Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kakatulik ako kde cca100e plus tabletky injekcie.tak som to čitala,ja idem v utorko tak tam sa všetko dozvieme.Dám info
baby, prosim o radu...rano som si spravila test, mrchu mam dostat do piatku... a kedze som ho mala polozeny vedla pc,tak som ho sledovala... objavili sa // hrube ako kolajnice... potom som sla prec, samozrejme, vytesena ako leco, a ked som sa vratila bola tam len jedna .. . co to akoze znamena?
@cincila18 a uplne zmyzla?to je ako možne a po akej dobe sa objavili // No poznám tu babu čo sa jej to tento mesiac tiež stalo mala // a zrazu po chvilke zmizli ostala len / a ms jej potom prišla.Skus ho sem hodit
@butterfly333 nech hladim,ako hladim na to, neni tam nic... nechapem... objavili sa cca po minute, sledovala som to este 10 minut, ci sa mi nesniva... potom som sla prec a ked som sa po hodine vratila, tak ostala len jedna... nechapem... hlupy test!
@kakatulik mamatest to bol... oni sice pisu, ze na zaciatku sa objavia // ale ze do 10 sekund zmizne 1,ak neni zena tehotna... a tak sa objavili 2, ale aj ostali... nechapem to...
@butterfly333 ja som si to hned neodfotila, lebo som nebola schopna nicoho z toho soku 😀 a neviem,ci ma zmysel fotit uz teraz len s jednou ciarkou
@cincila18 Ahoj, na testoch býva upozornenie, že po troch alebo piatich minútach už nemáš test odčítavať, lebo výsledok môže klamať.(Tie testy sú strašné, raz tak a raz tak, nikdy nevieš na čo sa spoliehať 😠 , tiež čakám na mrchu odo dnes do piatku, ešte som si nerobila test, počkám do pondelka 😉 ) ale asi by som tiež vyskúšala nejaký iný test, ako radia baby vyššie.
@kikus1190 ano tie papierikove... som si ho teraz studovala lupou, ze kde ta ciarka zmizla,vidno tam sivy kanalik a na krajoch zhora a zdola su take ruzove ciarocky,ale nie su spojene v strede... nechapem tomu, par testov som si uz v zivote robila a ani jeden sa netvaril takto podozrivo
@zuzannaaa Za iui sme my konkretne platievali 40€ v Cegyse,ceniky centier byvaju myslim aj na nete.Je to zavedenie upravenych spermii hadickou priamo do maternice v case prirodzenej,alebo vyvolanej ovulacie,najlepsie jedneho zreleho vajicka.
@butterfly333 nie vsetky su smejdy...ja som ovu brala asi len od rybky? Zelene .... a boli slabe ciarky a silnela len ked sa ovu blizila 2 dni cca .
@kakatulik korytnacka ma ruzove ?? Tie ruzove som mala daaavno ako prve ... ciarocka si tmavne kedy chce a pritom ani ovu nechodi. Na tie malo ktore maju dobre slovo 🙂))
Zalezi asi na cloveku 🙂))
@lilianna1988 ahoj...tazko povedat...kedze mas rozpite farbivo ... 🙂
@veronikax a som s ružovými spokojná.
@veronikax ma sice ruzove,ale take velmi kriklavo-ruzove...tie normalne ruzove tie som mala aj ja anebola som tiez spokojna...tie su zafarbene cely cyklus a okolo ovulky asi 5 dni 😠 ...tie uz ani ja nechcem.Ja som testovala tie korytnackyne kriklavo-ruzove a tie zelene co ma lauritka a ukazali mi takmer navlas rovnako...plus-minus.
@butterfly333 presne pisem...kazdy chce nieco ine 🙂 kazdemu vyhovuje nieco ine ;) Kiez by boli len jedne a len tie najlepsie ;))
@kakatulik takze predsa nejaka zmena 🙂)) Tak drzim palce...aby pomohli 🙂))
@veronikax ano?mne sa nezda ze je rozpite,aspon nazivo 🙂
@lilianna1988 strasne tmave fotky. Skus s bleskom,alebo kde je viac svetla.
@meli8412 s bleskom to neviem dobre odfotit :/ skusim este 1 sem supnut ale no neviem 🙂

@zuzannaaa
ďakujem za povzbudenie ale mozno je vidiet iba kanalik lebo farbu som na teste nevidela. No co uz, ideme dalej, nic ine mi nezostava. Vo februari skusime tretie IUI, uvidime ci sa pohneme dalej.
drz sa.