Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kudusko nenapisala som...ze tam nic nie je.... napisala som..ze tazko povedat...kedze je farbivo rozpite . To sa moze rozpit aj ked tam tehu ciarka je...aj ked tam nie je. Dobre vies...kolko krat sa tu stalo...ze rozpita farba zafarbila aj kanalik. Skor tvoje woohooo je to duch ... je spravne asi na 15 % ...ak neprehanam.... Takze asi kazdy pise...co vidi.
@lilianna1988 no cyklus mávam tak 30 - 32 dňový a dnes je 32. citlivosť na pachy, nevoľnosť, pobolievanie v podbrušku a prsia ma strašne bolia, ale to mávam aj pred mrchou. dnes asi pôjdem kúpiť test uvidím. 😉 hádam nedostanem 🙂 a tebe ešte raz gratulujem
Ahojte baby, všetkým vám ďakujem za povzbudenie a príspevky, rano som vstala o stvrtej cikat, ( to som nikdy nezvykla) a strašne ma bolia kríže...
Spravila som si test, čiarka je silnejšia ! tak mi držte palce ešte mám 2 dni do očakávanej MS ☹
Ahojte baby, všetkým vám ďakujem za povzbudenie a príspevky, rano som vstala o stvrtej cikat, ( to som nikdy nezvykla) a strašne ma bolia kríže...
Spravila som si test, čiarka je silnejšia ! tak mi držte palce ešte mám 2 dni do očakávanej MS ☹
@lufa777 28 dňový
@me3 28 dňový cyklus mám
@ritamama aj bola, rano o štvrtej som vstala a bola silnejšia, už len aby ta mrcha neprišla☹
@kakatulik pred dvoma mesiacmi som mala zamlknutý potrat.. tiež ma vtedy príšerne boleli kríže na začiatku tehu ( potratila som v 9tt),,,,, tak mam obavy aj teraz... a či to nie je skoro. Pritom sme davali pozor, lebo lekar odporučil čakať, len 1 deň po menzese sa ,,zadarilo" partnerovi nahodou
@david2010 neviem mne sa to zdá ako kanalik,už ti mešká ms??
@butterfly333 2 dni mam do MS
@david2010 ahaa čitam že máš dva dni do ms,no kríže bolia aj mna cez ovu a pred ms,tak držím palce.
@david2010 lekrári sa niekedy mýlia, aj u mňa si moja dr myslela, že ovu prebehla lebo tam nebol dominantný folik a pritom ovu došla až na 26DC (mám dlhé cykly) a tak isto to bolo aj u @butterfly333
@janulka_1 tak tak ako vravíš mne gyn povedal že ovu už bola okolo 12_13DC no veru že nie prišla až na 20Dc viem to podla BT.
V pondelok sa uvídí🙂
@butterfly333 no vidiš, a ako si sa bála, že si ju zmeškala 🙂. Moc moc držím palce aby ti o pár dní ukázal testík II čiarky
@janulka_1 dakujem moja noja si na ms počkám kedže dnes som asi 3dPO kedže som mala ovu neskor tak aj ms bude neskor alebo vobec 😀 😀 😀 😀 no dost ma bolia kríže a včera ma prehnalo mala som strašnu migrenu aj som grcala a dnes rano to idte teda zasa migréna.Mávam migrenu ale len den pred ms či počas ms.
@kakatulik tak to áno ja keby BT nemeriam neviem či bola ovu,ale citila som ju aj mala ten ružový výtok čo mávam,
@butterfly333 😀 😀 😀
ja uz sa tesim kedy nam tu ty toho tvoho ducha ukazes....bez IUI 😉
@kakatulik nooo tak to som aj ja zvedavá ale verím že to bude tento rok 😀 😀 😀 😀 😀

@laska07 30-32