si vedela ze tie čiarky môžu byť tak ďaleko od seba. Mesiac dozadu ste tu takto zotreli jednu babu že sú ďaleko ale ona sa nedala a dokázala vám že môžu 😉 len to treba tu stále čítať a sledovať.
@snazilka1983 ved nebud ofucana :D vsak nech si spravi druhy test nie? Nemas 20 rokov ale spravas sa tak....
@baaambulkaa heh vy ste vôbec ale vôbec nepochopili o čo mi ide. Nevadí. Je jasné že si urobí ďalší.
@baaambulkaa konkrétne tu je tá kočka čo jej tu tvrdili že čiarky nemôžu byť tak ďaleko od seba a ahaho že môžu. Je to taký typ testu.
@snazilka1983 "A ja som sa nepýtala na názor či je čiarka ružová alebo aká ale len nato či dačo vidíte na foto daky odtieň alebo dačo proste. Chápeš? Nie na rozbor či je to ozajstná čiarka alebo kanalik"...tak to si mala napísať hned, že len chceš zistiť, či test vytvorí druhú čiarku...bez ohladu na to,aká to čiarka bude....žena,ktorá sa snaží otehotnieť totižto chce, aby jej tehu test ukázal skutočné tehu....1- do negatívu naozaj vytiahneš aj kanálik / vyskúšaj si to sam na sebe /, 2 - ružová čiarka = tehotenstvo, 3 - sivá čiarka,resp. obrys čiarky = kanálik ....... nechápem potom tvoju reakciu vyššie v úvodzovkách.....ženy,ktoré chcú otehotnieť zaujíma len a len tá skutočná tehotenská a RUŽOVÁ čiarka, žiadna iná v prípade tehotenstva nepripadá do úvahy
@snazilka1983 nerozumiem o čo tu ide, dala si fotky a otázku, viaceré sme ti odpovedali... To, že odpovede nie sú, také aké si chcela, alebo aké ty považuješ za správne, je normálne. Každá píšeme podľa svojich skúseností. Táto výmena je aj tak nepodstatná, stačí aby si kamoška test o par dni zopakovala a uvidí 🙂
@mimka11111 nuž nevedela som ze budu robiť kadejaké rozbory. Keby viem hneď napíšem polopate. Sak nevadi aj tak píšu že nic nevidia. A ja som to veru skúšala sama na sebe 5 rokov za 5 rokov snaženia. Aj teraz som si postahovala testy z albumov svojich a veru som aj vytiahla ducha do negatívu. Ale už neriesim. Ja som sa pýtala iné oni pochopili inak. Neriesim.
@snazilka1983 nic sme inak nepochopili, to co si dala tie testy inej baby su normalne testy bez uprav....bohuzial ked ten svoj davas do negativov tak ti nemame ako odpovedat...negativ vytiahne aj kanalik nielen ducha to bola odpoved podla nasich skusenosti....tak sa neurazaj vsak aj tak ide o kamosku nie o teba, hadam vie co ma robit nie? Urobi si druhy test a uvidi
@baaambulkaa jemin dobre. Ja som ti poslala testy teraz kde sú čiarky ďaleko od seba ako si tvrdila že byť nemôžu. Toto bola reakcia na tvoju reakciu:fotoportrét
baaambulkaa @snazilka1983 a tak daleko ciarky na testoch byt nemaju, takze kamoske alebo sebe alebo komu nadej nedavaj je to zbytocne
@snazilka1983 uz si mimo mne sa zda ze tie testy si si robila ty lebo by si sa tu tak nefucala keby slo o kamosku :D
Ja? Ja beriem antiku tak asi by mi bol na prd.
@snazilka1983 no tak to neries kamoska je hadam svojpravna a uvidi o par dni....a ak jej este ani nemeska ms tak zbytocne sa tu o niecom hadat
@baaambulkaa mimo si akurad tak ty keď nevieš pochopiť prečo som ti tu dala príklad tých testikov od nynyky. Len aby si videla dôkaz že čiarky môžu byť ďalej od seba. Noc viac. A ako pre teba pridávam ti originál neupraveny test
@snazilka1983 ciarku tam vidno, ale to ti je prd platne
@baaambulkaa aha nasla fotku, ktoru vymazala (vid.jej slova)
@snazilka1983 ved si tvrdila ze ho nemas nie si pomylena? :D tento test je s najväcsou pravdepodobnostou negativny takze...
@majrab ved sa smejem na nej :D boze ma cez 30 rokov ale sprava sa ako 15 rocna :D
@majrab poslala mi ju aj nato ti treba dôkaz? Nech sa páči keď si múdra. Teraz fylozofuj ako som si to sama dorobila.
@baaambulkaa panebože ale ste trápne. Bodaj by vám sem ta baba napísala aké ste krapne trápne že urobíte takýto úsudok žije to môj test a tvárim sa ze pritom je môj. Nemám slov normálne.
Teda jej. Bože už som taká nasrata že zle píšem. Ale viem prečo lebo sa chovám na 15 r. Ako pisete
@snazilka1983 radsej "fylozofujte" spolu s kamoskou niekde doma a nehadz sa tu :D
@snazilka1983 ako nechapem ako som sa "dorobila" a kedze som koza odpovedamm iba meeee...a filozofovat si mozes zo svojou kamoskou alebo ani najlepsie sama so sebou...si sa mala spytat nornalne a neutocit tu...

@medovka14 ja mam za 5 r dobre skúsenosti s prerábanie. Keby na tom teste nebola druhá čiarka úprava ju tam predsa nijak nedokresli