Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ďakujem pekne 🙂
Ženičky a nieje to na tom teste len kanálik? Stále na to pozerám, neviem no. Musím kúpiť ešte jeden a vyskúšať.
@zuzka2986 Ahoj.aj mne viac krát ukázalo kanálik a preto si radšej odvtedy kupujem tie namáčacie...tak počkaj a skús ešte neskôr..držím palce☺
@zuzka2986 ja to vidím na tehu super gratulujem.
@lusynka4444 skus test ale inu značku....digitalny
@zuzka2986 ano,gratulujem
@butterfly333 Ahoj mojko, ako sa mas,uz ste v novom????prestahovani,???stres prec😊😍😘mas novy cyklus ☺👌👌👌👌💝budem drzat palce
@sara34valentina ešte sa dokončuej boli nejaké problemi a tie sviatky to len zdržali,a ako nový cyklus??
@butterfly333 takze tam este nebyvate,,,no novy cyklus ti zacal nie?
@sara34valentina som dnes 16Dc brala som clostil od 5-9DC vieš vždy mávam ovu okolo 15-16Dc no dnes mi gyn robil folikulometriu a vravel že ovu už bola no ja neviem ešte tam videl dva folik 14mm a20mm myslíš že by z toho ešte mohlo niečo byt?že ten 20mm dorastie a praskne či savstrebe?Lebo ja som ovu nespozorovala vždy mávam tenružový výtok jeden den cez ovu aj som vlhka čo som do teraz nebola ešte včera som mala hlien taký riedky kremový no dnes je vodový troch sa natahoval a som uplne mokra krčok hore otvorený tak neviem bola ovu či ešte len bude??
@butterfly333 fuha.....mas aj.ovu test? Ten 20mm vyzera ze praskne vecer
@sara34valentina a mohla byt už ovu ako gyn vravel??lebo sa mi nezdá žeby som už ovu mala som mokrá tečie zomna aj ten hlien no ja neviem.ovu testy mám ešte dnes skusim?myslíš že može prasknut??alebo sa može len tak vstrebat,?
@butterfly333 urob ovu test ten sa nikdy nemyli😉
@sara34valentina skušala som je negat.
@sara34valentina moja pozri sa mi zda že tmavne
@sewie no myslím, že máš minimálne 9 mesiacov pokoj od mms 😀 😅
@sewie super ked 6dni pred ms takyto testík gratulujem.
@butterfly333 @mimka11111 jeeej a myslite, ze prechladnutie na vysledok testu nemoze mat vplyv?
@sewie ja myslím že nie a čo som tu čitala že vždy sa podarilo tehu ked boli chore,ja som stále zdravá nič žiaden kašel teploty,no snád sa nám zadarí aj tak.
@butterfly333 tak som zvedava skusim rano dalsi 🙂 a drzim palce nech najdes najblizsie rovnaky vysledok 🙂
@sewie dakujem velmi pekne snád budem mat aj ja // na tehu teste,
@butterfly333 ahoj,prosim ta a preco sa zadarilo akurat pocas choroby nepisu?tiez som chora a snazilkujeme
@dzanem neviem či ta imunita oslabená no co som tu tak sa tak zadarilo viacerím.
@butterfly333 mas prosim link na tu diskusiu?
@dzanem to nemám žial .
Citala som, ze aj vtedy niekto ostal tehu, ked bral antibiotika. Mne to nikdy nepomohlo, ani prechladnutie, ani lieky... Kazde telo je ine a inak reaguje.

@zuzka2986 ano si v tom 😉 gratulujem 😊 Nech ciarka pekne silnie 😉