icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzka56
13. jan 2016

@zuzannaaa
ďakujem za povzbudenie ale mozno je vidiet iba kanalik lebo farbu som na teste nevidela. No co uz, ideme dalej, nic ine mi nezostava. Vo februari skusime tretie IUI, uvidime ci sa pohneme dalej.
drz sa.

zuzannaaa
13. jan 2016

@zuzka56 iui je umele oplodnenie ? MOZES sa spitat kolko to stoji na slovensku

kakatulik
13. jan 2016

@zuzannaaa IUI znamena intra uterinna inseminacia,ale kolko stoji fakt neviem....

butterfly333
13. jan 2016

@kakatulik ako kde cca100e plus tabletky injekcie.tak som to čitala,ja idem v utorko tak tam sa všetko dozvieme.Dám info

cincila18
13. jan 2016

baby, prosim o radu...rano som si spravila test, mrchu mam dostat do piatku... a kedze som ho mala polozeny vedla pc,tak som ho sledovala... objavili sa // hrube ako kolajnice... potom som sla prec, samozrejme, vytesena ako leco, a ked som sa vratila bola tam len jedna .. . co to akoze znamena?

butterfly333
13. jan 2016

@cincila18 a uplne zmyzla?to je ako možne a po akej dobe sa objavili // No poznám tu babu čo sa jej to tento mesiac tiež stalo mala // a zrazu po chvilke zmizli ostala len / a ms jej potom prišla.Skus ho sem hodit

cincila18
13. jan 2016

@butterfly333 nech hladim,ako hladim na to, neni tam nic... nechapem... objavili sa cca po minute, sledovala som to este 10 minut, ci sa mi nesniva... potom som sla prec a ked som sa po hodine vratila, tak ostala len jedna... nechapem... hlupy test!

kakatulik
13. jan 2016

@cincila18 sprav este raz zajtra rano a mozno by nebolo zle vyskusat na porovnanie a aj iny test....aka znacka to bola?

cincila18
13. jan 2016

@kakatulik mamatest to bol... oni sice pisu, ze na zaciatku sa objavia // ale ze do 10 sekund zmizne 1,ak neni zena tehotna... a tak sa objavili 2, ale aj ostali... nechapem to...

@butterfly333 ja som si to hned neodfotila, lebo som nebola schopna nicoho z toho soku 😀 a neviem,ci ma zmysel fotit uz teraz len s jednou ciarkou

kikus1190
13. jan 2016

@cincila18 Ahoj, na testoch býva upozornenie, že po troch alebo piatich minútach už nemáš test odčítavať, lebo výsledok môže klamať.(Tie testy sú strašné, raz tak a raz tak, nikdy nevieš na čo sa spoliehať 😠 , tiež čakám na mrchu odo dnes do piatku, ešte som si nerobila test, počkám do pondelka 😉 ) ale asi by som tiež vyskúšala nejaký iný test, ako radia baby vyššie.

cincila18
13. jan 2016

@kikus1190 ja viem 🙂 proste ma to len prekvapilo, ze najprv boli a potom uz nie.. ale verim tomu,co sa objavilo do troch minut 😉 pockam este par dni a potom testnem znovu...

kikus1190
13. jan 2016

@cincila18 tomu verím, to by aj mňa prekvapilo, sviňa jedna. A mamatest si mala tie papierikové, čo bývajú dva v balení? lebo ja mám dobrú skúsenosť s tým od Gs mamatest ale ten, čo je iba jeden a má umelé krytky, či ako by som to opísala.

cincila18
13. jan 2016

@kikus1190 ano tie papierikove... som si ho teraz studovala lupou, ze kde ta ciarka zmizla,vidno tam sivy kanalik a na krajoch zhora a zdola su take ruzove ciarocky,ale nie su spojene v strede... nechapem tomu, par testov som si uz v zivote robila a ani jeden sa netvaril takto podozrivo

bistleice
13. jan 2016

@cincila18 mne sa dnes rano stalo to iste, test bol ale Pepino, najskôr tam boli dve ciarky a potom ta "tehotenska" zmizla a kontrolna zostala skoro az cierna.. Neviem, ja skusim najblizsie asi digitalny 🙂

ericka2503
13. jan 2016

@zuzannaaa Za iui sme my konkretne platievali 40€ v Cegyse,ceniky centier byvaju myslim aj na nete.Je to zavedenie upravenych spermii hadickou priamo do maternice v case prirodzenej,alebo vyvolanej ovulacie,najlepsie jedneho zreleho vajicka.

kikus1190
13. jan 2016

@cincila18 fíííí, možno bol len tento nejaký divný. ale keď tam bola, ale prečo zmizla. myslím, že zbytočne budeme riešiť záhadu, sprav si ešte nejaký a budeš vedieť, verím, že na ňom už nič nezmizne a budeš si istá a nie na takýchto strašných pochybách. držím palce veľmi 😉

lilianna1988
13. jan 2016

baby, co myslite, vidite nieco?je dnesny testik 🙂 este mi ms nemeska,mala by som dostat zajtra alebo piatok. neda sa odfotit tak dobrec:/ dakujeem 😉

veronikax
13. jan 2016

@butterfly333 nie vsetky su smejdy...ja som ovu brala asi len od rybky? Zelene .... a boli slabe ciarky a silnela len ked sa ovu blizila 2 dni cca .
@kakatulik korytnacka ma ruzove ?? Tie ruzove som mala daaavno ako prve ... ciarocka si tmavne kedy chce a pritom ani ovu nechodi. Na tie malo ktore maju dobre slovo 🙂))

Zalezi asi na cloveku 🙂))

cincila18
13. jan 2016

@bistleice aspon nie som sama taka zmatena 🙂 a uz ti meska mrcha alebo nie?
@kikus1190 pockam par dni, pouzijem ten co ostal...snad budem mudrejsia potom a pre istotu si kupim aj nejaky iny ... a snad ta ciarka tam ostane..alebo si ju domalujem? 😀

veronikax
13. jan 2016

@lilianna1988 ahoj...tazko povedat...kedze mas rozpite farbivo ... 🙂

butterfly333
13. jan 2016

@veronikax a som s ružovými spokojná.

kikus1190
13. jan 2016

@cincila18 Inak presne toto ma napadlo, že ja by som ju tam z nervu nakreslila fixkou. Veď tam bola tak čo... 🙂 Som zvedavá ako ja dopadnem...

kakatulik
13. jan 2016

@veronikax ma sice ruzove,ale take velmi kriklavo-ruzove...tie normalne ruzove tie som mala aj ja anebola som tiez spokojna...tie su zafarbene cely cyklus a okolo ovulky asi 5 dni 😠 ...tie uz ani ja nechcem.Ja som testovala tie korytnackyne kriklavo-ruzove a tie zelene co ma lauritka a ukazali mi takmer navlas rovnako...plus-minus.

veronikax
13. jan 2016

@butterfly333 presne pisem...kazdy chce nieco ine 🙂 kazdemu vyhovuje nieco ine ;) Kiez by boli len jedne a len tie najlepsie ;))
@kakatulik takze predsa nejaka zmena 🙂)) Tak drzim palce...aby pomohli 🙂))

kakatulik
13. jan 2016

@veronikax ja som si teraz nakupila tie zelene a zostanem pri nich, Nejak mi vyhovuju asi najlepsie. 🙂

lilianna1988
13. jan 2016

@veronikax ano?mne sa nezda ze je rozpite,aspon nazivo 🙂

bistleice
13. jan 2016

@cincila18 no ja uz som jednu mala ak sa to tak da nazvat, lebo len asi 3-4dni a iba spinenie a teraz cakam dalsiu... dnes takyto "test" .. vela pribehov som citala ked boli testy negativne aj niekolko mesiacov a tiez aj s mrchou tak mam z toho mix v hlave 😒

nataly12345
13. jan 2016

Baby je na tomto teste len kanálik podľa mňa, keď tam niečo vidíte, čo myslíte? Ďakujem

meli8412
13. jan 2016

@lilianna1988 strasne tmave fotky. Skus s bleskom,alebo kde je viac svetla.

lilianna1988
13. jan 2016

@meli8412 s bleskom to neviem dobre odfotit :/ skusim este 1 sem supnut ale no neviem 🙂