Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak ms dorazila zas a opet nič
@sara34valentina prečo mysliš
@butterfly333 tak ked ti lekar povedal....
@sara34valentina no lenže ovu mi začal konečne tmavnut dnes som 16Dc a na pravej ten folik 14mm a 20mm neviem
@butterfly333 A preco ti nedal pregnyl ked si mala 20 mm folikul?
@miska246 vraj som už ovu mala no neviem nikdy som ju skor ako na 15DC nemal a dnes som 16DC ..mohol mi ten clostil posunut ovu skor? Brala som ho od 5dc do 9dc tak kedy bola ovu . ovu testy som začala robit na 12Dc ale ešte nebol pozit
@butterfly333 a to ti povedal lekár? odsledoval ti sonom ovu a pichol pregnyl ked bereš Clostyl??? lebo na ovu tetsy by som sa absolutne nespoliehala..
@butterfly333 Myslim si, ze ovu len pride, aj ked bez pregnylu, skusajte dnes, zajtra aj pozajtra, mozno sa zastasti.
@zuzka2986 urob si ešte jedne test po pol hodine je dost neskoro už mne ukazala tehotenstvo hned pekna jemna čiarka...podobne ako píšeš ty že po pol hodine som mala len kanalik :( to je dlhe doba velmi po pol hodke.... tak skus iný test
@maminka1986 nie pregnyl mi nepichol.vraj už ovu bola no prečo mi tmavne ovu ked vraj ovu bola a čo ten folik 20mm ten može ešte prasknut?
@meli8412 no budeme skušat dufam že sa zadari.
@butterfly333 nechápem prečo nepichaju pregnyl ti hlupi doktori ked ženy ako ty beru clostyl!!tam vobec nie je istota že ten folik praskne a bude ovulacia ako v prirodzenom cykle...možeaj nemusi praksnut...mne sa urobila cysta z clostylu lebo nepraskol folik .( tak držim palce skuste sa snažit...ovu test a čiarka musi byt rovnako silná ako je tá kontrolná nie slabšia to nie je ovu...
@maminka1986 viem ako vyzera pozit ovu test robim ich už 2roky no ovu mi tmavne tak neviem asi ovu ešte len bude.
@butterfly333 lebo na tých foto ich maš bledé..tmavšie boli pred tým hore...2 roky??no mohla by osm okašlat už 🙂)to je dost dlhá doba...no uvidíš potom pridaj test ked bude tmavnut
@maminka1986 nemyslím dva roky vkuse ale užmám odtestovane dost,nomne sa nezdá že by tie vrchne boli tmavšie teraz som pozeralana ovu naživo a ten dnešný posl.je najtmavší.ten som robila o 20h davala som ich do inej temy.ovu preskusene aj neskusene.
@butterfly333 jaaj tak..no na foto je to bledé dost a bazalnu teplotu si nemeriaš?podla nej by si vedela skorej ako podla ettsov..moja kamoška sa spoleihala na ovu testy-nechcel otehotniet a veru ukazalojej že nema ovu a ostala tehotná preto ja ovu tetsom neverím no lebo ovu je taký moment a ťažko sa zachyti a BT meriaš a máš to zadarmo lebo tieot testy su drahe aj ked ich lauritka predáva lacno alebo na ebay su lacné ale na sk ee
@maminka1986 tak pozri ten spodny som robila o 20h.a BT si vždy meriam no tento cyklus som chcela bez merania no asi som mala. No poznam svoj cyklus aj svoju BT.
@butterfly333 no ten je silnejší ako vrchny nda nim takby to mohlo byt skus ešte zajtra teda ...
@maminka1986 no skusim už mám posledný na zajtra,tak uvidim,
@butterfly333 to co mas za lekara? ked si mala folikul 20mm mal ti pichnut pregnyl a o 36 hodin by si mala ovulaciu, nechapem. a tie ovu testy mas vsetky negativne, ja ked mam pozitivny tak je ta ciarka ovela silnejsia ako kontrolna...
@vevericka13 no neviem prečo mi ho nepichol vravel že ovu už bola 😒 ja robím ovu už dlho a vždy som mala pozit na 15dc viem ako pozit vyzera no teraz som ešte nemala tak neviem
@butterfly333 clovece tmavne. Ufff zeby dva krat bola ........ Volaj pondelok dr co ti na to povie
@zuzannaaa a mozno ešte nebola ja neviem už čo si mám o tom mysliet.
@bambuska1234 no ja tam nevidim nic :-/
@bambuska1234 ja vidim pekne aj na tej bez upravy
Tiež nič :( ale skus test o dva dni ráno, koľko ti mešká ms? Držím palce 🙂
@bambuska1234
@medovka14 2 dni 🙂 ale mam nepravidelnu ms 🙂

@butterfly333 aha...tak.potom žeby fakt uz bola?☺