Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janulka_1 no to neviem kedy budem robit testík ale asi ked bude meška no kedže sa mi ovu posunula tak neviem možno podla intuície 😀
@butterfly333 podľa bazálky budeš vedieť, ty meráš, že?
@janulka_1 ano meriam no u mna je to tak že ja aj v den ms mávam vždy 37,3 takže podla mojej BT sa riadit nemožem.
@zoelea a je ružová??
@kikus1190 gratulujeeem krasny testík
@butterfly333 juuuj teším teším, len teraz sa neprekecnúť, dnes som mala dostať mršisku hádam bude všetko ok 😀
@kikus1190 o vyzerá super neboj ms už tak skoro nepríde 😀 super teším sa s tebou dufam že aj ja budem mat taky tento rok 😀
@butterfly333 v októbri sme prišli o prvé bábenko, tak dúfam, že teraz bude všetko ok, hlavne musím pozitívne myslieť a rýchlo cupkať k dr.ďakujem ti veľmi pekne a držím ti strašne palce 😉
@kikus1190 ja som už prišla o 4 ale to je už davno. Verim že sa zadarí aj mne.
@butterfly333 ☹ to mi je ľúto, treba hlavne myslieť pozitívne, veriť a ľúbiť sa 😉
@zoelea A akeho tušaka si mala?
@butterfly333 Úplne som sa inak cítila, niečo mi hovorilo, že si mám urobiť test a taký šiesty zmysel, riadny pocit 🙂

@butterfly333 fíha, tak to si peknu migrénu musela mať. Ja som ich tiež mávala ale nikdy som z nej negrckala ale brala som silné lieky, ktoré ma hneď uspali 😀. A na ktorý deň plánuješ robiť testík?