icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zoelea
12. jan 2016

@lilianna1988 A tak príznaky menštruačné sú podobné tehotenským ☺ takže to môže byť aj ono, ale čo som tak viacej čítala, tak väčšine žien sa prsia A prsné dvorce zväčšujú A pália ich bradavky. Tak uvidíš či ti príde mrcha, chodí ti načas? Ak ti bude meškať,tak si skús urobiť na druhý deň ráno test, aspoň ducha by mohlo byť vidieť ☺ ja mávam tiež návaly tepla,bolia ma prsia A ja som zasa vyhadzoná celá na tvári 😃😃😃 inak máš nejaké také vnútorné pocity,že sa zadarilo? ☺ nejaký ženský šiesty zmysel? ☺

lilianna1988
12. jan 2016

praveze prsia ma tento cyklus ani nebolia......chodi vacsinou na 26.den ale teraz mam uz 4 dni bolesti a to zvyknem mat max.den pred ms. vies co tazko povedat,mozno miestami si len nahovaram 🙂 fakt cakam ci rano dostanem ms a ked nie skusim zase test.....ty mas pocit ze sa zadarilo? 🙂
@zoelea

miminkavi
12. jan 2016

Ahojte prosim vas poradite mi??vo stvrtok(6 dni dozadu) som mala ms slabu a len dva dni. A chcem sa opytat, ci mi test clearblue uz ukaze mozne tehotenstvo. Alebo mam este pockat??

zoelea
12. jan 2016

@lilianna1988 tak skus,ved uvidíš,zdržím palce ☺ veľmi, tak neviem ja mam taký pocit aj môj priateľ aj pes je divný 😃😃😃 ale ja už neviem či mám tomu veriť,lebo každý mesiac mám kadejaké príznaky 😃😃😃😃

lilianna1988
12. jan 2016

@zoelea hehehe 🙂 dakujem aj ja vam drzim palce 🙂 ozaj kolko mas rokov?

zoelea
12. jan 2016

@miminkavi podľa mňa ten by mal ukázať, je veľmi citlivý

zoelea
12. jan 2016

@lilianna1988 Ďakujem ☺ ja mam 23 A ty?

kudusko
12. jan 2016

vsimam si ze vacsiana bab si kupuje tie tenke blbe testy ktore dobreze nie po tyzdni meskania nieco ukazu :( a pritom je to take lahke mame tu baby ktore maju lacnejsie testy ako v lekarnach a krasne ukazu ciarocku a hlavne tu vela pomahajuci tu alebo v teme ovulacne testy a to hlavne @lauritkatesty ta ma vela naucila a @rybkaa som im velmi vdacna aj za obchod aj za radu 🙂 Takze baby ja ich vrelo odporucam ked zhanate dobre testiky 🙂 A hlavne pozitivne 😀 😵 🙂 😉

miminkavi
12. jan 2016

@zoelea dakujem za odpoved..zajtra to teda skusim

lilianna1988
12. jan 2016

@zoelea oh este mladucka si 🙂 ja trocha starsia, 27 🙂

zoelea
12. jan 2016

@lilianna1988 som mladá ☺ale tak veľmi túžime A máme sa ako postarať A hlavne máme lásky na rozdávanie 😃 len vidíš mladá som A nedarí sa ☺

rybkaa
12. jan 2016

@kudusko ďakujeme 🙂 len troška poopravím - aj One step sú teraz tenšie, ale sú dobre naplnené farbivom, takže spoľahlivo ukážu ovulu aj tehu v skorom štádiu, mám baby, čo im ukázalo už na 10 dpo krásneho ducha 🙂 No tiež nie je test ako test, ako najväčšie šmejdy sa ukázali tie ružové a zelené s nápisom hcg - tehutest má byť modrý s nápisom, ten ukáže pekne, zelený je tak na testovanie cukru v moči 😀

rybkaa
12. jan 2016

viď ten na predošlej stránke, to je ten cukrovkársky 😀

kudusko
12. jan 2016

@rybkaa jasne zabudla som napisat tie zelene tie fakt blbo ukazuju a nie jedna baba tu mala a porovnavala ze este na 16dpo len duch ano niesu hrube ale ciarka je poriadne silna 🙂

zoelea
12. jan 2016

@kudusko Prosím a u koho konkrétne si môžem kúpiť testík? ☺

kudusko
12. jan 2016

@zoelea tuto u @rybkaa a @lauritkatesty to su ich nicky oni aj teraz su tu tak im mozes napisat budes spokojna hlavne ked budu // kolajnicky 🙂

zoelea
12. jan 2016

@kudusko Ďakujem, idem hneď napísať 💙

lilianna1988
12. jan 2016

Baby aj ja chcem tie spolahlive testy,u koho teda mozem objednat?

kudusko
12. jan 2016

@lilianna1988 pisala som nicky 2 komentare hore pozri🙂 Drzim palceky 🙂

rybkaa
13. jan 2016

@lilianna1988 napíš ip 🙂

butterfly333
13. jan 2016

Pokial viem tak všetky ovu testy čo sa tu predavaju su šmejdy z číny,No niektore su dobré niektore nie.

kakatulik
13. jan 2016

@butterfly333 kazdy si musi vybrat to,co mu vyhovuje si myslim....ja som odskusala uz rozne a dospela som k nazoru,ze tie lauritkyne a korytnackyne su najlepsie. 😀 ...teda myslim ovulacne...s tymy tehotenskými velke skusenosti este nemam. 😉

butterfly333
13. jan 2016

@kakatulik ved ano najprv treba vyskušat jedny su možno viac napustene farbivom druhe menej,treba vyskušat,no veru s tehu skusenosti ani ja moc nemám kedže sa stále nedarí,

rybkaa
13. jan 2016

@butterfly333 je rozdiel medzi testami, ktoré sú určené pre európsky trh a medzi tými, čo sú pre áziu, jednak v cene a tiež v intenzite farbiva, ktorou sú napustené 🙂 A otvorene - šak čo sa už dnes v číne nevyrába? Mala som aj testy z lekárne, ktoré stáli viac ako 5 € 2 ks a boli z kade? z číny 😀

lilianna1988
13. jan 2016

@kudusko dakujem 🙂

butterfly333
13. jan 2016

@rybkaa ved to made in china 😀 😀 😀

zuzannaaa
13. jan 2016

@zuzka56 zuzka ..... ze by juuuhuuuuu fotka je rozmazana nieje to vydiet skus este zaz odfot na dennom svetle ale volaco sa tak risuje . je to ruzove?
Drzim palce vsetky 4ri 🙂

rybkaa
13. jan 2016

@butterfly333 tvoj dr. je tiež nejaký made in china, keď nevidí folik a tvrdí že ovula bola, bože, to už na koho sa má potom človek spoľahnúť??? strašné, fakt....

butterfly333
13. jan 2016

@rybkaa no za mojho gyn ja nemožem on je gyn a nie ja no tiež nechápem kde sa stala chybaNo pokialviem on nieje made in china,na rozdiel od nas je to študovaný a dobrý gyn,nepoznáš ho je odbornýk vela žien ho tu na MK spomína a su sním velmi spokojne,zato že mi povedal že ovu bola ja ho zato neodsudzujem,tak to nerob prosím ani ty nepoznáš ho.

rybkaa
13. jan 2016

@butterfly333 netvrdím že za to môžeš, ale že ako proste jeden doktor nemôže vidieť, že tam je folikul, načo nám potom sú doktori, keď už ani oni sami nevedia, chápeš, ideš k dr. aby si vedela na čom si a on ťa tak akurát pomýli...porozmýšľaj radšej o jeho výmene, ak nezvláda základné veci, neni dačo dobre