icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

snazilka1983
7. jan 2016

@majrab veď som sa Normálne spýtala jemin. Vy ste začali s kravinami že je to môj test. Tak som zmazala z mobilu aká veda. A keď videla ako sa tu hádame poslala nový aby ste videli teda originál. Také ťažké pochopiť? Pre mňa nie no.

baaambulkaa
7. jan 2016

@snazilka1983 to som ti napisala ja nie majrab tak aspon citaj a neutoc na nu...;) chod varit alebo si daj studenu sprchu alebo co nech vychladnes :D je tazke totiz pochopit tvoj vek a tvoje spravanie maleho decka ;)

majrab
7. jan 2016

@baaambulkaa aj mne zlepsila den 🙂

snazilka1983
7. jan 2016

@baaambulkaa rozkaz. A prečo tak píšem a čítam? Aby som bola na vašej vekovej úrovni. Majte sa tu krásne. Múdre hlavy lebo každý okrem vás má v nich nasrate.

baaambulkaa
7. jan 2016

@snazilka1983 tymto si to cele len potvrdila 🙂 pekny den 🙂

snazilka1983
7. jan 2016

@baaambulkaa keby ste čítali môj príspevok riadne nepýtala som sa či je tehotná, len či vidíte ducha. Nerozoberala som ze je tehotná alebo či je to kanalik. Ale ako vidím ste niektoré také že iba rýpať a rýpať a nie pochopiť podstatu a hneď urážať človeka že sa správa ako mala. No ako sorry ja sa tiež nenechám urážať tak si poviem svoje. Keď toto niekto nedokáže pochopiť nieje o čom.

baaambulkaa
7. jan 2016

@snazilka1983 my sme ti odpovedali ze duch to asi nie je ale skor kanalik ale ty si sa hned urazila 🙂

snazilka1983
7. jan 2016

@baaambulkaa áno nasralo má ako si písala že je to môj test a tvárim sa ze kamaratkyn, potom že som zrazu našla a dala sem originál. Sak nie som natoľko trápna aby som si toto vymyslela. Na originále nič nevidno tak som zmazala a nemala za potrebné to sem dávať. Nikto nevidí alternatívu že mi ho mohla poslat nazad aby ste videli. Hneď odsudite podľa seba že som zrazu našla. Toto je podla vás normálne? Veď som nikomu nenapísala že nemáte pravdu len som reagovala podľa toho čo som tu už kedysi videla ako napr tie testy s čiarkou ďalej od seba. Nič viac.a vy hneď také útoky že som sa nestíhala čudovať.

looola
7. jan 2016

@snazilka1983 ja tam na tých fotkách kde si označila čiarku ju aj vidím. Ked niekto to nevidí to tiez nevadí ale za to Ťa este urážať nemusia. To je úplne jedno koho test to je, normálne si sa pýtala presne na to o čom je takto téma.

snazilka1983
7. jan 2016

@looola ďakujem.

mojezlate
7. jan 2016

Ac jaj normalne nechapem ako sa tu poniektory spravaju normalne som v soku

zabka1987
7. jan 2016

@snazilka1983 ja tam nieco vidim na tom teste .

veronikax
7. jan 2016

@snazilka1983 ahoj 🙂 Nevidim nic 🙂 Ducha uz vobec ;) Drzim palce...ak chce kamoska babatko...tak aby este ta ciarka vyskocila ;)

baaambulkaa
7. jan 2016

@mojezlate ja nechápem ako môže jedna 32 ročná žena tu nadávať do kôz a urážať nás, že máme s prepáčením nasraté v hlave, keď sa nevie chovať, nech sem nechodí, pýtala sa na názor, odpovedali sme jej, len žiaľ asi nie podľa jej predstáv....tak nech sa nepýta, keď odpoveď má aj tak svoju...to je celé

dudlicek2002
7. jan 2016

Myslite že sa už podarilo?predtým bola čiaročka ešte slabšia ale dnes je už trochu tmavšia...neviem mám sa tešiť aby som nebola sklamaná zase😯

kakatulik
7. jan 2016

@dudlicek2002 kasny dusiiikkkk 😀

baaambulkaa
7. jan 2016

@dudlicek2002 je to tam ;)

ivka7183015
7. jan 2016

@dudlicek2002 waw súper ;)

majrab
7. jan 2016

@dudlicek2002 mozes sa tesit 🙂 gratulujem 🙂

medovka14
7. jan 2016

@dudlicek2002 gratulujem 🙂 🙂

butterfly333
7. jan 2016

@dudlicek2002 gratulujem prajem všetko dobre.

meli8412
7. jan 2016

@dudlicek2002 krasna ciarka. To uz ani nemozme nazvat duchom. Ms meska? Ak ano, objednaj sa k dr.na krv ☺

dudlicek2002
7. jan 2016

Ano práveže mešká už 14 dní..tak som si dnes robila náhodne test a pozerám,že tam vidím dve paličky...pokúšame sa už vyše roka tak sa strašne teším..dúfam,že všetko bude ok...a dnes som sa akurát objednala k doktorovy na vyvolávačku...už nebude asi treba☺

veronikax
7. jan 2016

@dudlicek2002 ahoj 🙂 Pekny duch 🙂 No na to...ze ti ms meska 14 dni je slaby. Skusila si aj inu znacku ? Je mozne...ze si mala posunutu ovulku? 🙂 Drzim palce ;)

dudlicek2002
7. jan 2016

Áno v pondelok bola čiarka ešte slabšia dnes už je tmavšia.foto to aj skresľuje..Ja som mala problémy aj s ms a ovuláciu skoro vôbec ale minulý mesiac som dostala ovuláciu(robila som si testy) a hádam sa podarilo...

mojezlate
7. jan 2016

@baaambulkaa ano ale ja by som ju ignorovala a viac neodpisovala jej

mojezlate
7. jan 2016

@dudlicek2002 gratulujem😃 a kedy si si robila ten prvý test co bola čiarka slabšia?

lusynka4444
8. jan 2016

@sara34valentina MS stale neprisla 🙂 doktor ma dovolenku...mam sa zas stresovat testom alebo pockat...

zuzka2986
8. jan 2016

Ahojte žienky vidíte tu ducha? lebo ja som z toho už mimo. Test som si robila dnes ráno a čakala som 5 minút a nič. A potom som to odložila a asi po pol hodine som sa na to pozrela a bol tam duch. Myslíte že som v tom?

kattyy3
8. jan 2016

@zuzka2986 ahojky viem ze by sa nemal odcitavat test po urcitej dobe no ked je hcg este nizke nie vzdy to tam vidime a az po case je to pre nas zretelnejsie, no u mna vzdy platilo ze ak som bola tehu tak bez ohladu na cas kedy sa ciarka zviditelnila to ukazalo spravne. Podla mna si tehu ale hcg je este nizsie, ciarka je pekne ruzova urob si rovnaky test za dva dni a porovnaj ich musi byt silnejsi drzim palce